AVSLUTNING

Herrigud vilken seg dag det har varit idag! Funderar seriöst på att gå och lägga mig snart så den ska ta slut.. Usch!
Men lördagen var en riktig höjdare i alla fall. Vi hade avslutning med vårat gamla lag. Först åkte vi iväg till Gävle och var med på en grej som heter Alborgen. Det är som fångarna på fortet fast mycket snällare! Det var verkligen hur kul som helst! Det rekomenderar jag verkligen (fast jag har blåmärken överallt). Sen när vi var klara där började vi åka tillbaka mot Borlänge, men vi stannade och fikade på någon campingplats nån stans. Sen när vi väl var tillbaka i Borlänge åkte jag, pappa, Matilda och Sandra och hämtade pizzorna vi hade beställt. Köpte pizzor för 1021 kr! Haha, kändes lite dumt när vi va bara fyra personer som hämtade dom.. XD Sen åkte vi i alla fall vidare mot Romme. Där var vi i ett jätte stort och fint hus och hade det kul. Åt pizza, lekte lekar, sjöng sing star, åt godis, kollade på film och massa massa mer! Vi sov såklart över där.
Tack för en underbar dag säger jag bara!


























































TRÅKIG DAG

Hade taggat innebandyträning idag men den var ju inställd pga fotboll, massa poliser och skit där som skulle övervaka matchen så ingen träning där i närheten inte ! Så nu sitter jag här och känner hur all ork rinner av mig, inte kan man ut och springa heller för regnet ÖSER ner, lovely sverige.. Så jag drar på mig mysdressen tar en kopp varm choklad och börja titta på dom dära jävla 566070 st engelska glosorona, Imorn slutar jag elva! Något att se framemot iallafall..  Herråå





-


BILDBOMB

Från kalaset hemma hos mamma. Tack för alla presenter!



jag och alma





lukas





busungar





hampus och terese



ofelia





från systrarna osv..



från systrarna osv..



från mormor



från morfar och mona



från mamma



från mamma











BILDBOMB

Från förra helgen när jag var och fiskade.


farfar



kusinerna





anita och mathias



jesper (också min kusin)





farfar och jesper









min fisk :-D



vattenfallet










MINA


love love love love love love love love love love
'












KALAS IGEN

Åh nu har jag i alla fall tagit ner bården på en vägg.. Bara tre kvar! Jippi.. Nej men nu får faktiskt pappa hjälpa mig lite, hehe.
Ikväll blir det kalas en gång till, fast den här gången är det hemma hos min mamma och så är det mina släktingar från hennes sida som kommer. Ska bli skoj och gott med fika.



jag för två år sedan på min födelsedag..









INNEBANDY VS HAGAFEST

Blir ingen hagafest idag, känner mig verkligen inte på humör eller har orken att vara där och vara trevlig och rolig.. Så jag drar och tränar, känns GREAT (jo jag har ordet great på hjärnan) Imorse tränade vi även innebandy med skolan för första gången, det var kul och jag tror verkligen domhära innebandytimmarna kommer ge resultat! Just nu känns det som innebandy är det ända som får plats i mitt huvud så ja inte så intressant inlägg för er som kanske skiter fullständigt i jävla innebandy. MEN JAG ÄLSKAR DET så nu drar jag på träning och njuter av livet. Får helt enkelt tagga hagafest nästa gång istället när jag är i bättre mood för det!



självpoträtt :-)


 








KALAS GREJS

Sådär ja, nu har man klarat av det första kalaset (ska ha ett till på fredag för släkten på mammas sida). Det var väldigt trevligt och mycket gott med fika, hihi. Tack alla för presenterna!

Måste bara säga att det kändes förvånandsvärt bra på skolfotot idag!















från kicki & stefan



lite av det jag fick av mamma



från moa



från faster & kusiner



från farmor & farfar + att jag fick 50 euro till kreta



från pappa, petra, moa & matilda



närbild



+ denna. vet att det ser lite skabb ut med blod i håret osv..










SORGLIGT

Hur sorgligt är det inte att man helt plötsligt måste slänga in alla fina sköna sommarkläder längst in i garderoben för att inte få ångest över att hösten är här? Och de är dessutom svinkallt, idag när jag cyklade hem från Linnea var seriöst mina fingrar blåa och helt stelfrusna!!! Ibland blir jag så trött på Sverige.. Jag är definitivt en sommarmänniska och blir lite smått deprimerad varje höst/vinter, men man får iallfall träna innebandy, Träning imorn också GREAT så nu säger jag godnatt så jag orkar upp till skolan..





www.lookbook.nu












SWEET SEVENTEEN

Idag har jag firat födelsedagsbarnet själv Linnea fucking Wermström! Fick tårta.. som var eh.. god men lite ja jo men fint gjord då! (linneas mästerverk alltså) Syns verkligen att kvinnan blivit äldre verkligen så klok och mogen nu känns det som.. eller ah hon kommer ju aldrig bli mogen så..

IALFALL LANGAR JAG EN BILD PÅ OSS NÄR VI VA SMÅ GULLIGA PLUPPISAR!




Grattis min vän, jag älskar dig verkligen och du får mig fan alltid glad vet att jag har svårt för att visa min uppskattning mot dig men du ska veta att jag uppskattar dig och du är en av dom viktigaste i mitt liv !













ÄN SÅ LÄNGE

Har snart klarat av en lektion på fyra timmar..
Tänkte berätta lite av vad jag har fått i present än så länge. Jag har fått ett presentkort på att gå och fixa naglarna, en piercing i örat, tre jätte snygga "vispa-grädde-skålar", en tavla, en jätte bra ta bort nagellacks grej och en gryddmix som hette Linnea's smörkryddsmix (tror jag fick det mest för skojs skull).










DET KAN I ALLA FALL BARA BLI BÄTTRE..

Åh usch va arg jag är nu....! Det dära tepet grejs borttagningen funkade ju knappt! Så nu har man stått och strykit på det där i onödan.. ÅH! Och så tänkte jag gå och lägga mig, men så kollade jag på min säng, och den var typ bombaderad av grejer som jag lagt upp på den när jag fixade på rummet.. Och nyss kom jag på att vi har skolfotot imorgon, inte ok! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig osv.. Fan va lyckad kväll jag fick då.. Godnatt!










PAUS

Tog en paus från tapetbårds borttagningen.. Fyfan va drygt det var alltså. Men pappa kom nyss hem med någon slags tapet borttagning medel, hoppas det funkar bara!

Fyller år imorgon!









some pic's










FY..

..fan va drygt det är att ta ner en tapetbård! suck..












SKÄMT

Har redan fått 2 läxor och det är första riktiga jävla dagen.. mmm kommer bli ett great år alltså känner jag! Nej men jag och Linnea har ju lovat varandra att iår ska vi fan kämpa i skolan och få G eller högre i ALLA ÄMNEN. Så de kanske är bäst att jag sätter igång med min underbara matteläxa.. iår ska jag fan klara mig på mattesidan! Efter det tänkte jag iallfall ta en liten lätt springtur så jag slipper dö imorgon när vi har något konditionstest.. Kommer gå fint.. heh.. Jaja nu ska jag begrava nosen i matteböckerna! bye




oj fint gris-smile där på första ! Försöker lista ut va tusan min hårfärg är nu alltså och om jag ska färga eller bara låta det vara.. mörkt skulle ju vara fint eller??!?!!??!?!?!?!?!














SÄGER GODNATT

Är så trött så att mina ögon snart går i kors, och jag har inte ens gjort speciellt mycket idag? Tittat på glamourama-maraton(som är ett sjukt meninslöst program om bloggares liv?!), vart en sväng på kupolen, ätit älskad kebabsallad och sprungit i spöregn, det blir jag trött av liksom?! . Har ju också en underbar skola som väntar imorn.. Fast ijoförsig nu är det helt okej eftersom allt är helt nytt men gissar på att jag kommer ha samma inställning mot skolan som jag brukar ha om några veckor, nämligen att de suger men måste tyvärr göras! Veckan väntas iallfall bli riktigt rolig med födelsedagskalas för lilla linnea och hagafeeest och övernattning med gamla fotbollslaget, GREAT! Så nu säger jag godnatt innan jag somnar!





bjuder på en lagom fräsh och smått nyvaken bild från idag











FISK

Nu är jag tillbaka igen. Åkte och fiskade åh så med farmor, farfar och mina två kusiner bortanför Älvdalen. Vi åkte igår och så kom vi hem för en liten stund sedan. Var riktigt mysigt! Och kul att träffa Anita igen, hon bor där uppe och är kompis med farmor och farfar. Bilder får ni nog imorgon, för nu blir det pizza, film och mys.










GÅRKVÄLLEN (?)

Igår kom Elin över till mig och det blev film, gott och skitsnack.. med andra ord: precis som vanligt ;-) HAHA! Vi såg en komedi som hette typ en galen natt, helt ok fakiskt !

Nu ska jag iallfall dra på mig kläder och sticka till kupolen och inhandla lite skrivböcker eftersom jag glömde de igår, bra matilda bra! Seyooooo




våra riktiga jag












LYCKORUS

Underbar shoppingdag idag alltså ! Wow överdrivet lycklig men jag har hittat mina absoluta drömskor, ett par bruna boots som är så snygga så jag vill bara skrika rakt ut! Tyvärr är dom inte mina ÄN, nästa vecka får jag pengar och då ska jag fan springa till kupolen och köpa dom så fort jag får pengarna in cashade på kortet alltså!

Idag följde iallfall dethär med mig hem:







Bilderna är liiiite halvtaskiga och suddiga eftersom min kamera fortfarande är trasig :(












TACK MAMMA !

För några dagar sen köpte min mamma denhära t-shirten, tyvärr i för liten storlek så det var en glad Matilda som fick ta emot den. Helt perfekt eftersom jag letar efter en tröja i precis denhär färgen ! Efter mamma har tränat sticker hon och jag iväg på shopping idag. Man vill ju kika lite på nyöppnade bikbok och det nya större gina, det blir fin fint det! Kan behövas lite shopping med tanke på att jag inte har shoppat sen Kreta!

Justja vi ska också ta med min lilla kamera och se om det går att rädda hans liv. HOPPAS!




'











ÅH..

..va jag vill!












MITT FINA ARMBAND

Förutom en väska, en ring och några andra armband så haffade jag dehär söta lilla armbandet på Kreta. Dom är så söta tycker jag! Något tråkigt är att min kamera är sönder sönder sönder.. den tar suddiga bilder åt mig! Känns lagom kul nu när jag behöver investera i en mobil också.. Hoppas dom kan laga den annars tar jag seriöst livet av mig, klarar mig inte utan den ju !    För övrig funderar jag starkt på att hoppa i säng.. EN RIKTIG SÄNG. Gillar mitt liv just nu alltså , ALDRIG MERA TÄLT





det röda är en pil för er som inte ser det !













NOLLNING

Kollade på när våra nya ettor blev nollade idag, var riktigt kul! Haha. Sen efter det var jag, jennifer och karin och åt på tacobar. Mums vare!











gick hem från skolan idag










KVÄLLEN

Nyss kommit ut ur duschen och har fixat mig åh så..
Jag och petra är hemma själv ikväll för pappa är på någon springtävling. Så petra har bjudit hit en av hennes kompisar på middag. Så nu ska jag gå upp och vara trevlig med dom, hihi.



har detta på mig ikväll









WOOPS

Glömde denna! Haha..













VIDEO

Har setat och laddat uppa massa olika videos på min youtube sida nyss.. Lite smått och gott!





























BILDER FRÅN KRETA




















Det var några av bilderna, laddar säkert upp fler sen !












LEVER JAG?!

Känns som jag är typ levande död.. Har varit ute med nya klassen i skogen i 2 dagar och tältat! Vädret har varit rent utsagt förjävligt och vi blev dyngsura i tältet.. Herregud vad jag ska börja uppskatta mitt liv, att jag bor i ett hus !!!!!!!!!!!! Nu ska jag ta en riktigt låååång dusch sen lägger jag upp lite Kreta bilder ! Och ja jag har varit ganska död här på bloggen också men som sagt nytt gymnasie och ny klass!





bilden är från fotograferingen med model lab :-)













BIKBOK <3 KUPOLEN

Blev en skön dag i skolan idag. Vi kollade bara på film och efter det pratade vi lite med lärarna. När det var klart drog jag till kupolen för att kolla på lite grejer. Bikbok öppnade ju sin affär på kupolen idag, så passde på att shoppa lite där när det var tag tre betala för två. Hittade två par byxor och en sjal. Blev ganska så förvånad när jag insåg att jag köpt två par byxor! Det händer nästan aldrig mig att jag köper det.. Haha!
Efter shoppandet åkte jag och mamma hem till min syster Martina och var där ett tag. Sen åkte jag hem till pappa, men vi åkte nästan iväg på en gång jag kom hem igen. Vi skulle iväg och köpa färg till mitt rum. Tänker inte berätta hur det ska bli, det får bli en överraskning! Hihi.



t-shirt från H&M 129 :-
byxor från BikBok 299 :-



sjal från BikBok 149 :-
byxor från BikBok 399 :-




och så fick man en jätte gullig dataväska med om man handlade för
över 500 :- på BikBok










GODNATT

Nu ska jag krypa ner i sängen med min nya bok och bara mysa. Känns som det skulle behövas..
Förresten! Hoppas att Matilda överlever sin första camping natt ute i vildmarken! Haha.

αλίευση ημέρες , hm kanske nästa..?










READ

Nu drar jag till ica maxi och köper godis och tredje boken, tjaråh!










ATT BÖRJA & TA SLUT..

Jag överlevde första skoldagen. Men den var inte farlig, började tolv och hade typ bara upprop och fick massa papper åh så, sen fick vi gå hem igen. Och skönt var väll det, för då kunde jag lägga mig i sängen igen och läsa ut min bok.
Det är tråkigt att läsa ut bra böcker tycker jag. För man vill typ att dom ska fortsätta längre och längre! Men samtidigt kan man inte sluta läsa för att dom är så bra.. och då tar dom ju så småning om slut..

Hmm, jaja.. Idag är det i alla fall bara en vecka kvar tills jag blir sjutton.



bilden har igentligen ingenting alls med texten att göra..









HEMMA OCH TILLBAKA..

Jaha då har man varit hemma ett tag då, vi kom hem på måndag morgon. Men ingen av oss ville åka hem igentligen.. Men men, nu är det som det är, och vi hade i alla fall en helt underbar vecka tillsammans! Tänkte skriva lite mer om det sen, ska bara skriva ett litet inlägg nu osv.. Ska ju upp till skolan imorgon, tillbaka till verkligheten så att säga.. Blääääää! Vill bara vara på Kreta och leva livet nu..!



jag och matilda när vi var in till Chania (stavning)



mina nya underbart söta block ska nog hjälpa mig att överleva
dom trista dagarna i skolan..










HEJDÅ!

Nu ska vi äta, sen åker vi mot Arlanda! GREKLAND <3











HEJ DÅ! ...kanske?

Vi tänkte skriva ett hejdå-inlägg nu ifall vi inte hinner in här imorgon! Så ja, HEJDÅ! Sen när vi kommer hem tänte vi att vi skulle ta tag i det här på riktigt och bli bättre på att blogga. Vi har ju varit lite lame i sommar så att säga.. Men vi ville ju njuta av sommaren så länge den varade!

Här får ni några blonda kort på oss, vi vet att ni gillar det!





















OCKSÅ PACKAD?!

Ja nu har jag också packat klart! Eller ja, lägger i det sista imorgon. Nu ska vi väll snart gå och lägga oss i guess.. Men vi får väll se om vi kommer sova någon ting, haha!


när jag packade min nagellack insåg jag att jag har väldigt många, haha










PACKA?

Ja nu är i alla fall Matilda klar med sin packning. Och jag kan ju bara säga att det inte var hon som packade i alla fall....
Nu ska vi snart hem till mig och fixa med min packning. Skriver senare..










KLAAAAAR!

Åh nu har jag äntligen blivit klar med mitt sommarjobb. Känner mig faktiskt lite stolt över mig själv för att jag klarade det. Klippte ner buskar, rensade ogräs och fixade med massa andra saker i fyra veckor, började sju på morgonen och slutade fyra på eftermiddagen varje dag. Men nu är det klart, så nu väntar man bara på att det ska bli söndag så man får dra iväg till Kreta. Fattar inte att vi snart ska åka! Haha.

Var en sväng på kupolen igår, köpte lite inrednings grejer och ett nagellack. (Alla inrednings grejer är från Indiska)

Ska ut och äta lunch med farmor och farfar imorgon, sen blir det att packa en massa.



















NATTLINNE

Har äntligen slagit till på det transparenta nattlinnet lr vad fan det är !! Kärlek vid första ögonkastet och igår gick jag förbi det för 253748 gången och igår blev dagen det fick följa med mig hem :') Sen kom jag hem och kom på att jag vet inte alls hur jag ska matcha det.. bra matilda bra! Men jag har klurat ut tre outfits och till shorts funkar det ju alltid.. Men hur ska man använda det mer till vardags, någon som har tips?






vet att mina fotoskillzZ är imponerande











GREJJER

Här är det mest intressanta jag shoppade i Valbo, har förbjudit mig att köpa kläder och det går ganska bra ju ! Pengarna ska spenderas i Grekland istället.







ögonskuggor, förvånad själv. Nu ska jag fan börja sminka mig lite finare för en gångs skull !














HELGEN OCH SÅNT..

Oj va jag har varit dålig på detta! Men nu har det faktiskt varit så att jag inte ha velat/haft tid att vara inne på datorn, för varenda gång jag får tid över så sätter jag mig ner och läser. Japp, boken blev utläst på mindre än en vecka. Förstår verkligen inte hur en bok kan vara så fängslande?! Blir nog att läsa tvåan i Grekland, om jag inte börjar innan vill säga, hihi!

Tänkte berätta lite vad jag gjorde i helgen också.
I fredags var jag hem till Karin (en jag jobbar tillsammans med). Vi köpte Ben & Jerry's glass och var hemma hos henne och hade kul.
I lördags var jag iväg till Valbo men mamma, Matilda, mormor och min syster Terese. Shoppade massa grejer och sånt. Sen på kvällen gick jag och Matilda hem till Adde. Var jätte trevligt! Vi hade typ chill-fest med lite roligt folk.
Och i söndags låg jag bara hemma och läste, (nej jag är inte beroende!).





linne från H&M 79:50 :-


tröja från H&M 99 :-



nagellack från H&M 39:50 :-



tröja från JC 49 :- (rea)



glasögon från BikBok 29 :-



cupcake lipgloss från BikBok 19 :-




















RSS 2.0