MÅNDAG

Har varit otroligt trött idag men blev piggare efter lite shopping på kupolen. Jag skulle igentligen kolla på julklappar till mina nära och kära men istället blev det saker till mig! Haha.
IMORGON SKA JAG TATUERA MIG!!! Ser verkligen fram emot det! :-D


Lipgloss från H&M 39.50 :-
Mascara fårn H&M 149 :- (rea)


Short från H&M 199 :- (dålig bild, jag vet)


Skor från Skohuset 299 :-


with peace linnea*


SJUK

Jo men visst har man gått och blivit sjuk, skulle inte ha spelat dom dära innebandymatcherna alltså! Men imorn släpar jag nog mig till skolan endå, halsen får må som de mår!! För imorn efter skolan händer ju nå sjukt kuuul, LINNEA SKA TATUERA SIG !

Eftersom jag har så sjukt kul så sitter jag här med mitt spotify och min katt som slåss (han drömmer igen) som sällskap eh.. kul.. De här är vad jag lyssnar på repeat tusen ggr om iaf:

Broken hearted girl-Beyonce
Bad Romance-Lady GaGa
Russian Roulette-Rihanna
Gyllene tider
John Mayer
Coldplay
Håkan
Lars winnerbäck
Melissa Horn
..och THE ARK SÅKLART! (L)













1'a advent

Hej, har inte hunnit skriva något förens nu. Vaknade vid tolv men gick upp vid ett, då fixade jag mig och sen kom mamma hem och då åt vi och sen åkte vi iväg till stan för att kolla en snabbis på julmarknaden. Det var inte så mycket som det brukar vara. Men jag hann ändå inte kolla så mycket efter som jag skulle åka iväg till Falun och kolla på Matilda när hon dansade. Hon var jätte duktigt! :-)
Sen nu på kvällen har vi bara slappat här hemma med massa tända ljus efter som det är första advent. Hihi det är mysigt med jul tycker jag.



inte så bra kvalite












ROLF-GÖrAN VEM?!

idag har jag varit uppe sen halv 7 !!! Spelat match (förlorat stort) och nu sitter jag och slötittar på tv-inspelningarna från globen horseshow ! HEJA ROLF-GÖRAN BENGTSSON <3333333333 Okej nu säger hela bloggens läsare -vem fan är de?!!!! Ska berätta, rolf-göran bengtsoson är antagligen världens bästsa hoppryttare ! DE NI! jajaja nu ska jag slänga i mig mat och sen blir de iväg på en till match med damerna!




wow tror nästan de här kortet blev värre än skolkortet (som om de är möjligt?!)
Tydligen..











KALLT UTE

Hej kom hem för ett tag sen, var ute med Oskar (även känd som Häst-Pojken) & Pär. Vi var på någon fest uppe i Skräddarbacken som var mindre rolig.. Åkte hem vid tolv med bussen. När jag stod och väntade på bussen höll jag på att frysa ihjäl. Är kall än fast jag sitter i soffan med två filtar över mig. Brr.. Tror faktiskt jag ska ta ett skumbad fast det är mitt i natten. Det lät så lockande. Fast kan jag slita mig från Svampbob på tv'n? Tveksamt.. Haha
Imorgon ska jag i alla fall och kolla på dans.












100 år

Hej har nyss kommit in, jag var ute och satte upp julbelysning i våra buskar så det blev lite juligt! Innan det så var jag i Rättvik och grattade 100-åringen. Vi fick mat och tårta sen åkte vi hem.
Nu sitter jag såklart och kollar på tv, svampbob??? 8-D
Men vad händer ikväll? Jag är hemma själv! :-D


farfar, kajsa & farmor


min kusin jesper










PÄPPEKAKER

Va duktiga mina brorsor är. Precis såhär de ska vara, dom bakar jag äter !

















SOOOL!

ååh för nån timme sen såg jag solen lysa in genom fönstrena!!!
Tog några kort, tyckte de va så fint ljus.. Titta och kommentera!
Nu blir de pepparkaksbakning, kommer säkert bilder på de också sen haha vilken fotoblogg de blivit då!! Blandat tema äre ju som gäller här på bloggen. Men ni följer den endå för nu älskar www.matildalinneaa.blogg.se

















SVAMPBOB!!

Kan det bli bättre (ah lite kanske), men i alla fall så är det SVAMPBOB maraton på MTV! Det började redan 06:00 imorse och slutar 06:00 imorgon. Så titta och njut, det ska i alla fall jag göra så gott jag hinner.


hihi









IDOL

Tyvärr så åkte underbara Mariette ut ur IDOL 2009 idag. Jag tyckte inte alls det var kul efter som jag faktiskt har hejat på henne genom hela tävlingen. Men jag hoppas verkligen hon ska lyckas efter det här, för hon är GRYM!


helt underbar









KING OF POP

ååååh jag har titta på den hära tusen gånger om och så tusen gånger om igen. Det kliar i mina fingrar att klicka på den stora KÖP knappen men jag hejdar mig eftersom jag behöver mina stålar till att köpa julklappar till familj och så dårå. Duktig Matilda. JAG ÄR INTE ALLS EN SHOPAHOLIC MAMMA (inte för att hon läser dehär men endå!)
genomsmarta genila jag önska mig den här i julklapp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så lagom till jul kanske den ligger inslagen under granen! HOPPPAAS HOPPAS


Michael Jackson King of pop
1958-2009














DOVE x2

Tänkte bara tipsa om vad som får dofta på min kropp i duschen och vad som får smörjas in efteråt.


dove go fresh med doft av aprikos! MUMS
dove summer glow som är en bodylotion som ger en lätt brun-utan-sol effekt
















LINKÖPING HERE I COME, not..

Jahapp, då sitter man här, piggare än igår i alla fall.. Låg och hade sådär otroligt ont i magen och spydde.. USCH! Som sagt så är det mycket bättre idag. Hade velat varit i Linköping på konsert nu, men men.. :-( Får bli någon annan gång!
Imorgon ska man på 100-år kalas. Ska bli riktigt coolt faktiskt! B-) Haha. Det är en tant som heter Kajsa och är släkting till min farfar, men jag vet inte hur..?

IDOL IKVÄLL!



var en artikel om henne i tidningen










HAR INTE DÖTT

Nej er idol matilda larsson the one har inte dött! Så pusta ut och lyssna på förklaringen:
Först helt plötsligt så slutade mitt bredband att fungera (FUCK TELIA!)
Sen ringde jag duktig som jag var hjälp linjen för ungdomar som inte kan leva sitt liv utan mobilt bredband (telias hjälpcenter eller whatever) som sa åt mig att avinstrallera och instrallera igen. De funkade inte ...
Så idag fick datorn åka raka vägen till affären och dom tog vårt mobila bredaband men vi fick ett och låna :-D SÅ YEAAH HÄR ÄR JAG BACK AGAIN!!!!!!!!! Fast nu har jag gått och fått ont i halsen också. Livet leker inte...


Äntligen börjar håret bli långt igen! Det gillas














HAR MATILDA DÖTT?!

Jaa, det är den stora frågan..







 


USCH

Hej, har varit hemma från skolan idag. Mår inge vidare, det är nog pga sprutan igår.. :-( USCH. Är jätte yr och allmänt hängig. Tror jag hade feber inatt.

(N)











DJ HERO

Hej har just kommit hem från min syster & hennes pojkvän. Där testade jag det nya tv-spelet DJ HERO, det var sjukt kul! Fast det var svårt i början men sen kom man in i det jätte bra, i alla fall jag.. ;-) haha.
Nu ska jag kolla klart på desperate housewives sen ska jag gå och lägga mig.

 









JULKLAPPAR TILL MIG? :-D

Hej alla, hoppas ni njöt av Grynet videon i förra inlägget! Haha. Nu sitter jag i datasalen som vanligt och ska väll redigera bilder snart. Men innan det fick jag bara lov att skriva lite och visa er lite av vad jag vill ha i julklapp! Hihi.
Förresten så har jag tagit svin-sprutan idag vid nio tiden, inte kul inte kul. Var livrädd, men inte för själva sprutan utan för vaccinet.. Men det gick som tur bra förutom att jag har lite ont i armen, men det har typ alla.
Efter att vi har slutat ska jag gå till tatuerings studion och boka tid för tatueringen. Pirrig!













GRYNET (y)

Kom just ut ur duschen efter att sköljt ur hårfärgen. Resultat får ni kanske imorgon för jag har inte tid att torka håret och ta ett kort nu för jag ska sova alldelens strax. Men innan jag gör det fick jag bara lov att lägga ut denna sköna video på Grynet. Haha. Vi kollade på en film av henne i lördag's hemma hos pappa. Hon har faktiskt ett riktigt bra budskap bara att hon är lite överdriven, haha. Det budskapet förstod man ju inte när man var liten och kollade på henne men nu gör jag såklart det.


haha










SVINIS

Hej alla, kom hem från maserhallen för ett tag sen. Solade idag med. Innan det var jag såklart i skolan. Många i klassen tog svininfluensa sprutan idag, jag skulle också ha gjort det men jag hade inget papper med föräldrarnas underskrift så jag ska dit imorgon kl nio. Är jätte nervös redan nu! USCH. Hoppas det ska gå bra..
Nu ska jag mysa i soffan med en film. Faktiskt en julig film, jag som längtar så till julen! :-D Hihi sen ska jag lägga mig tidigt eftersom jag börjar åtta imorgon..



hihi lite brun har jag blivit












GOSSIP GIRL

gossip girl snart, de bästa programmet som finns efter grey's anatomy och ensam mamma söker (ja jag tittar på ensam mamma söker!!). Dagen har varit rätt händelselös annars. Varit domare med Louise två matcher åt söta ungar och nu sitter jag här och gör ingenting?! jo klart jag gör . de är matilda larsson vi pratar om. hon som har sååååååååå viktigt liv så ni knappt kan prata med henne utan att boka en tid.. eh.. haha.. mhh.. trött är jag också. Blir nog sängen efter gossip (?) skola imorn suger hårt. Hatar skolan ush...

ÅH nu funkar inte bilduppladdaren heller. Jag som skulle visa er min nya hårfärg som jag ska färga lagom till balen i sommar. Återkommer med det..


ÅÅÅH KOM PÅ ATT JAG INTE KAN SKRIVA MIN NAMN LOGGA HELLER !!!!

så här får ni.. fett lame men vad gör man? :(



With peace matilda (peacetecken)




SÖNDAG..

Tja, kollade på Idol reprisen för ett tag sen efter som jag missade det i fredags. Synd att Reza åkte ut tycker jag.. Innan jag kollade på Idol var jag till Maserhallen för en behövlig tur i solariet. Så nu har man fått lite färg.
Resten av dagen kommer jag nog gtillbringa här hemma, om jag inte ska iväg och träna som jag verkligen skulle behöva! Jaja, vi får se hur jag gör.

Jag vill att det ska komma snö nu, och att det ska vara kallt ute! Det är ju ändå första advent nästa söndag!









TACK FÖR IGÅR

åh tack för igår, kul kul och tevligt folk. Idag mådde jag desto sämre men de var det värt.
Äsh nu blire tvn med la familla ! Vila ögonen på piccs från igår (-:



 














FEST?

HEJ, vi skulle skriva inlägg igår men vi hann helt enkelt inte, så det kommer nu istället.
Vi drog på fest vid tio tiden mitt ute i ödemarken. Höhö. Kul att träffa lite folk. Bilder får ni se sen för Matilda det äcklet glömmde sladdfan!
Ikv? Film? Fest? Vad? Inte en aning, men det löser sig! :-D

VEM ÅKTE UT UR IDOL IGÅR?!








HALV TRÅKIG DAG

Hello, idag har det varit en halv tråkig dag. Det som var kul var att jag fick min skiss på tatueringen och att vi var och kollade på huset. Huset var jätte fint men vi kommer nog inte köpa det för det var så mycket renoverings projekt.. Sen har jag mest setat och gjort läxa och fipplat med photoshop.
Jaja, nu är det godnatt tid plus att det inte finns så mycket mer att skriva om min dag.
GODNATT


kikade i sofis mode










OLAAAAAAAA

Peace and love sommaren 2009 Lars winnerbäck,håkan,promoe,volbeat,mando,timbaktu,the sounds och många många mer! Wow de var en magisk sommar. Men iår är de liiite liiiite bättre, The Ark kommer och jag ska få en campingbiljett av mina underbar föräldrar. hörde ni mig säga underbara till mina föräldrar? JA de va ingen synvilla jag kan va snäll också! de har iallafall räddat de mesta av hela min festival nästa sommar ! Kan knappt tro själv att JAG ska få se The ark eller framförallt OLA SALO -det snyggaste som någonsin vandrat på jorden!

 


The Ark och Timbaktu Peace and love 2007


GODNATT

tänkte bara skriva ett godnatt inlägg. Imorn ska jag och elin ha filmanalys hela dagen på elevens val. Kul ja helt okej.. bättre än skola iaf !!! Och temat är skräck men skolan får inte visa filmer som de är 15 års gräns på.. eh.. så de blir ju jättebra filmer imorn också! Ush för skola nu taggar vi helg! aja godnatt dröm sött osv..


TATTOO

Hej, idag var det en väligt skön dag i skolan. För jag började tjugo över elva och slutade vid halv två. Och det enda vi gjorde var att pyssla. Haha. Jag & Jennifer gjorde en "jättefin" grej som vi inte hann bli riktigt klara med. Men kreativa var vi i alla fall.
Efter skolan åkte jag & pappa till tatueringsstudion och pratade lite med dom om tatuering. Allting lät jätte bra och jag ska dit igen imorgon för att hämta en skiss som han skulle göra åt mig. Sen är det bara att boka tid! Är redan jätte pirrig! Hihi. Ni får tyvärr inte veta vad det är jag ska tatuera för det ska bli en överraskning till er. ;-)

Just nu sitter jag här och håller på med min engelska läxa som går ut på att skriva om en känd person. Jag valde Johan Palm för jag gillar hans stil och musik. Det arbetet ska vara klart på fredag så jag ska jobba på med det ett tag till sen ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog sova.

Imorgon blir det att gå på husvisning.









ÖPPET HUS

HALLÅ DÄR.
Tänkte skriva lite om hur det var på det öppna huset ikväll. Först satt vi och tråkade vid datorerna och redigerade bilder, men som tur var så kom Matilda & Elin dit och räddade mig! De blev ju inte sån seriös redigering då precis, haha. Sen gick dom hem och jag åt fika. Efter det fick vi äntligen gå in i studion och ta massa kort :-D fast det var inte så kul efter som det var massa random folk där som stirrade.. Så vi sprang ner till musiken och sjöng lite kareoke (stavning?) istället, haha. Så seriöst tog vi vårat öppna hus, då vi igentligen skulle visa hur begåvade vi var så folk skulle börja där nästa år. Tror de kommer massa! Matilda verkade lite sugen i alla fall. ;-)

Nu ska jag nog gå och lägga mig så att det blir morgon någon gång. För imorgon ska jag, pappa & Petra iväg till stan och prata om tatueringen och kanske boka tid! Är jätte pirrig redan nu! Hihi..








VI SOM.. JA VAD SKA DE FÖRESTÄLLA?

tänk om de här var vi.
tänk om vi gick såhär.
tänk om vi envisades med vårat idomin på både läpparna och på våra kinder som katt streck.
tänk om vi tupperade håret till den grad att de knappt ens sitter kvar på huvudet.
tänk om vi hade så uringade linnen så ni trodde våra bobbs skulle rammla ur.
tänk om de här var vi?

Satt och tänkte på hur de måste kännas att leva såhär. sminka sig varje vaken sekund av sin liv. Hur orkar man? Vi orkar inte och vi är som vi är. Like it or not. De här är för fan matildalinneaa.blogg.se -troligtvis den bästa bloggen i världen.
Och vi är unika och coola och fräna och dina idoler. fast inte unika på ett idomin liknande sett då..

whatt vad hände? matilda linnea och elin har bytt spår helt. hahah tur att jag bara är så skillad på paint så jag bara klippt in ansiktena. Förstår att de va svårt att se eftersom jag är skitduktig på att redigera med photoshop och allt ni vet.Öj media på haga är jag välkommen?!! hahahhaha Nej här i bloggen är de är det väl mest Linnea som redigerar bilder och de ska ni vara glada för! hahahha va oseriöst de vart nu. Jaja vila ögonen på den vackra bilden och tänk er själva in i rollen som sminkad dygner runt och med ständigt uringade linnen och kritvita läppar.


ÄR DE HÄR OKEJ ELLER INTE?


TISDAG 12:50 SKOLAN

Hej nu sitter jag i datasalen som vi nästan alltid gör känns det som. Men det är bra för då får man tid till att blogga och massa annat. Hehe. Just nu har vi fotolektion och ska sitta och redigera foton tror jag, får se hur det går då.. Vi slutar ungefär vid två och då ska jag hem och äta lite och fräscha upp mig till kvällen. För vi har öppet hus från 18.oo - 21.oo ikväll, kom gärna hit. Så det blir att åka tillbaka hit igen och sitta och le åt alla som kommer och kollar..
Kanske skriver mer ikväll om hur det var, jag hoppas att det bli kul i alla fall!


pappa & jag när jag var liten 






PERFECT

söta skor som skulle passa perfekt till min nyårsklänning !
Kanske jag klipper till och köper dom?!hmmm...
oj nu kanske vi blir modebloggare också.
skriver om skor och våra tusen klädplagg vi har i garderoben och tar kort varje dag på va vi har på oss..
hm nej då de är lugnt .
bloggen är som den är och ni älskar den som den är så klart!






16:55

Hej igen, nu sitter jag hemma och har nyss kollat på massa programm på MTV, ska snart plugga matte för vi har prov imon. Inte kul, inte kul.. Sen ska jag iväg på det där utvecklingssamtalet vid halv sex. Sen kommer jag nog inte skriva mer ikväll för jag har svenska läxa och göra också. Men ni andra får ha en bra måndags kväll!




SKOLAN

Hej, just nu sitter jag här brevid Mattias i datasalen i skolan. Vi båda håller på och "arbetar" med en reklam, det går faktiskt framåt! Ni kanske kan få se hur otroligt snygg min reklam blir sen när den är klar. På tal om att bli klar så vill jag väldigt gärna att lektionen ska ta slut så jag kan få mat, jag är jätte hungrig!
Jaja, nu ska jag fortsätta med min reklam. Kanske skriver mer ikväll efter att jag varit på utvecklingssamtal, önska mig lycka till!

Justja, min syster (Cissi) ville att jag skulle skriva att det va av henne jag fått den bra dammvippan!










SÖNDAG

Hej, har nyss kommit ut ur en skön dusch efter att ha ätit en riktigt god kvälls mat. Idag har dagen gått åt till att titta på en film och skrivit om den (läxa) och så har jag städat hela mitt rum. Det var faktiskt riktigt kul för jag har någon super bra ikea dammvippe grej som jag älskar! :-D haha. Efter att jag hade städat fick jag lov att packa för jag skulle gå hem till min pappa. Och nu sitter jag här och ska snart sova men först ska jag skriva lite till på läxan.

dammvippan










SHOO LEN

kommit hem från match, förlorat, duschat & ätit blåbärspaj.
sammanfattning av min dag. Nej inte speciellt händelserik jag vet men de är precis så söndagar ska vara!
nej nu ska jag fortsätta läsa sho len, en grymt bra bok !
Sen får vi inte missa gossip girl om en timme. Ställ klockan eller något för de får ni verkligen inte missa!

 


och ja, jag vet jag har långa fingrar :-(


INNEBANDY NERDEN

hinner bara skriva nån rad och de här tråkiga inlägget får inga bilder för de hinner jag inte! Då undrar ni vafan ska jag läsa ett tråkigt inlägg för. JO för att ni älskar matildalinneaa.blogg.se såklart :-)! Jaja nu blir de innebandy för mig med damerna. Satsar på vinst, gör jag alltid. HATAR att förlora, så sry Valbo men idag blir de ingen vinst för er, vi kommer krossa! Okej jag ska tjilla de är bara en innebandy match... NU KROSSAR VI FÖFAN.. eh.. hejdå !



KUPOLEN IDAG

Hej, just nu är kl 01:11 och jag sitter och äter flingor och yoghurt. Jag ska snart gå och lägga mig men jag kände för att skriva ett inlägg först och visa vad jag har shoppat idag på kupolen :-)  jag fick en jacka av mamma och köpte en kavaj och massa julklappar.

 
















23:01 LINNEA SLÅR IN KLAPPAR

Ibland får hon sånna ryck. 23:01 står hon och slår in julklappar i köket och här sitter jag, tittar på en film jag sett tusen ggr, nördar på farmville (DET ÄR SKITKUL) och gäspar som en galning. Välkommen till vardagen med Linnea fucking Wermström som bästis. eh bästis.. lite töntigt ord.. jag föredrar handikappade offerkompis :-) pusspuss nu blev du glad linnea !



SKAFFAT BLOGG NU

Hej, nu har vi skaffat en blogg tillsammans. Vi hoppas att ni kommer tycka om den och att så många som möjligt följer den.



 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0