BÖCKER

Har legat ute på våran altan på baksidan hela kvällen och läst bok. Jätte mysigt! Har faktiskt köpt den första twillight boken "om jag kunde drömma". Tänkte att jag skulle ta mig igenom dom böckerna och även filmerna, har bara sett den första filmen en gång, det är det enda.

Läste även ut en riktigt bra bok för några veckor sedan som jag tycker att ni ska läsa! Den heter "inspärrad" och är en självbiografi.
















WIHO

Städa på rummet nu, medans mamma är nere och fixar paj! MUMS

11 dagar kvar..


gammal bild, ja










THAI

Igår var jag, mamma och Ellen iväg till cozmoz parken. Där var det massa Thailändare som sålde mat och hade uppträdande, det var även Buddhistiska munkar där. Senare träffade vi mammas kompis och hennes dotter, vilket var väldigt trevligt! Vi satt och åt thaimat tillsammans med dom och senare blev jag, mammas kompis och hennes dotter välsignade av en munk. Det var faktiskt riktigt coolt att bli det, eftersom jag tycker att Buddhismen är lite spännande, eller vad man ska säga. Hellre det än kristendom säger jag bara!

Senare på kvällen följde jag med min syster Cissi och hennes dotter Ellen på bio, vi kollade på Shrek! Bra film det där, haha!




jag igår















när vi blev välsignade



när vi blev välsignade



fick den här när jag blev välsignad, det står för onsdag (den dagen jag blev född på)










KANSKE HEJDÅ

Det här blir nog typ mitt sista inlägg innan vi packar oss hemåt den 30onde. Vi kom fram igår vid elva och slängde oss och somna typ på en gång hos min mammas moster. idag lämnar vi alltså "staden" och åker ut på landet till resten av släkten och älskade lilla gammelmormor ! Yeah sen tänkte jag att ett inlägg utan bilder är rätt tråkigt så här får ni 3 otroligt uttråkade syskon som vaknade för 5 min sen, nu ska vi dra ut och handla/shoppa lite.

Adios amigos

HAHAAHA för övrigt har mamma färgat mina ögonbryn och ja dom är eh.. en aning mörkare.. heh.. fast ja dom syntes ju knappt från början så får se det från den ljusa sidan..




Vi äro för fina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!












HEJ DÅ MATILDA

Åh nu har min älskade Matilda åkt.. va ska jag göra nu? :-( Haha nej då, jag överlever nog. Du får ha det så bra där uppe bland alla mygg!

Shit, är så trött! Ligger bara i sängen och degar, vilket jag har gjort ett tag nu. Haha! Ska försöka ta mig ner och äta lite, sen fixa naglarna (dom ser förjävliga ut), blir så när man rensar ogräs hela dagarna.. Men imorgon är det fredag!?!?! Jäklar va den här veckan gick snabbt! Tur är väll det..

Just ja, jag var en sväng på kupolen igår. Köpte ett par shorts från carlings och ett linne från gina tricot, mer hann jag inte med.. Ni får nog se bild sen nån gång.














HÄRNÖSAND ?

Nu har vi typ precis lämnat Härnösand, eller om vi är där nu hahah ! Har ju faktiskt inte hunnit berättat vart jag är påväg.. Norrland Norbotten Överkalix.. 14 timmars bilresa rakt igenom Sverige (im so lucky i know) . I Norrland bor min släkt och nu ska vi hälsa på dom och gå på en bröllopsfest och ... Yeah va ska jag göra mer????!!! Ni får nog se den 30onde när jag är påväg hem.. Då kommer det antagligen bilder och videos osv! Nej nu ska jag slumra lite innan det blir dags att luncha uppe vid höga kusten.. See you!


Okej nu förlorade jag typ kontakten med internet totalt så ni får ett fattigt : Peace Matilda *



TRÖTT..

Herrigud va trött jag är just nu. Blev en sen kväll igår hemma hos min syster Martina. Hon ville att jag skulle följa med henne hem och kolla på film efter att hon slutat jobba. Jag sa självklart ja, man missar ju inte en mysig filmkväll. Hihi. Kom hem vid tolv tiden och då somnade jag så fort jag la huvudet på kudden. Hade ju jobbat förr på dagen..
Jag har jobbat idag med, och så har vi haft kalas för mamma typ hela kvällen. Hon fyller 54 år idag, GRATTIS! Nu ska jag faktiskt gå och läggga mig, för jag håller på att somna medans jag sitter här och skriver detta, men jag får ju lov att skriva eftersom Matilda blir så arg annars.. :-(

Jaja, sov så gott alla!



detta gjorde jag och Karin idag, före..



..efter!



igår kom det en hund förbi där vi jobbade, vi trodde den hade blivit
utkastad från sitt hem eller något. men det visade sig att den bodde
i ett av husen i närheten.



grannarnas katt tycker om oss











GORGEOUS(?)


Någon som är liiite röd i ansiktet efter för många timmar i solen? äsh

För några dagar sedan kom mammsen hem med en stor shoppingkasse (till sig själv). Hon hann knappt klippa av lappen av den hära gorgeous (?) blusen som jag norpade direkt och har halt levt i dom senaste dagarna! Idag var jag tyvärr tvungen att lämna tillbaka den eftersom mamma också kände för att använda sin blus, Why liksom?? Jag är ju hennes underbara dotter och borde nog få den tycker jag.. hm.. Men ärligt talat hur söt är den inte?!


Är ni också såna som plockar åt er i mammsens garderob?













GALET













MATILDA?

Sitter nere på Matilda's rum just nu och väntar på henne. Har ingen aning om vart hon tog vägen? Hon sa att hon skulle ta bort sitt smink, men nu har det gått en halv timme.. Suck, vill ju börja kolla på filmen någon gång!
Föresten, FÖRLÅT så mycket Matilda att jag är dålig på att uppdatera, men du vet inte hur slut jag är efter jobbet! Haha. Men ska försöka vara duktigt nu under helgen.



hittade en jätte vacker bild på oss <3 <3 <3 <3 !










RANDOM





skogsblomma dobby norrland


Idag ska jag och Linnea möta upp kompisar på Sportfältet och heja fram Elin och kvarnsveden till en vinst i semifinalen av dalecarlia! Känner på mig att dom kommer vinna allting ! Min dag fram tills nu har jag spenderat med lite hemma spa osv. Och nu inväntar jag mamma, känner nämligen på mig att det kanske blir kebabsallad till mat idag. Jag är nog beronde.. Kebab+Sallad är den godaste combon som finns!

Föresten tycker inte ni Linnea uppdaterar sjukt dåligt?!! Hon skyller på jobbet men nog borde hon kunna klämma in något inlägg! Kom igen Linnea nu när tilloch med jag tagit tag i dehär.. Annars säger jag upp bekantskapen med dig eller något..

Adios












TIDEN GÅR

Kom på mig själv att sitta och fundera över hur snabbt tiden går egentligen, helt sjukt ! Det var inte alltför längesen jag var nervös över att börja sjuan gick på discon som coz och tyckte det var det ballaste man kunde göra ! I 7an började jag fundera över klädstil och sminkade mig en hel del (MYCKET) och jag kunde inte gå osminkad.. I åttan fortsatte det + ett ultrablont hår som jag tyckte var bland de snyggaste man kunde ha.. Och nian? Det var som jag släppte allting ! Färgade äntligen mitt sönderblekta hår och nu väntar jag på min vanliga hårfärg ska börja gro! Jag la av med sminket stegvis och sminkar mig bara till fest nuförtiden. När jag tittar på alla kort bakåt i tiden är jag verkligen nöjd att jag ändrade min syn på mig själv! Jag trodde jag var tvungen att se perfekt ut i ansiktet och ha en lika perfekt kropp. Men sanningen är den att jag tycker de är det naturliga som är finast och jag strävar verkligen med att trivas med mig själv utan att göra om någonting.


 För ärligt: Att vara sig själv gör en så himla mycket vackrare !



Har jag förändrats något sen 3 år? ;-)




Våren i 7an, här hade jag aldrig gjort något med mitt hår. Nu ångrar jag mig verkligen att jag började färga huvudtaget

Sommaren till 8an, Mitt hår brukade (och blir fortfarande) väldigt solblekt på sommaren.

Vintern 2009, fick för mig att blondera håret vitgult vilket var jättehäftigt då tyckte jag..

Nyåret mot 2010, Ville färga tillbaka till min egen hårfärg men fick en konstigt silvrig grå/brun, askblond färg (?) Fick senare en utväxt fast jag var lovad att inte få det..

Mars 2010, Mitt hår vart väldigt ljust efter en vecka på Gran canaria och min utväxt blektes bort nästan totalt! Bra tänkte jag..

April 2010, En månad efter håret hade blekts utomlands var utväxten och min vanliga färg tillbaka. Vart helt slut av att färga och bestämde mig för att bara låta det vara hur jävligt det än såg ut..

Början av sommaren 2010, Jag tyckte jag stått ut med utväxt tillräckligt länge och bestämde mig för brunt eftersom jag aldrig testat det, Resulterade i vääldigt mörkt !

Skolavslutningen 2010, Mitt solblonda hår letade sig igenom mitt bruna och fick något mellanting av brunt/blont

NU: Ja va ska man kalla min färg haha?! Det går bestämt åt blont nu och jag gissar att efter sommaren så är  jag nog på god väg åt min gamla vanliga hårfärg och denhär gången ska jag behålla det. Fast jag känner på mig att jag kommer hinna avverka många fler färger under nästa år också tyvärr. Hårfärning är definitivt ett missbruk !








GRATTIS

Har jobbat i tre dagar nu och är ganska skapligt slut.. Börjar kl o7.oo och slutar 16.oo.. Men det är i alla fall najs att vi är utomhus så man får lite färg!
Både i måndgas och igår var jag med Matilda efter jobbet, vi cyklade mest runt och träffade roliga männsikor.
Idag har jag hunnit med att jobba, varit till kiropraktorn 16.3o, kalas 17.oo och sen ett till kalas kl 18.oo! Haha. Dom som fyller år är Matilda B och Ellen. Ellen är min stora systers barn, hon fyller 7 och Matilda 13. GRATTIS till båda!
Nu blir det grillat, hörs!



jag på p&l










DALECARLIA

Åh nu har dalecarlia fotbollscup börjat här i lilla borlänge och jag får ont i magen av saknad till fotbollen! Jag har spelat cuppen i flera år i rad men iår spelar jag inte fotboll längre. Känns tomt och jättekonstigt. Har typ lust att bara hoppa in på planen när jag ser alla spela haha ! Idag har jag fått äran att vakta bror min för att la familla ska äta grekmat.. eh.. gott.. Så de blir hämtmat för mig och lilla Joel. Sen hoppas jag även att Linnea kommer förbi (LINNEA DU FÅR HÄMTMAT GRATIS !!) Något måste man ju muta henne med.. jajjaj dehär var inte något speciellt roligt inlägg precis men vafan.. Nu ska jag dra ner till Dc igen och kika lite ! Seya


Uppdate: Linnea kommer förbi, hon vart plötsligt väldigt enkel att ha att göra med när det handlade om hämtmat..



 


-











3

Langar 3 bilder från undebara festivaltider! Jag har än en gång lyckats ta alldeles för lite bilder.. Inte speciellt förvånad över min gåva av kamera användande..







-












BLÅTT/VITT

Wow jag ska blogga!!!! Var tillochmed tvungen att skicka iväg ett sms till lilla linnea och berätta den stora nyheten. Sthlm var great förutom att både och jag linnea var lite småsjuka men de stoppade inte oss! Mina fötter gör fortfarande ont efter all shopping men det är de verkligen värt ! Tänkte visa en klänning jag köpte (min kamera vart trött och sa ifrån efter en bild..men det kommer sen !)


Föresten såg vi Musse i bara speedos ute joggandes på gatan! Ni vet komikern/brottaren. Vi säger att det var fett med respekt!




megastor bild orkar ärligt talat inte ändra formatet..













OJ OJ OJ..



grr..










STOCKHOLM

Jag har varit med Matilda och hennes familj till Stockholm. Vi åkte igår (onsdag) och kom hem idag. Blev mest shopping för mig och Matilda, vi skulle igentligen följt med dom andra på Gröna Lund på torsdagen, men vi kände att vi behövde shoppa mer. Haha. Plus att jag hade lite feber idag när jag vaknade, så då var jag inte så pepp på att åka massa karuseller.










bh från H&M 129 :-



slappt linne från Weekday 180 :-



skjorta från H&M Divided 199 :-



tights från H&M 99 :-



halsband från H&M Divided 39:50 :-



ringar från H&M Divided 29:50 :-



örhängen från BikBok 49 :-











P&L 2010

galet, underbart, fantastiskt, magnifikt, roligast, oförglömligt, ja det är bara några ord som kan beskriva peace and love 2010!

bilder kommer sen, imorgon ska jag flytta. godnatt!










RSS 2.0