TINTIN

Naw hur söt var inte min katt imorse?? Haha nu kommer lw höjja på sína ögonbryn och undra vad som är fel när jag säger nå snällt om min katt ! Men iaf ser ni inte hur CUTE??!?!?!? MJAU puss på lilla Tintin, ser ni inte nallebjörnspälsen <33






camkvalité och paintskillz till max !












SISTA APRIL

nyss vaknat och sitter här med datorn i knäet och katten sovandes på fötterna MYSIGT! Ikväll blir det grilla och så @ linnea, kommer bli grymt ! Nu ska jag väl stänga av datorn och gå upp ta en långpromenix lägga på nytt lack, duscha och ha mig. HA EN TREVLIG VALBORG !

Föresten kikade in www.nelly.com och titta va mycket snyggt dom fått in!




www.nelly.com under kategorin skjortor och blusar












DAGEN

Har gjort ganska mycket idag. Först var jag såklart i skolan, efter den gick jag ner till stan för jag skulle ta ett drog-test (alla som ska sommarjobba på Borlänge Energi måste göra det). När jag var klar med det mötte jag upp mamma på stan och vi gick till Naturlig Skönhet och köpte lite behövliga grejer, tyvärr hade dom inte pudret som jag behövde, men dom skulle beställa det. Sen åkte jag och mamma hem till Matilda för vi skulle prata om Grekland! <3 Nu är det bokat och klart typ! Åh, va jag längtar.
När vi var klara där åkte vi vidare hem till min syster Terese för hon och Martina fyller 27 år idag. GRATTIS! Vi åt en jättegod middag där, men tyvärr kunde inte Martina vara med för hon jobbade..
När vi hade ätit klart och allt sånt där åkte vi ändå inte hem, utan vi åkte iväg till Ica Maxi för att handla lite grejer tills imorgon. Blir ju sista april @ my place! Hör av er om ni vill komma.






täckstiftet som jag köpte på Naturlig Skönhet, det finns bara
naturkosmetiska grejer där. tycker det funkar jätte bra!




hittade ett läppstift på Ica Maxi som jag fick lov att köpa,
tyckte det var så fint




SNABBIS

En snabbis innan jag måste gå till bussen.
Ville bara säga att revyn igår var riktigt rolig och bra. Det var förståndshandikappade med och dom var hur söta och duktiga som helst! :-D Tycker att ni ska gå och kolla på den om ni får chansen.










REVY

Ska käka nu, sen bär det iväg på revyyy! puss :-*












NATIONELLT PROV

Ska alldelsens strax börja göra mig iordning för sängen. Ska ju upp tidigt imorgon till nationellt prov, suck.. Hoppas att det går bra i alla fall.. Aja, skriver imorgon och berättar hur det kändes!

Imorgon hoppas jag även på shopping med Matilda, sen på kvällen ska jag på revy med mamma.










KLAPPAT OCH KLART

nu har jag beställt från hm och ja jag fick reda på att allt dehär i princip finns att köpa på affärerna men inte i rätt storlek, där har ni anledningen till att jag beställer kläder som finns i butik ;-) Tänkte även beställa ett blackbooklinne som hm gjort ett sammarbete med (!) Men nästan allt var utsålt, går åt som smör i solsken men de förstår jag! SJUKT snygga grejer, in och beställ ! Nu ska jag dra på mig ett par byxor och cykla iväg till maserhallen och få reda på mina jobbtider till peace and love, underbart att jag kan jobba måndag tisdag onsdag och sälja min biljett som jag har. Om någon är intresserad hör av er ! Oj nu måste jag cykla som en dååre herråå





äntligen blir fjärilsringen MIN <3












UPPTAGEN

Nu ska jag också bli bättre på bloggandet. Men i helgen har jag varit ganska upptagen, i fredags var jag in till Falun och träffade en kompis som jag inte träffat på jätte länge. Var kul att träffas igen! :-) Och i lördags var jag på dop på mellan två och fyra. Sen på kvällen hade vi främmande av Petra's föräldrar Kicki och Stefan. Och på söndagen låg jag och var sjuk med feber och förkylning. Mådde bättre igår i alla fall, men var inte i skolan varken igår eller idag. Men imorgon måste jag dit för vi ska ha ett nationellt prov i engelska, hoppas att det går bra..















TODAY

Idag följde jag med familjen och drog runt lite i affärer. Tittade in lite på nyöppnade Lager70 som var en stor besvikelse, inget där var speciellt värt och skor hallå vart tog dom vägen??? De enda jag lever för fanns inte på lager70.. Jag som behövde ett par perfekta tygskor men icke ! Efter lager70 drog vi vidare till kupolen och don enda som shoppa loss var lillebrorsorna. Nya springskor skulle jag ha men jag orkade inte testa eftersom min extrema lathet tog över så de får vi fixa senare i veckan haha! Men en sak hitta jag iallfall! Ett kritvitt bäddset så nu ska jag börja med min inredning. Luftigt och vitt ska de bli ! Bilder visar jag er sen :-D Nu ska jag käka brors blåbärspaj MUMS!





min älskade rosa sjal som jag inhandlade i sthlm förra året hittade jag längst in i garderoben igår när jag städa igenom den ! LOVE












RYCKER UPP MIG

wow riktig dålig uppdatering av mig och linnea men mest av mig tror jag nog ! Känns som jag håller på att tappa greppet och allt i stort sätt går bara dåligt just nu. Läxor, prov och arbeten i skolan växer till en större hög och här sitter jag helt obrydd. Ja jag har riktigt dåliga dagar helt enkelt och ligger mest i sängen och stirrar upp i taket, sjuk har jag blivit också idag.. Jag är slutkörd men grejen är att jag inte har gjort något alls. Huvudet snurrar och kroppen gör ont, va tusan är fel med mig? Ush nu får jag rycka upp mig. Har snackat med Linnea i telefonen tidgare idag också som jag verkligen behövde. Jag ska lösa dehär och rycka upp mig ordentligt nu!






bild från en SOLIG dag i borlänge, nej de är inget skämt de var faktiskt sol konstigt nog!












DOM TRE BLONDINERNA

satt och kolla igenom lite gammla kort och hitta många från när jag och brudarna var ordentligt blonda allihopa. Haha tider det, tack för att ni fortfarande finns vid min sida tjejer, Ni gör livet så jävla mycket mer värt att leva !
Oj va klockan är mycket, dags att byta om till mina mycket exklusiva och snygga stallkläder! Pållehästarna dåå! Hejrååå







haha tider!












NOVELL

Nyss blivit klar! Har setat och skrivit in min novell på datorn.. Det tog ju sin lilla tid, hmm.. Men nu är allt i alla fall klart! :-D Den blev tre och en halv sida lång.

Nu ska jag duscha och hoppa i sängs, är jätte trött! Godnatt.



en del av Zakynthos, har faktiskt varit just där


with peace, linnea*


ZAKYNTHOS

Sitter och skriver in min novell på datorn just nu. Den handlar om en tjej som heter Alva som har bott på Zakynthos (en grekisk ö), men fick lov att flytta till Sverige när hon blev sex år. Nu är hon där och hälsar på för första gången utan sina föräldrar.
Skriver just om Zakynthos för att jag har varit där för några år sedan, och det var så sjukt fint där! Helt otroligt.
Kanske kan lägga in min novell som ett inlägg här sen, vi får se. :-)

Gamla bilder från Zakynthos resan:





















with peace, linnea*


SNÖ vs ASKA ...

Kom nyss in från en promenad med Matilda B. Skönt som vanligt, men det kom några snöflingor medans vi var ute. INTE COOLT! Fast det kanske var aska..? Hmm, man vet ju aldrig.

Vet ni vad jag kom på idag!?!?!?!?! JAG MISSADE SISTA AVSNITTET AV HOLLYWOOD FRUAR IGÅR!!!!!!! cut cut cut cut :-( :-( FAN ASSÅ!



jag idag


with peace, linnea*


ANNA PIHL

Sitter här med min älskade box med anna pihl. jag och bror kände för att vara lite slöa idag och titta film så vi drog och hyrde några däribland ANNA PIHL. Tittade alltid på de när de gick på tv!! Är de bara jag som tycker de är sjukt bra? å justja jag har ju gjort biologiprov idag och jag svarade på ALLA g-frågor och vg+mvg frågorna !! Creds till mig alltså. Så jag kan de vara som så att jag slipper göra omprov i NO för en gång skull? Tror fan de! jaja nu är de spännande här på pihlen heråååå





'










DAGENS

Ska strax iväg på gitarrkurs. Men tänkte börja på min svenska läxa först, som jag aldrig gjorde igår.. Hehe! Gick ut och gick ett tag med Matilda B istället, vilket var väldigt skönt. Städade inte på rummet heller så de lär väll också göras idag.



längtar till turkiet mer och mer för varje dag som går


with peace, linnea*


HELGEN/DAGEN

Ja äntligen har jag tagit mig tid att gå in på datan. Haha, har inte orkat under helgen.
Jag och Matilda B blev i alla fall hemma själv på lördagen också, för pappa, Petra och Moa stannade i Sälen till på söndag istället. Så det blev att LILLA Matilda sov här.
Tidigare på lördagen var jag på bio med min syster Cissi och hennes barn Ellen, vi såg på Prinsessan och grodan. Haha, men den var faktiskt bra!

Har haft utvecklings samtal idag. Gick riktigt bra faktiskt. Ska jag väll snart ner och äta våfflor, sen måste jag öva på min gitarr läxa. Måste även göra svenska läxa och städa på rummet! :-o Fan va grejer jag fick att göra helt plötsligt! Men städningen kan ju alltid vänta tills imorgon, hehe..

Åh sitter och lyssnar på gammal musik nu, minnen <3



with peace, linnea*


HELGEN I BILDER

i fredags hade vi lagfest vilket va sjuuukt kul !! (hahahah grynet) Igår tills idag blev det att sova hos lilla linnea. Kvällen spenderades med elin och lw och grynet på tv. HON ÄR SJUKT GRYM. Haha nej men seriöst kommer ni ihåg när man satt och titta på henne och hon var typ de coolaste som fanns? Jag tyckte det iallafall jaja här kommer lite bilder från lagfesten!














dom sista bilderna är lånade från emilia och amanda :-)











LITE BILDER FRÅN TURKIET

Sitter och kollar på Talang hemma hos mamma nu, gick hit för att träffa mormor som är här. Hihi, men ska snart gå hem till Matilda igen så hon slipper vara ensam med Madde haha.

Bara 51 dagar kvar till Turkiet nu, längtar som bara den ju!























SKOLAN

Sitter i skolan, ska ha svenska tjugo över ett sen får jag sluta. SKÖÖÖÖNT! helg <3 Jag och Matilda B är hemma själva idag förresten, för pappa, Petra och Moa ska till Sälen och hämta husvagnen, dom kommer hem imogron. Va händer ikväll? :-)










MITT KOMMANDE RUM

Tja, ska snart hoppa i säng. SKÖNT! Tänkte bara visa en bild på mitt kommande rum i det nya huset. Ser kanske inte så bra ut nu men ska såklart fixa det jätte snygg, hihi. Längtar tills vi ska flytta nu ju!

Just ja, igår fick jag redan på att jag har fått sommarjobb på Borlänge Energi. Sjukt najs!



kommer nog bli jätte bra, rummet ligger nere i källaren










JAG KOM IN !

ÅÅH JAG KOM IN I FALUN PÅ LUGNETGYMNASIET :-D underbart, kände at jag verklgien behövde de skriva det. Och så lägger jag in ett till gaga klipp för fy i helevet va grym hon är på att sjunga och spela!

Är de bara jag som inte hade nån aning om att hon var såhär grym eller?








'









MUSIKGENI

Åh herreguu råka ramla in på dehär klippet och herregu igen!! 
LADY GAGA ÄR ETT MUSIKALISKT GENI FÖRFAN! Wow wow hon är sjukt grym !






-












RUBRIK YEAH

Kom nyss från tandläkaren där jag är alltför ofta nu för tiden, har ju skadat käken+tänderna förut när jag spelade fotboll och nu måste jag hålla på att röntga dom regelbundet! DRYGT men ja man ska väl vara gla att man har ordentliga tänder. Efter det lunchade jag och mammi, råka ta lite lång tid så ja de va ju ingen idé att åka tillbaka till skolan ;-) Imorn taggar jag käk+lagfest med innebandyn. Blir säkert roligt !






 äntligen börjar håret bli lååångt ! Liiite längre sen är jag nöjd !












IGÅR

Oj oj oj va dålig uppdatering! Skärpning, haha..
Nej men igår var jag faktiskt på teater och kom hem efter tio tiden. Orkade inte skriva något inlägg då tyvärr.. Teatern var jätte rolig! Skådespelarna hade ett manus att följa men dom improveserade också så det hände ju massa roliga grejer, tex att dom gjorde saker med bubliken och sa massa olika skämt som dom kom på under tiden dom dramatiserade. Nej men det var riktigt roligt i alla fall!
Innan teatern var jag en stund med Patrik, trevligt trevlig var det. Hihi..

Nej nu ska jag fortsätta med mitt arbete i skolan, ha det bra!





NY SKJORTA

sitter här med ett läpsyl över hela läpparna som linnea tyckte jag behövde.. naw. Tidigare idag har jag varit i älskade skolan och varit en snabb sväng till kupolen och äntligen köpt en skjorta. Ljusblå och fin! Nej nu ska jag och linnea äta glass mohaha :-D



bild på skjortan utan lw..


bild på skjortan med lw.. :-(










LEDIG

Sitter och kollar på Top Model just nu. Men nu kom pappa & Petra hem från Cypern så ska väll fråga ut dom vad dom har gjort där, hihi. Beställa pizza eller sallad ska vi göra också, mums! Sen blir det såklart Svenksa Hollywood Fruar <3 <3 <3 <3 <3 Haha, ja jag tycker om det programmet?

Har suttit ute och solat idag med såklart, helt underbart är det enda man kan säga! Har till och med fått lite linjer, hihi.
Imorgon blir det första dagen i skolan efter lovet, var ju lediga idag.
















LITE PICS

Var hemma från skolan idag eftersom jag kände mig rejält utslagen från helgen men imorn tar jag nya tag, en uppsats om selma lagerlöf måste skrivas och plugga matte måste jag göra också eftersom ett nationelt prov i matte ska vara på fredag! Lycka...fast nej.. Den enda lyckan är att de är sjukt fint väder och att snart är de sommarlov som kommer innebära stockholm,grekland,pl,norrland och massa mer roligt med vännerna! Jag längtar till sommaren så jag håller på att dö alltså.

Jaja här är iallfall lite bilder från örebro! Sara har lagt upp bilder på facebook och jag kopierade några :-)





lotta linda emma emilia elin julia och nån mongounge

julia lollo amanda emma elin maja

hassan jonna carin jag hanna julia typ

SER NI HUR MYCKET SOL DE ÄR ELLER?
åh älskade örebro <3












TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Tillbaka i borlänge, trodde faktiskt de nästan skulle vara lika bra väder här som i örebro! ÄLSKADE ÖREBRO.  Iallfall gick vi till b-slutspel och kämpade oss ända fram till semifinalen där vi tyvärr åkte ut och fick lämna örebro :-(
En riktigt rolig helg var det iallfall ! Nu väntar sängen, älskade säng längtat efter den verkligen! Imorn börjar verkligheten.. Skola. Jag orkar verkligen inte men snart eller ja jag intalar mig att SNART är det sommarlov! Godnatt!

Justja bilder lägger jag upp sen när jag fått några från alla andra eftersom jag var ganska lat och inte orkade ta egna ;-)











SÖNDAG

Tjaaaaaaaaa, har varit underbart väder idag så har suttit ute i nästan fyra timmar och fått ännu mera fräknar. Men dom försvinner ju nästan på en gång :-( ... Men nu kanske dom stannar längre efter som jag var ute rätt länge, hihi får hoppas! Efter att ha suttit ute gick jag in och spelade en massa på min gitarr, så nu har jag ont i fingertopparna.. Men det får man tåla!
Jag och mamma har nyss kollat på resor till Grekland, finns ju så mycket så det är svårt att välja. Men vi hittar nog något snart tror jag.

Nu ska jag fixa naglarna, sen ska jag nog träffa Patrik i think. Hihi ha det bra!













BESTÄLLT

Kommer vecka 21 i think.













WIHO

Förlåt för dålig uppdatering! Men var lite sliten igår från badtunnan i Torsdag.. Hmm inga kommentarer, haha! Men oj så trevligt vi hade i alla fall, tack Simon för att vi fick komma! Måste göras om.
Ja som sagt så var jag lite sliten igår så det blev bara en hemmakväll för mig, men de va skönt de. Haha.

Har nyss pratat med Matilda i telefonen, hon har det as bra i Örebro men hon saknade mig såklart! (A) Hihi.
Förr idag var jag på kalas hos min syster Cissi för hennes barn Ofelia har fyllt ett år, GRATTIS! Nu ska jag gå ner och äta mat, sen får vi se va som händer ikväll. Vad ska ni hitta på?



gammal bild på matilda & mig


IN A HURRY

Om tre timmar går tåget, jag har varken packat duschat eller ätit något YEAH. Om tre timmar är jag påväg mot älskade örebro och äntligen blir det innebandyinnebandyinnebandy med världens underbaraste lag! ÄLSKAR ÖREBRO, när jag blir stor ska jag bo i örebro !! Oj nej nu måste jag verkligen rusa. Vi ses på söndag, tills dess får ni nöja er med lilla linnea! HEJDÅ :-D!





<3













HOT TUB

ja rubriken haha, vi tycker de är ett kul ord !!!! Idag har vi varit på kupolen och tittat runt lite och ätit årets första glass :-D Vi tänkte ju ta kort på oss och våra älskade glassar men de var folk som satt på VÅR bänk! Grr, så inga kort där inte, nu ska vi välja kläder för ikväll och sen drar vi till simon och badar badtunna med trevligt folk!






första bilden: glassbild från sommaren
andra bilden: ja.. den talar för sig själv, riktigt fint babyface











IDAG

Idag har jag varit ut och ätit lunch med farmor, farfar och mina två kusiner. Det blev grekmat, och gott var det. Sen åkte vi hem till farmor och farfar och fikade, vi satt ute på deras veranda och hade det skönt i solen också.

Efter att ha varit hos farmor och farfar åkte jag hem igen och då berättade mamma att kläderna från H&M hade kommit, så då sprang jag till ica och hämtade dom. Det var en t-shirt, ett nagellack och sex-pack med örhängen.
Sen har jag inte gjort så mycket mer än att städat på mitt rum.

Imorgon blir det att bada badtunna hemma hos Simon, mys.


Två översta bilderna är shoppingen från igår,
resten är från H&M.














LOOKBOOK


www.lookbook.nu












SHOPPING

Sitter här med Madde nu. Kom hem från Falun för en liten stund sedan, var på gitarr kursen och innan det sprang jag in på Din Sko och köpte ett par nya skor. (Ni får se bild senare). Innan Falun var jag på Kupolen med Madde, köpte bara ett långt linne på H&M för 99 kr. (Bild kommer senare).
Nu ska vi kolla på bikinisar på olika hemsidor, hihi.

Blev ingen joggingtur imorse med Matilda, hade lite ont i halsen och då ska man ju inte träna.. :-( Vill bli frisk nu..









23.18

Klockan är 23.18 och jag gör ingenting på min allra första dag på mitt påsklov. SKAM! Får väl tagga örebro på fredag där jag kommer befinna mig hela helgen och lira innebandy, längtar!! Kanske ska plugga, är ju så himla tvungen men lov dom är liksom inte till för att pluggas på, fattar inte maserskolan det? Nej tydligen inte. Imorn tänkte jag promenixa men Linnea ska ut och springa benen av sig så jag hänger på. KL 11.oo! Vad har hänt med kvinnan?? Nej jag vet inte heller..




störta påsarna under ögonen, ja e trött ok?!?!?!












TRÅKIG SHOPPING

Idag vart det kupolen med elin och en lunch på matpalatset MUMS! Fick bara med mig sånt som man brukar få med sig hem i brist på annat, undisar och smink haha! Efterlyser fortfarande fjärilsringen!! Efter det tog jag bussen till min älskade mormor som ville se min balklänning. Hon hade köpt ett jättefint halsband till klänningen som passade jaa typ helt okej, vet inte om jag ska ha det eller inte. De blir en funderare dedär ! Nu ska jag äta bollnäsfil <3




.











NOOOOO!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH MAMMA KOLLADE I TV-TIDNINGEN NYSS OCH SA ATT DET INTE VAR NÅGRA HOLLYWOOD FRUAR IDAG! :'-( :'-( :'-(
R.I.P LW
förresten så har jag skrivit fel i förra inlägget, det brukar ju börja nio och inte åtta.. men nu börjar det inte alls............. får klara mig med top model nu då...













UTOMLANDS

Kom hem från Terese för ett litet tag sedan. Nu ska jag tamesjutton städa mitt rum, haha! Fast måste gå till pappa också och säga hej då till han och Petra. Dom åker ju till Grekland (kommer inte ihåg vart) imorgon. Är inte ett dugg avundsjuk...! Jaja, dom får väll ha det så skönt där bort i värmen medans vi fryser ihjäl här. Mest avunsjuk på att dom kommer vara bruna sen.. :-( FUSK!
Nej nu måste jag börja städa om jag ska bli klar idag! Fast just ja, det är ju Hollywood fruar om tio minuter! :-o Hmm, städa imorgon kanske? Haha..





















LIIITE VARMARE TACK

såhär vill jag strossa omkring så snälla kom igen liiiiiiiite varmare kan det bli iallfall?



-











VAD HAR HÄNT

Tror jag har börjat ett helt nytt liv, ett nyttigt liv!! Idag promenixade jag också fast den här gången fick man ju lite pengar för att promenixa ut med lillebror haha ;-) Och vad har jag gjort nu? En nyttig fruktsmoothie!! Ja jag vet jag är förvånad själv..! Fast kompenserar det med en fet kebab tallrik ikväll så ja nyttigheten vart väl inte så långvarande. Imorn väntas shopping med tjejerna. Då ska skjortan bli min och sikte på en ny mascara och nytt puder som jag råkade tappa i golvet idag.. r.i.p pudret aa men jo..







Recept på smoothie:
1 glas

1/2 dl bär (jag tog nån bärmix m. mango)
1/2 dl mjölk
1 dl yoghurt-vanilj
1 tsk florsocker

|

Gör så här:
Mixa alltihop i mixern
Häll upp i glas och toppa med bär
:-)












TURKOST













IGÅR

Nyss kommit in, har suttit ute i det vackra vädret och fått massa fräknar. Hihi underbart.
Tänkte lägga in lite bilder från igår, två av mina systrar och deras barn var här och åt påsk-middag. Trevligt trevlig. Sen när dom hade åk hem kom Matilda hit och var allmänt dryg, hehe!

Nu ska jag måla mammas naglar. Sen ska jag packa lite grejer och åka hem till Terese, ska sova där inatt.
Byebye!


















NATTBLOGG

Oj klockan är nästan 3 och här sitter jag med en kokhet dator i knäet (den bränner ihjäl mina ben!!)
Min dag idag började med en riktig långpromenad på två timmar, gick halv vilse i nån skog bortanför mellsta och båtsta men hem kom jag haha ! Sen fick jag ett samtal från lilla linnea så de var bara att bege sig till domnarvet, planerna för kvällen var partaj men det blev något bråk så det kändes inte så värt nej.. Så ja här sitter jag nyss hemkommen från lw, såg film. ÅT JÄVLA TUSEN COOLOR(stavning?) Linneas syster hade gett dom en hel påse med kola godis så nu är jag mätt och belåten haha nattsvammel. Jaja nu ska jag dejta min säng. Godnatt !




.












BÄTTRINGSVÄGEN

Tänkte bara skriva ett kort litet ilägg att jag mår hyffsat bra nu! :-D Men är inte riktigt pigg än så det blir att stanna hemma och vila lite idag med så får vi se vad man orkar med imorgon.
Ha det bra!


LÄNGTAR TILL GREEEEKLAND! hihi..


INSPIRATION



www.thecobrasnake.com












DESIGNA BIKINI

Kikade in på www.nelly.com för att se om dom fått in några fina klänningar och bikinis. På första sidan var det en "designa din bikini tävling". Fett nyfiken så självklart gjorde jag en.. inte precis sådär skitsnygg men whatever de var kul iallfall! Om ni vill rösta gör ni de på länken under bilden här nere eller gå in på nelly.com och gör en egen, fett kul :-D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
.













GREKLAND

Tack gittan, madeleine och vesa . Ni är underbara föräldrar hela högen. Ni fattar inte hur sjukt mycket dehär betyder för oss. För er andra som inte fattar nånting. JAG OCH LW SKA TILL GREKLAND I AUGUSTI. Wow herregud shit, vi har svårt att få fram ord, dehär är vad vi kommer längta till under hela sommaren, dehär slår PL (som för övrigt också kommer bli grymt) De här kommer bli den bästa sommaren någonsin, klyschigt men sant !




random bild från google











RSS 2.0