LA CANTINA

Kom hem från LaCantina för en liten stund sedan. Var ute och åt middag där med farmor, farfar, pappa, Petra, Moa och Matilda. Jag är verkligen jätte mätt nu, känns som jag skulle kunna rulla fram! Haha. Jag åt en jätte god plankstek.

Tidigare idag har jag varit ut och sprungit runt älven, de var skönt. Fast fick en fluga i ögat, och det var mindre skönt..
Nu ska jag snart iväg med mamma till Ica Maxi. Sen blir det nog att hoppa ner i sängen och sova, vill att den här veckan ska gå fort nu!









COLÖRRRR


-












PYJAMASPARTY

Blir en lugn kväl ikväll, ska vara barnvakt åt Ellen. Vi ska ha lite pyjamasparty, hihi. Mest för att min nya pyjamas från H&M har kommit men också för att det är bekvämt när man ska sitta och kolla på film.

Åker om en vecka..!













STRUMP-HETT!

Har letat upp mina gamla knästrumpor. Satt och bläddrade i några FRIDA tidningar i morse och då såg jag massa bilder på kändisar som hade såna, tyckte det var sjukt snyggt, så jag sattsade på såna till min klädsel idag. Me like!


hett!










BLANDAD KVÄLL

Gårdagen var lite blandad haha! Både bra och dålig faktiskt ! Vi drog till plättis i hopp om en mysig grillkväll med trevligt folk! Men när vi kom fram så kände vi oss inte riiiiktigt hemma va, hahaha nej vi passade nog inte in precis.. Så vi stannade där några minuter och sen cyklade vi vidare haha ! Sen drev vi runt och på vägen träffade vi massor av folk ! Stannade och pratade med Emilia och Amanda, Emilia ska till rhodos idag INTE AVUNDSJUK!!! Och sen mötte vi upp tobbe och jim på stan! Stog där och bara snackade och sen drog vi oss hemåt, Lite lame kväll men endå mysig ! Va ju så jävla skönt väder ute :-D På tal om skönt väder, är de vara jag eller håller det på att spricka upp till bra väder nu? HOPPAS !














NOVELL LÄSNING

Har alldelens nyss kommit in från att ha suttit ute i solen och läst på våran klass novellsamling. Har läst ganska många bra, men är inte klar med alla än. :-)
Snart kommer Matilda hit, vi ska gå och köpa mumsig och nyttig sallad. Me like! Sen kommer nog Elin hit också.

Var en snabbis på Kupolen efter skolan idag igen. Skulle in och köpa en sak till mitt kommande nya rum. Blev att jag köpte en såndära god vitamindryck också, hihi.



från Indiska
tyckte den var så söt, det är igentligen en rökelsehållare, men jag
tyckte det var finare att lägga små blommor där i.











NeW SHIT

Har glömt att visa mitt älskade linne/tunika som jag fick med mig hem från shoppingen igår med linnea! Sådär fint och vitt och somrigt! LOVE! Idag har jag haft friidrottsdag och är sjukt slut och trött nu.. Friidrot är ingen sport för mig haha ! Ikväll blir det nog grillning nere vid plättis med folk, blir säkert mysigt! Vädret är ju helt ok iallfall! Nej nu ska jag ta mig lite mat och invänta elin som är på träning!




mama linne! Tur de kan man använda de som tunika :-D












SHOPPING

Har nyss målat naglarna, men nu sitter jag här. Tänkte visa vad jag köpt på Kupolen idag. Var där med Matilda, fast hon skulle iväg till sina häst-korvar sen så fick gå själv lite också.

Skönt med sovmorgon till tjugo över ett imorgon! ;-)



kjol från H&M



linne från VeroModa



trosor från Lindex













HUVUDET SPRÄNGS

Har världens huvudvärk som jag haft nu i några dagar, varit hemma från skolan sen i måndags med idag pallra jag mig dit. Gjorde Nationellt prov i matte också som gick käpprakt åt helvete, varför ska matte finnas i delen MUNTLIGT ?! Hela den här dagen har varit ganska pissig från start! Imorse spillde jag smink över min nya blus, kom till skolan, fick räkna matte till kl 2, gjorde provet som gick och helvete, hade kör som också gick åt helvete och nu sitter jag här med sveriges största huvudvärk och lyssnar på dehär klippet! HAN ÄR GRYM, skit it om man har huvudvärk dehär måste man höra ! Mmm nu blire äppelpaj tydligen också! Kanske mitt humör kan bli liiiiite bättre !






-












EFTERÅT..

Kom hem från kiropraktorn för en liten stund sedan. Var as nervös innan jag skulle in men blev bättre när hon höll på att undersöka mig. Det gick helt ok när hon höll på att knäcka en massa, det var mest otäckt med ljudet. Jag fick knäcka, höften, ryggen och nacken. Är lite öm nu efteråt, men hon sa att man kunde lägga på något svalkande om det behövdes. Så jag får väll göra det. :-) Eller så kanske det blir bättre efter att ha ätit lite Grek-sallad och vitlöksbaguette, mums!

Jag ska dit igen nästa vecka på Tisdag..










KIROPRAKTOR! :-|

Nyss kommit in efter att ha setat ute och solat. Ville igentligen inte gå in men jag måste byta om och fräscha upp mig lite, för jag ska iväg snart. Ska till en kiropraktor (stavning?). Är jätte nervös, för jag har aldrig varit hos en sån förr. Hoppas att det blir bättre i min rygg i alla fall.

Var till Ica Maxi en snabbis efter att jag slutat skolan. Köpte en After Sun som jag ska ha med till Turkiet. Är ju bra att återfukta huden efter att ha varit ute och solat mycket. Och det ger nog även en chans att hålla kvar brännan lite längre! ;-)
Köpte även en Vitamin Well Defence, har aldrig provat en sån förr så jag fick lov att göra det nu. Dom var riktigt goda! Och det är ju ett jätte plus att man får i sig massa nyttiga vitaminer också.
















LITEN OCH VIT

Till avslutningen












1 JULI

Skolan idag som vanligt, sedan var jag ut och srpang runt Älven. Skönt vare! :-) Nu sitter jag här och små kollar lite på tv, ska nog snart träffa Patrik.

Förresten, glömde berätta igår att vi fått veta vilket datum vi får nyckeln till det nya huset. 1 juli, men vi ska ha själva "stor"-flytten den 5 juli. Eftersom det är P&L dagarna innan, och vi behöver ju hjälp med flytten, plus att vi ska på P&L såklart!
Längtar till flytten i alla fall.





fick två nya böcker i söndags












NORSKA VADÅ..?!

Sitter och kollar på Norksa Hollywood Fruar just nu.. (?!?!?!) Vart tog alla blondiner vägen..? Haha, men okej, jag ska ge det en chans!

Som Matilda redan sagt var lördags kvällen ganska ovärd, men det var kul att vara med tjejerna igen. Var ett tag sen sist.
Hade i alla fall jätte kul innan jag åkte till Falun! Hade vattenkrig ute med massa folk i det vackra vädret! :-D Så det blev ingen springtur som jag skrev att jag skulle ut på då. Men sprang ju i alla fall runt ute för att slippa bli sjöblöt.. Fast det blev jag ändå!

Förr idag var jag i skolan såklart. Men var inte där nå länge alls för vi hade bara en lektion. Dom andra blev inställda.. Haha, vi har typ inga lektioner längre!?!? Fast jag klagar inte precis.
Sen kl fyra åkte jag iväg till Friskis & Svettis och tränade.











OVÄRD KVÄLL

Fyfan vilken dålig kväll det var i lördags, verkligen allt var emot oss ! Först kom vi till Falun och då började de regna som fan, sen gick vi in på själva festivalen(seaside) som vi verkligen inte passade in på kändes de som och de sög bara allmänt mycket, ut igen och dampa, umgås och cpa lite, då vräker verkligen regnet ner!! Gömmer dricka, ett jävla lodisgäng hitta det, vi säger låt det vara de är vårat, dom går skiter it. Linnea springer efter, får tillbaka hälften bara men okej hellre de än inget! Hatar människor som inte har råd med eget.. Sura miner på alla. In på seaside igen, såg goodlookingtrash, det ända bra på kvällen!! Ut igen går till stan, sur sura miner, linneas fötter dödar henne. Vänta på bussen i en halvtimme, ihjälklämda i en chans att hoppa på bussen, kom på, åkte hem. Jag fick lov att gå hem från gammelgården.(VARFÖR I H-VETE HA GATULYKTOR SOM INTE FUNKAR?) Livet suger ibland.. Nu ska jag gå med i facebookgruppen "det ända bra med falun är bussen till borlänge" som jag tyckye va töntig förr, som stämmer nu..







genomdränkta och fina












KAN JAG FÅ HA LITE TUR ?

Chap n lle har tävling på sin hemsida i samarbete med www.dollyblond.se  PERFECT, har funderat på denhära klänningen till avslutningen så ja om jag vinner är det ju helt underbart pefekt! Annars köper jag nog den, för fin för att låta bli! Men ni måste erkänna att det känns roligare att vinna den ? ;-)






-


http://www.chapnlle.com/













GODMORGON

Gick upp för en liten stund sedan. Nu sitter jag här i bikini och lyssnar på Metallica <3. Ska alldelens strax gå ner och fixa frukost och gå ut och sätta mig och sola. Sen tänkte jag försöka ta mig ut och sringa lite, blir nog runt Älven i såna fall.











INGET STOPPAR MIG

Ska ta en till springrunda i eftermiddag med mina nya springskor (fast de regnar jag vet) !! Haha att det kunde kännas såhär lätt att springa med nya skor förstod jag inte! Kommer bli springfreak .. Nej men måste verkligen komma igång med träningen nu i sommar eftersom jag varken håller på med fotboll eller pållehästarna! Nu jävlar kör vi beach 2010 !

Helgplanerna är seaside festival i falun med tjejerna, ska även pallra mig iväg på danslektion, längsen jag gick haha och man vill ju absolut inte va sämst när de väl är bal ;-) Nej nu blire laxsallad <333333 bye














GALET!

Kom hem för en liten stund sedan, skulle vanligtvis slutat fem i fyra idag. Men alla lektioner blev typ inställda pga nationellt prov. SKÖNT!

Tänkte skriva lite om vad jag gjorde igår, hade väldigt kul!
Jag började med att sätta mig ute på våran gård och sola lite när jag kom hem från skolan, sen blev det så varmt så jag, Matilda B & hennes kompis Lisa började ha vatten krig. Vilket var aaaaas kul! Haha. Efter det så bytte vi till torra kläder igen och Lisa gick hem. Sen började det spöregna! Alltså det verkligen forssade ner! Då sprang jag såklart ut igen och blev lika blöt som under vattenkriget! Haha. Men det var as kul det med, för typ hela gatorna var fulla med forssande vatten! :-D Jag och Matilda måste ha sett helt cp ut när vi sprang runt där ute i regnet..






















POLLEN

FYFAN vilken dag säger jag, mina ögon har kliat konstant och jag har nysit(?) 5683930 ggr! De är underbart när de är vår men de kan verkligen vara äkcligt jobbigt också! Men snart får jag medicin och så men tills dess kommer ni se mig med röda kliande ögon'! JAJAjaja nu måste jag stoppa i mig mat för sen blir det stallet!





haha titta min arm, får jättemånga sånna prickar när jag solar !














LOTION AND BUTTER

Kom hem med coconut body butter för någon dag sedan, råkade upptäcka att jag kanske inte behöver 5 st olika kroppsinsmörjningar.. wrong ! Klart jag behöver ;-)





.











FINALLY

Jag har äntligen följt med min mamma och inhandlat spingskor. Care säger säkert ni men ni fattar inte hur länge jag behövt nya !! OCH två bikinisar fick jag även hem! Hatar ju att prova och köpa bikinisar men nu är äntligen gjort. Fast jag gissar att till sommaren kommer jag ha köpt några till! Bikinisar är fint och man kan aldrig få för många ;-) Bara överdelar dock eftersom jag älskar att ha mönstrat till svart underdel! Men den lila är jag fortfarande tveksam på.. vet inte om jag ska behålla den eller inte känns inte riktigt mig men mhhhhmm aaaa vi får se !






Den blommiga gör sig inte rättvis på bild, MYCKET snyggare på!












FOTBOLL

Nu ska jag iväg och kolla när Moa tränar fotboll. Ska även höra om dom vill ha lite hjälp att träna dom i framtiden. Skulle vara kul att få hjälpa! :-) Har ju själv spelat fotboll i massa år.













SMYCKEN @ H&M













@ DIN SKO













JOBBIG MORGON

Usch vilken jobbig morgon jag hade imorse.. Först försov jag mig till en ganska viktig sak.. Sen så mötte jag min största fobi på mitt rum, och detta gjorde jag medans jag var stressad för jag hade försovit mig.. Ingen rolig morgon! Men som tur så var min pappa i närheten och kunde komma och rädda mig från getigen! När han kom hem så satt jag i min trappa och skakade och grät.. Usch va jag hatar getingar!

Men dagen blev i alla fall bara bättre sen. För när jag kom till skolan så fick vi massa fika och så kollade vi på film. Vi såg på Coraline, har sett den förr men den är bra så det gjorde inget.
Kvällen har jag tillbringat ute, var först ut och sprang med pappa runt älven, sen var jag ute med Matilda och försökte lära mig och hjula. Gick ganska bra faktiskt, men kan ju inte direkt säg att jag kan hjula nu. Haha. Ska i alla fall lära mig det i sommar, OCH gå ner spagat. Haha!



köpte en ny ring igår från KappAhl


och ett par örhängen från H&M










UNDERBAR DAG !

Fyfan vilken härlig dag, lika underbar som den som var nångång i helgen då jag spenderade tid i en innebandyhall hela den soliga dagen:( MEN den här missade jag inte. Skönt att äntligen kunna sitta ute och sola mellan lektionerna! Tog finfina sommarbilder på klass 9c, sötaste klassen som finns..mh aaa!! Nyss kommit hem från maserhallen där jag och mamma solade en stund skönt skönt. Men nu blir det SHF (svenska hollywoodfruar, elins förkortning ;)) haha se yoooooo








det lurviga ska föreställa ett får. Jo jag vet syslöjd är mitt starka ämne..













HIH

Kom ut från duschen för ett litet tag sedan, innan det var jag och Matilda och solade på stan igen. De var skönt och så är det kul med lite färg. :-)
Ska alldelens strax gå och lägga mig, eftersom det är skola igen imorgon.. Segt! Men idag är det exakt tre veckor kvar till Turkiet, åh va jag längtar! Så om tre veckor så är jag där nere igen och har det bra! Hihi..

Har inte gjort så speciellt mycket idag, vara bara med pappa och Petra till Ica Maxi ett tag och handlade, sen var vi ut och gick.

FÖRRESTEN, jag upptäckte att jag hade fått en visdomstand igår! Min första, haha!


fick våra grejer som vi beställt från Sweden Rock Shop idag,
denna snygga t-shirt hade jag beställt, love it! <3




då kan jag lika gära visa lite av min så kallde "Svampbob hylla".
men ni kan få se bättre bilder på alla grejer någon annan gång.










I'M ALIVE

HOLA! Tänkte bara säga att jag lever! Har haft innebandycup hela helgen som tyvärr inte gick riktigt som vi tänkt oss men skitsamma, vi fick spela innebandy och de va kul som fan ! Nu vilar jag lite innan vi kör igång med sommarträningar och fys inför nästa säsong då vi blir damlag. Ska bli riktigt kul eftersom det är hårdare och snabbar spel i damserie och de gillas ;-D Nu blir det en fet musikläxa men gör jag denhär riktigt bra blir det ett mvg och det känns ju inte helt fel! See you





bild från i vintras! Ibland kan jag verkligen sakna de blonda menvafan brunt är förjävla snyggt det också !












DAGEN

Vilken underbar dag det har varit idag! Första riktigt sommarvärmen! Man kunde ju ha shorts och linne på sig utan att frysa. Helt underbart!
Var och solade idag vid elva tiden. Men var till ett annat ställe än Maserhallen denna gång eftersom dom har 18 års gräns där.. Fast det är nästan bra, för det stället jag var på nu var mycket mycket bättre än Maserhallen. Det enda som är lite dåligt är att det är dyrare.
Efter att jag och Matilda solat mötte pappa, Petra och Moa upp oss på stan och så gick vi in på Lindex och kollade lite. Jag hittade en bh/top som jag blev helt kär i, köpte den såklart. Hihi.
Resten av dagen har jag tillbringat ute såklart, kan ju inte vara inne en sån här dag.








KVÄLLEN

Middagen var super god och trevlig. Blev en kväll hemma efter de. Men imorgon ska jag kanske ut på bus, hehe. Ska i alla fall och sola, vilket är behövligt! På söndag är det ju bara tre veckor tills vi åker till Turkiet. Vill ju inte vara likblek när man kommer ner dit. Ska även försöka ta mig ut och springa, men de får vi se hur det blir med det.












BLA BLA..

Blev en ganska speckad dag igår. Jag och Matilda städade toan uppe jättenoga, sen packade vi och rensade på hennes rum. Efter det fikade vi lite eftersom jag hade namnsdag! Hihi, grattis till mig. (A) När vi fikat klart började vi montera ner hennes våningssäng, vilket var jätte svårt eftersom vi inte kunde vrida på sängen och komma åt skruvarna på sidan.. Men vi lyckades till slut. När vi var klara var vi ganska så trötta, så vi kollade på Avatar, och fyfan va bra den var!!!! Var första gången och såg den, men verkligen inte sista! :-D

Idag har vi också hållt på och plockat lite här hemma. Sen kom farmor och farfar hit och så har vi fixat en överrasknings middag åt Petra eftersom hon fyller idag, GRATTIS. Så nu sitter vi bara här och väntar på att Petra och pappa ska komma hem från jumpan så vi får äta. Hehe.



sängen vi monterade ner, KÖP DEN!!





jätte söta svampbob kex som vi åt



fick en galet snygg t-shirt av Petra igår



DRESSES

vill ju absolut ha långklänning på skolavslutningen men blir det inte det har jag inget emot någon av dessa, gillar speciellt den vita med beigt (lilla klänningen) som ser ut som ett nattlinne MMMMmmm








hm ellos topshop








AXA/VIKING

imorgon drar det igång! Vikinglinecup eller som de heter nu Axa floorball cup. Ska bli grymt kul, fast mindre kul är första matchen imorn kl 8 mot falun (då snackar vi på morgonen) !!!! Men de tar vi såklart ! Så ikväll blir det bara att vara hemma med hyrfilmer och lite gott kanske och föresten hur underbart är det inte att vi är lediga torsdag fredag?! Ska jag verkligen njuta av.. eller ja jag ska bara spela innebandy men det är att njuta!






today's














MER FOTANDE!

Sitter och kollar igenom gamla bilder på datan. Har kommit fram till att jag är väldigt dålig på att ta mig tid till att fota nu för tiden. Höll på jätte mycket med det förr ju. Och jag tycker fortfarande att det är grymt kul, så nu får det bli skärpning på mig och mer fotande! ;-)

lite gamla bilder som jag har tagit..







































FILM TIME

Nyss kommit hem från skolan typ. Vi hade nationellt prov i matte idag, gick väll inte precis bra.. men men.. Efter provet hade vi hål i över två timmar.. Fast det var ok, för vi kollade på film.

Nu tänkte jag att jag skulle kolla på våra filmer som vi gjorde i skolan förr, har ju inte sett alla, men vi fick en CD med alla filmer som tur var så nu kan jag se dom.



bjuder på en gamal bild på mig










SHOPPING

Oj dålig uppdatering av mig, förlåt..

Idag har jag i alla fall varit på Kupolen och shoppat med Matilda B. Köpte ett par skor och ett halsband. Matilda hittade en bikini, en håraccessoar och ett par skor. Vi köpte även glass som vi satt och mumsade på. Hihi. Sen blev det att åka hem och äta och kolla på Top Model, och såklart mina älskade Hollywood fruar! <3 <3 <3 <3 Haha.

Igår rensade jag en massa på mitt rum efter som vi hade tagit hem massa flyttkartonger och sånt. Fyllde en sådan där svart sopsäck till hälften på hur kort tid som helst. Det mesta var gamla skolblock som jag sparat, varför vet jag inte..? Har även börjat packa ner lite grejer i flyttlådorna, men vill ju inte packa ner för mycket för då blir det så tomt på mitt rum.. Haha.

Btw, halsbandet bilr perfekt till min nya bikini ;-)

halsbandet är från H&M
skorna är från Din Sko

















IN FULL REGALIA

Tack pappsen som fixat The ark senaste album åt mig UNDERBART! Dehär kommer jag lyssna sönder tills öronen sprängs och jag kommer vara den lyckligaste på peaceandlove när jag står där längst fram och tittar min älskade Ola Salo i ögonen !







-












EN KVÄLL I ENSAMHET

ja rubriken.. kör en kväll i ensamhet har ingen ork att dra till älven och träffa folk eller ens cykla hem till lw eller elin, ja jag är lat men ärligt talat det känns rätt skönt att bara - eh sitta här? Nu ska lilla mormor natta bror min sen blir de film och godis med henne, gött! see you!






WOW

Blev världens spurt på cyklarna till Hemmakväll och köpa godis. Vi slog nog fan rekod på att cykla snabbast från DV till Hemmakväll! Fick ju lov att cykla så fort för annars hade dom hunnit stänga.. Men nu är vi i alla fall hemma igen och sitter och mumsar på godiset. Blir film snart också.










ILY<3<3<3<3...

Tack Matilda, tack för det fina inlägget här nedanför...! Det värmer <3


älskar dig också!











ETT SAMTAL MELLAN MONGON


hm? ;-)












VAD HAR JAG GJORT ?

Kan inte bestämma mig för om jag gjort det bästa valet någonsin med mitt hår eller de värsta. Nu är jag brownie i vilket fall hm...






Hiss eller diss?











BEGRAVNING

Känner mig helt utmattad! Har varit på begravning idag för min låssas morfar.. Kom hem för en liten stund sedan och åkte från Borlänge vid halv ett idag. Så är jätte trött nu, plus att man är sliten från begravningen. Det som var jobbigast var att se min mormor så ledesen.. :-(

Vila i frid, Olle! <3


Det finns ett land
Bortom tankarnas tanke.
Bortom intellektets intellekt och
Vetenskapens vetenskap
Det bor i det gröna bladet.
Och du kan se det i barnets leende
När det följer den lilla fågelns flykt över himlen

Det finns ett land
Fyllt av poesins poesi och
Musikens musik
Uppbyggt av det vackraste vackra.
Det är i hela universum och
Det är i ett litet smultron
Som plockas en varm sommardag

Det finns ett land
Där är det grönaste grönt och
Det blåaste blått.
Och solen är solarnas sol
Där rinner bäckarnas bäck genom
Skogarnas skog
Och över allt och genom allt blåser
Kärlekens vind



SHOPPING

Som Matilda redan skrivit här nedanför så har alltså jag, Elin & hon varit på Kupolen idag och tagit en fika och shoppat. Var riktigt kul! Hittade dessutom en bikini! :-D Åh, man märker verkligen att sommaren börjar närma sig nu, alla affärer plockar fram bikinisar och sånt. Och imorgon är det bara EN månad kvar till Turkiet, lääääängtar!

Vi pratade om en rolig sak i skolan idag, utsparken för treorna. Hehe! Det är som nollning fast nu är det treorna som blir "utsparkade" av oss ettor! Så vi satt och planerade en massa om vad vi skulle göra mot dom, men kan tyvärr inte berätta något nu. Det kommer bli rigtigt roligt i alla fall.

bikini från H&M
överdel 149 :-
nederdel 99 :-

t-shirt från H&M
149 :-












TREVLI DAG

puuuuuh nyss hemkommen från kupolen där jag gått runt med tjejerna i fyra timmar! Herregu att vi orkar. Det var iallfall jättemysigt att träffas alla tre över en fika och storshopping. Jag fick hem ytterligare ett plagg från the garden colletion på hm. Gosh allt är verkligen assnyggt därifrån! Och äntligen äntligen hitta jag ett par vita tygskor! Nu blire snåla till nästa barnbidrag men det var det värt! Fast ja.. Jag hittade ju världens fucking äckligaste snyggaste strandklänning där också.. den en bikini och brunbrända ben på en strand i kreta.. Jag klarar aldrig av att spara, jag är defenitivt en typisk slösare så ja imorn kanske jag svänger förbi där och plockar upp den ändå. På tal om imorrn!!! IMORGON BLIR HÅRET BRUNT






-













MAXI O MÖNSTER

Har bestämt mig nu ! LÄTT att de blir en maxiklänning på avslutningen ! Kikade förbi www.haléns.se och dom har två riktigt fina, den högra vill jag dö för och funderar ärligt talat på att typa råna en bank för att ha råd.. mh 4000 kr känns inte så värt nej.. Topshop har för övrigt riktigt många snygga dom också ! Jaja nu måste jag sova (rekord tidigt !) Bilogiprov väntar imorn.. Alltid lika härligt att vakna till prov ! gönatt



Haléns












NO MORE GITARR

Har nyss ätit en mumsig måltid med bacon, spagetti och ägg. Mums vare.
Innan det var jag på min sista gitarrlektion.. Så nu blir det inge mer gitarr för mig.. Haha jorå, självklart ska jag spela ändå! Ska ju antagligen ta fler lektioner till hösten. ;-)
Har även varit i skolan idag och gjort två nationella prov i engelska. Det var drygt men jag tror det gick helt ok! Efter det åkte jag och Mattias till Borlänge Energi's kontor och prövade arbetskläder till sommarjobbet. Snygga kan man ju inte säga att kläderna var precis.. :-P

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och läsa i min bok som ska vara utläst denna vecka någon gång. Tror jag..?













HOLLYWOOD WIFES

Sitter här framför tvn och älskade Svenska hollywood fruar! Tror ni Maria vinner, ni som kollar? ;-) Idag har jag tagit en riktig långpromenad och känner mig fett healthy(stavning?) alltså !! Nej nu ska jag springa till köket och fixa havrekuddar och jordgubbsfil, (det godaste som finns om ni frågar mig) så jag inte missar något på SHF !








edit: maria vann ett pris iallafall !













ÄÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN KAN MAN PLOCKA FRAM HEELSEN UTAN ATT FÅ BLÅFRUSNA TÅR!


(blogg.se krånglar så kan inte få fram namnloggan, här har ni fattigt som fan men whatever)
*With peace Matilda




VÅRINSPERATION

Nyss har alla mina systrar, deras pojkvänner och deras barn varit här på middag. Det var trevligt men väldigt högljudt eftersom barnen är många och små..




var ute och fotade lite idag











LÄNGTAR TILL TORSDAG

På torsdag ska jag äntligen slippa dehära ultrablonda håret och min feta utväxt och färga ljusbrunt! Hoppas på att de blir lika bra som förragången (förra året färgade jag också brunt) efetr de här MÅSTE jag sluta färga håret! Vet inte va de är men jag tröttnar så snabbt på hårfärg och byter så många gånger så jag har tappat räkningen och håret blir bara mer och mer slitet ju ! OKEJ SISTA GÅNGEN PÅ TORSDAG!!








'











VALBORGS BILDER

Här kommer lite bilder från i fredags. Som Matilda redan sagt så vet man inte riktigt vad man ska säga om kvällen.. Men den blev riktigt trevlig när dom flesta hade dragit och vi bara var några stycken som satt och tog det lugnt och snackade.
















































GÅRDAGEN/IDAG

Haha vet faktiskt inte vad jag ska säga om gårdagen. OJ är ordet som beskriver den bäst tror jag ! Fast tillslutet vart de riktigt trevligt! Igår vart det äckligt sent också, 20 i 6 först slängde sig jag och lw utmattade i sängen! Man vart inte alls avundsjuk på Oskar som redan sov sen typ 3 timmar tillbaka haha! Jaja tack för igår alla! Nu ska jag ta mig ett glas coke och tvinga mig att måla naglarna!








hej igår trött och sliten













RSS 2.0