R.I.P MIN HATT..

FUCK DEN JÄVELN SOM TOG DEN!!!!! :-@


typiskt att dom skulle ta favorit hatten..











BANDET

nu ska jag sova, godnatt!













DAGENS

Sitter ute just nu och lyssnar igenom banden som ska till p&l. Sitter även i solen för att försöka hålla kvar min fina solbränna.
Senare ska jag och mamma iväg till stan och fixa med min p&l-biljett. Sen ska vi fixa ett id-kort till mig.. Blä, hatar att ta sådana kort!
På kvällen ska jag hem till min syster Terese och fixa ögonbrynen, det vill säga noppa dom och färga. Färgningen är verkligen behövlig för min ögonbryn blev så ljusa när vi var i Turkiet så nu syns dom nästan inte.. :-o













SOMMARENS PLANER

Känns som jag har en väldigt fullspäckad sommar. Först Turkiet två veckor, sen midsommar, sen Peace and Love, sen flytta, sen Stockholm, sen jobba några veckor och till sist Grekland. Kommer säkert göra mycket, mycket mer också, men det här är det som jag säker på att det kommer ske. Det känns riktigt bra faktiskt!
Vad har ni för fortsatta planer inför sommaren..?



för ca ett år sedan..










BÅT

Har varit ute på första båtturen för i år idag. Var riktigt mysigt, bra väder och gott fika. Hihi. Bada gjorde vi också, eller ja, ett snabbt dopp sen upp igen. Var ju iskallt mot vad man är van vid! Haha. Det var i alla fall första doppet för mig här i Sverige.
Igår blev det att jag sov hemma hos Matilda B. Först var vi uppe på deras garagetak och bara tog det lugnt och kollade på solnedgången. Sen cyklade vi iväg till Ica Maxi och köpte massa gott till kvällen. När vi kom hem satte vi oss och kollade på film och åt det goda vi hade köpt.
























BILDER

fler bilder från igår..











































TREVLIG KVÄLL

Igår va riktigt trevligt ! Kvällen började hemma hos Linnea med Elin o Julia där vi åt grillat på verandan med regnet smattrande mot markisen. Sen helt plötsligt spricker hela himlen upp och solen visar sig och vi vart smått galna och glaá (fast de höll ju inte i sig precis..) ! Efter det bestämde vi oss för att dra på en fest och tog våra bikes och drog iväg.. Tyvärr helt onödigt och vi vart bokstavligen pissblöta. Så vi drog hemåt typ på en gång och satte oss i soffan. Då ringde Johan och kom över med lite folk. Trevligt kväll med härligt chill! Nu taggar vi PL och älskade The ark ! :-D
















lite bilder! Har också en sjuk film haha kanske dyker upp sen ;-)













MIDSOMMARAFTON

Oj va dålig uppdatering. Men det är ju sommar och fint väder ute, då ska man ju inte precis sitta inne och blogga tycker jag. Så det får bli lite då och då.
Igår tillbringade jag hela dagen hemma hos min syster Martina i alla fall. Var kul, hoppade massa studsmatta.
I onsdags kväll var jag, Matilda och Häst-Pokjen (även kallad Oskar) iväg till hemmakväll och hyrde film och köpte godis, sendan cyklade vi hem till mig och kollade film hema kvällen. Var riktigt mysigt.

Nu sitter jag och väntar på att Matilda ska komma hit, sen ska vi dra hem till min mamma och fixa oss och greja. Sen kommer Elin och Julia dit och då ska vi grilla och ha det trevligt. Ska bli skit mysigt. Vi får se vad vi gör sen, blir antagligen att vi åker ut på nån ting eller så bjuder vi hem lite folk hem till mig.
Hoppas ni får en trevlig midsommar i alla fall!



båda bilderna är från Turkiet..










SKAPLIGT VARMT I ALLA FALL..

Sitter ute i solen nu, fast det har jag gjort ett tag nu men ändå. Det är ju inte så att man fryser när man går ut men det är ju inte samma underbara värme som i Turkiet.. Men det får väll duga.
Ikväll ska jag i alla fall hem till min syster Terese och äta middag, ska bli kul att träffa dom igen efter ca två veckor borta.
Sen när pappa kommer hem ska jag försöka packa upp min resväska som jag inte gjort ännu..


åh va jag saknar det! om vi hade varit där nu hade vi stått och dansat pooldance.
15.oo turkisk tid












HEMMA IGEN... :-(

Suck.. nu är man hemma igen då.. Inte kul alls! Vi kom hem vi två tiden igår (på dagen). Åkte från hotellet halv fyra (turkisk tid), så varken jag, Matilda eller Mathias gick och la oss den kvällen. Skapligt trött var man! Men jag sov på bussen till flyget, flyget, i bilen hem och när vi kom hem. Fast är helt sjukt trött idag med så det kommer bli en tidig kväll för mig ikväll.
Vi har i alla fall haft det super mega bra i Turkiet! Det roligaste var nog att så många kände igen oss från förra året, så vi hade ju massa kompisar där. Och vädret var jätte bra, fast i början var det lite molnigt och så men det var bara bra för då slippte vi bränna oss första dagarna. Vädret blev sedan bara bättre och bättre, när det var som varmast var det minst +45 i SKUGGAN! Så nu här i Sverige håller man ju på att frysa ihjäl..

Första veckan var det bara jag, pappa, Petra, Moa & Matilda där. Sen andra veckan kom min farmor och farfar, mina två kusiner och deras föräldrar. Trevligt, trevligt var det.

Åh nu sitter man här och bara längtar tillbaka! Suck.. Vi älskar verkligen det där stället! <3 Kommer nog antagligen att åka dit nästa år igen, då blir det nog TRE underbara veckor.

Slänger in lite random bilder från första dagarna, men kommer mer sen. Antligen här eller på facebook.




















åh underbara ställe! <3


SUN

Äntligen har solen kommit fram! Så jävla skönt att veta att solen existerar dehär landet .. Idag har jag solat sen 11 imorse och ska fortsätta tills kvällen då jag ska iväg på peaceandlove möte om arbete! Yeahhh taggat! Men vi får iallfall pengar till klubben och ett band för hela veckan :-D Jaja nu ska jag springa ut i solen igen! Här får ni cambilder ute i solen.. JO för dom vart ju så synliga och så men aa.. Haha hejråå!






tyckte dom vart lite fräääna faktiskt !!!










SOMMAR JO AA MH

Wow helt sjukt va bra sommarväder det är verkligen.. Idag är jag braa irriterad över det riktigt dåliga vädret och är arg och sur! Men början av sommarlovet har varit underbart jävla bra. Tre bra dagar med middager grill bal och fest! Jag ska lägga upp bilder sen lite senare efter jag tagit mig en springrunda på maskinen hahaha ! Orkar faktiskt inte gå ut och springa eftersom jag bara bli demprimerad av vädret då!





maria jag och sebastian













FÖRLÅT

Jag vet att bloggningen suger hårt från min sida just nu, har ju faktiskt lovat linnea att uppdatera mycket men ja de rann ju ut i sanden, nej men allt med balen och skolavslutningen grillmedklassen óch avslutningsfest har gjort att jag inte hunnit! Men nu är det över och hela sommarlovet väntar !!! Men nu drar jag hem till Julia och tittar film och bara hare mys! Berättar inatt eller imorn om dom senaste dagarna och lägger in bilder !




















HEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Nu ska vi (jag&matilda) lägga oss och "sova"... Vi ska upp om ca två timmar så ja, ni förstår nog.
Hoppas att ni får det bra här i sverige i alla fall. Ska försöka att skriva nått blogginlägg nån gång under veckorna, men lovar inget! PUSS PUSS PUSS PUSS, och massa sånt! <3 <3 <3



bye bye sucker's!









FÄRDIG PACKAT

Nu är allt äntligen färdig packat, eller ja, det har det kanske varit ett tag men ändå. Jag, Matilda & Moa cyklade till Ica Maxi vid åtta tiden och då var jag i princip klar med packningen. Hihi, fattar inte att det är INATT vi ska åka! Sjukt kul! :-D :-D :-D Men kommer sakna Matilda så sjukt mycket! Och nej, jag har inte svårt att säga det till henne, det är bara hon som är okännslosam och inte kan berätta sånt....... Haha! Kommer såklart sakna massa andra människor i min närhet också. <3
Skriver säkert ett "hejdå" - inlägg sen, hihi.



morgondagens outfit

















DEN HÄR VECKAN

Jag har varit lite off, eller okej MYCKET enligt linnea! Men ska bli bättring nu när hon åker till turkiet imorn! Kan berätta lite om alla mina dagar som jag inte uppdaterat från! Torsdag: Det ordnades avslutningsmiddag för maserskolans alla nior, treevtrevlig kväll. Jag tyckte dock discot med lärarna vart liiite för .. aa ni fattar så jag drog hem efter middagen! Fredag: Finmiddag nr 2 , haganäs denhär dagen. Åt nog den goaste middagen jag någonsin ätit faktiskt ! Efter middagen vart det beachhäng och bad (läs: alla andra bada) och efter det var det hem, klä på sig lite mer än strandkläder och gitta till falun där rixfm festival va! Trevlig men tidig kväll de också eftersom jag och linnea inte orkade va kvar, köpte vi gott och drog oss hemåt och såg film ! Idag: Sov ut ordentligt! Måste ju lära mig att göra de nu eftersom jag snart kommer göra det varje morgon! Sommarlov<3 Drog mig ut på en joggingtur och sprang förbi hemma hos linnea och tog avsked! JAG KOMMER SAKNA DIG LINNEA WERMSTRÖM, även om jag har lite problem med att säga det seriöst haha !

Jaja iallafall tänkte jag slänga in blandade bilder från middagarna vi var på !























bildbomb! men 9c fyfan va vi är bra !!!!!!!












FALUN

Igår blev det en vända till kiropraktorn, efter det åkte jag och mamma in till Falun och shoppade lite. Köpte ett långt linne, en kajal, en t-shirt och ett par skor. Efter att vi hade shoppat klart åt vi mat på en resturang. Sen kom Matilda och mötte upp mig på stan så gick vi runt i Falun och träffade folk, det var ju Falukalaset. :-)


















WOW..

..vi åker fan snart!


























alla bilder är från första året i Turkiet










LOV FÖR MIG!! typ

Har strövat omkring på Kupolen idag med Matilda B. Köpte dock inga kläder, bara små "viktiga" grejer som en ny ögonskuggaborste, en slags hudkräm och sulor till högklackadeskor. Hoppas på att jag kan komma iväg till Falun imorgon och kolla lite där, vill nämligen ha ett par nya skor och kanske en sommrig klänning. Hmm, vi får se hur det blir..
Har även suttit och gjort lite läxa nu på kvällen, sista rycket nu innan lovet. Fast man kan väll säga att jag har lov nu, för jag är ledig på fredag och så är det knappt någon skola imorgon, sen åker jag ju på söndag! :-D HIHI


bjuder på en bild från förra sommaren i stockholm, saknar!











DAGEN

Oj, här var det dålig uppdatering..

Har i alla fall varit hos kiropraktorn idag igen, det gick bra och hon knäckte i princip det hon knäckte förra gången jag var där. Ska dit på fredag igen.
När jag blev klar där cyklade jag hem till min syster Terese och var där ett tag. Hon fixade mina ögonbryn, alltså noppade dom. Sen cyklade jag hem och åt sommarens första portion med jordgubbar och mjök, ME LOVE! <3


två nya pastell nagellack



älskar den här idén! det är läppglans med solskyddsfaktor i.
nu slipper man lypsylen som man bli vit på läpparna av..!











RSS 2.0