HÖHÖ

Det blir nog en najs kväll i alla fall. Skriver sen eller imorgon! Puss



buu..









WANT TO GO BACK, SO BADLY






Jag kan inte få nog av Kreta bilderna, jag kan se dom om och om igen.
I augusti sticker vi igen !












SISTA DAGEN

Jobbade sista dagen idag, men ska vara där på tisdagar efter skolan på praktik fram till jul. Så det blev ju inte ett farväl i alla fall. Hehe.



tummen upp för knästrumpor!



fick ett tre-pack trosor som "tack för hjälpen"









VAD VAR DET JAG SKULLE GÖRA IDAG..?

Hmm.. Jo jag har faktiskt varit och tatuerat mig igen! Min andra. Blev i alla fall jätte nöjd, precis som jag ville ha det. Självklart har jag en tanke bakom den, det ska jag ha med alla mina tatueringar!



den sitter på sidan av höger handled









IMORGON..

.. klockan 12.oo! (Y)












BILDER
















TORSDAGSMYS

Ska snart dra ner till ica och handla lite, ska även köpa pizza som jag och Matilda (lilla) ska dela på ikväll. Sen ska vi bada bastu och ha lite torsdagsmys! Hihi.



slänger in en söt bild på Kristen









SCARY PEOPLE

HAha det vart helt annorlunda, men fyfan hur vi såg ut idag!! Tror vi förlora i stort sätt alla matcher men fortsatte ändå att gå vidare och vidare haha. Nu ska jag käka lite, göra nån uppgift om hjärnan och sen vidare på träning.

adios






haha söta läskiga tjejer ;-)












JOBBAT..

Ja idag har jag jobbat, jobbat och åter jobbat. Haha nejdå, men började tolv och slutade åtta, så det mesta av dagen har i alla fall gått åt till att jobba.
Köpte en oversize kofta idag på jobbet för 79.95 kr, den var på rea. Vi har förresten jätte mycket rea ute i affären nu, så kom och köp. Haha!



koftan









IMORGON BLIR JAG VARULV

Haha yes yes yes imorgon har vi maskerad volleybolls turnering i skolan. Vårt lag har bestämt oss att ha temat halloween och ja.. varför inte varulv liksom? HAHA har inte riiiiktigt bestämt mig precis, men ja vi får se.. Förra inlägget var ganska lol. Men de va ju första gången från mobilen så !!



HAHA HARDCORE
aja men vad tycker ni?


LOL FRÅN MOBILEN

HJHJJLJHJÖ  ETT TEST AV MOBILBLOGGNING ;_

BEN & JERRY's

Var med Karin idag efter jobbet. Riktigt kul, har inte träffat henne på jätte länge ju! Vi åkte i alla fall till ica maxi och köpte ben & jerry's, vilket var jätte gott!
Var förresten och bokade tid till ****** idag. Det händer på fredag kl 12.oo! Spännande, hihi.



(tänk inte på att jag har väldigt stökigt..)



mums









ONÖDIG INFO

Idag har jag och min bebis nokia x6 bekantat oss och det går verkligen framåt! Förövrigt har jag fallit i fällan och är nu också en av dom som tycker Paradise Hotel är ett grymt programm! Jiises! Denhär veckan bjuder förhoppningsvis på bravader och ja.. sen har inte jag så mycket mer att säga.. Kul inlägg..

GODNATT !
















HIHI

Imorgon ska jag beställa tid till ******! Pirrigt!












TUMMEN UPP FÖR AFRODANS

Satans va kul afro dansen var! Shit! Kändes som om jag hade dansat det där hela livet fast det bara var första gången. Haha!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen.












NOKIA X6


denhär tar jag hem imorn :-D !










IMORN FÅR JAG EN BEBIS

Inte en riktig bebis förstås haha! En ny lur hihi. Idag hittade jag den och nu har vi äntligen bestämt abbonemang och lagt undan den, superhappy är jag alltså. Nu ska jag hoppa in i duschen, stinker rejält efter dagens träning!




'Nån mer än jag som tror min kamera är helt pajjad eller?? Såhär blir nämligen bilderna i solljus, eller den kanske bara är ljus-skygg eller något haha, no idea












SKA TESTA AFRO DANS NU

Får bli ett snabbis inlägg. Ska snart iväg till friskis och träna, ska på afro dans. Ska bli kul, har aldirg varit på det förr!
Har jobbat idag som vanligt, sen blev det yoga med mamma. Efter det åkte vi till expert på stan och lämnade in min kamera på lagning..

Nu måste jag kila, skriver kanske senare, eller så blir det imorgon.



random bild på mig och mina snygga brilllls









@ MELBA.se
















LÖRDAGEN

Tänkte berätta lite om vad jag gjorde igår. Först var jag med mamma och kollade på handfat och grejer till nytt badrum. Efter det blev vi bjudna på lunch av mormor, tack så mycket mormor! När vi ätit klart mötte jag upp Matilda på stan och vi gick och hyrde film. Det blev case 39. Den var bra tycker jag, läskig. Fast det tycket inte Matilda, eller jo ibland.. Emh ja, ni kanske förstår att vi bara var hemma och kollade film åh så på kvällen. Flumma gjorde vi också, som bara den! Haha..

















IGÅR

Igår åt vi på trotzgatan resturang ( tror jag ??) , det var ASGÖTT! Sen hyrde vi filmen The strangers som är den värsta och mest skrämmande skräckfilm som någonsin gjort. INgen i min familj blir nämligen skrämd av filmer, men den här hoppade dom allt till på !! MOHAHA. Nu har jag nyss vaknat av min lille lillebrors ljuva stämma.. Han sov ju hos farmor igår så vi hade chans att gå på resturang utan katastrofer.. Jaja han är söt ändå. Nu ska jag ringa och väcka linnea! Seyou





'











IDOL ÅH SÅ..

Inte illa menat, men det var rätt person som åkte ur idol ikvälll tycker jag. Och jädrans vilken comeback Minnah gjorde! Helt sjukt grymt.

Hm.. undra om man ska beställa tid till ****** imon..?



bild från "my life as liz"









OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOLLA kolla kolla vad jag såg på facebook nyss!!!! Asså tänk att få vinna det där!!!! OMG! Skulle typ avlida av lycka om jag gjorde det!!! Blir ju helt konstig av bara tanken på tävlingen liksom! Haha. Jag vet, jag är ganska störd. Men tänk er själva om det skulle vara era favortier som gjorde så här?!?!?!?! Herrigud.. Tänk att få vinna! Ojojoj. GAAAAH! <3 <3 <3 <3 <3



mer information på
www.thekooks.com









SNABBT

Langar in ett snabbt inlägg, ska nämligen stoppa i mig en kiwi och sen vidare till innebandyn. Helgen blir nog ganska lugn. Imorgon ska jag äta fin middag med min familj på nått place och sen hoppas jag att jag kan vara med linnea? (eller okej du har inget val linnea ) hihi gulligull jag är.. Förövrigt saknar jag Elin nå otroligt som gått och fått streptokopper (?) och allt möjligt. Krya hörru så vi kan ses snart !




ett kort ur akrivet, 2008 nångång om jag inte minns helt fel !










CLUBKVÄLL

Sitter här och är allmänt trött. Slutade fyra idag, vilket var väldigt skönt. Dagen har gått riktigt fort idag, men det är väll antagligen för att vi har haft mycket att göra. Var ut på lunch med farmor, farfar och min syster Cissi idag. Vi var på Kupolen och tog en sallad, gott var det!
Passade på att köpa ett armband och ett nagellack på "jobbet" (vero moda) idag, eftersom vi har 20% rabbat ikväll på alla varor för dom som är medlemmar.

Blir en lugn kväll ikväll, är ensam hemma så ska nog bara kolla på film och kanske fixa med lite läxor. Ska ni göra något speciellt ikväll? :-)













HAHA OCH HAHA IGEN

höhö ett försök till fina höstlövs bilder..




'










CLUBDAG

Ojoj va jag blir dålig på att uppdatera under vardagarna.. Men det är lite på grund av jobbet osv.. Det är i alla fall jätte kul fortfarande och det går jätte bra! Imorgon jobbar jag från 12 till 20 igen, funderar på att göra det på torsdag också, för då har vi clubdag på kvällen och det kan ju vara lite roligt att vara med på. Kom dit och shoppa då förresten!


<3










EYEBROWS

Tog tummen ur röven och färgade ögonbrynen igår, tycker inte alls om det eftersom dom blir som jättemörka i början. Men den här gången vart det ganska bra, tunnade ur dom lite också funderar på om jag vill ha dom ännu tunnare men tror inte de är jag riktigt så det får vara tillsvidare. Nu ska jag ta tag i massa hemuppgifter som vi fått, nämligen varit ledig idag ! Så jag har nyss vaknat haha, nu ska jag och pappsen ut och kolla mobiler och senare övningsköra och sen kommer lilla Linnea hit ! GREAT!



ursäktar min nyvakenhet haha! Så blev det iallfall med brynen!











TIPS !

Shampotips för er som har torr skalle som lätt blir irriterad av vanligt shampooo, Laveras är grym och dessutom luktar den mandel , Mmmums !

Förövrigt vill jag ha brunt hår igen.. Frågan är bara om man vågar göra det hemma? Får fundera så jag inte ångrar mig !



-










GÅRDAGEN I BILDER

Det var riktigt trevligt med mina systrar igår! Vi umgås nästan aldrig bara vi efter som dom har massa barn osv.. Kvällen slutade i alla fall med att vi satt och spelade super mario bros på ett super gammalt nintendo, men det säger man ju aldrig nej till. Haha!























TJEJMIDDAG

Sitter hemma hos min syster nu. Blir tjejmiddag med resten av mina systrar. Idol, vin, god mat & massa massa prat! Gilla.










I MINA LURAR

 ja linnea har rätt, riktigt dålig uppdatering fårn min sida. Sanningen är den att jag orkar faktiskt inte ladda kameran haha! Men ska sätta i den nu så jag kan använda den sen.  Förövrigt blir det mys hos Linnea ikväll med folk(?), kanske bastubad? :-D , har inget mer intressant att rapportera.. JO jag ska spela match i helgen och vi ska krossa Ludvika..

I brist på annat intressand att säga så får ni lite music som jag lyssnar på om och om igen just nu!








-

'








MÅSTE BARA TIPSA!

Jag älskar det här läppglanset/läppstiftet (kolla bilden)! Det är som en blandning av läppglas och läppstift vilket jag tycker är awsome! Höhö. Det finns på dom flesta affärer, så som Kicks, H&M osv.. Kostar runt hundringen.


jag har dom två första










DET HÄR MED HÅRFÄRG..

Ja det är svårt det! Jag trivs verkligen i brunt åh så, men är ändå fett sugen på det här..! (kolla bilden nedan) Hmm.. jag tror i alla fall jag blir brunett ett tag till, har ju nästan nyss gjort det! Haha.



as snyggt med rött!









JOBB, JOBB & SYSTRAR

Oj hej! Hade jag en blogg?! Haha, nej men skämt åt sido. Jag har faktiskt knappt varit hemma dom två senaste dagarna så jag har haft det lite svårt att blogga. Har jobbat ganska länge på dagarna, i tisdags slutade jag fem, sen åkte jag hem till min syster Terese. Igår slutade jag klockan åtta, ja på kvällen, sen följde jag med min andra syster Martina hem (hon jobbar på vero moda) och var där "hela" kvällen.

Varför Matilda är/har varit så off på bloggen har jag faktiskt ingen aning om..? Dålig stil ju. GE OSS EN BRA FÖRKLARING NU MATILDA!





jag idag, hade faktiskt kjol på mig
(vilket inte är så vanligt när det gäller mig).










UNDERBARA TISDAG

Älskar tisdagar eftersom det i mitt fall innebär att jag slutar kvart över elva. TJILL! Så idag hann jag ner på stan och köpa mitt älskade shampoo hihi. Nu väntar lite trevligt sällskap och sen lite mindre trevligt plugg. Adios





'fortfarande in lööv i krulligt hår, haha vågtången går varm härhemma !










FÖRSTA DAGEN PÅ VERO MODA

Sitter här och är jätte trött, kom nyss hem från min morfar. Har varit där och ätit middag för han fyller 74 år idag. Grattis! Nu ska jag snart krypa ner i sängen och läsa tidning (frida), men måste vänta tills mitt nagellack har torkat..
Det var i alla fall jätte kul att jobba på vero moda idag, fick larma, larma av, plocka ut i affären och mycket annat. Vi fixade även ett schema till mig åh så.. Kom och hälsa på mig där förresten! Imorgon jobbar jag från tio till fem.













LOL

Kikat lite i arkivet, detta är nästan exakt ett år sedan! Haha big + att domhär tiderna är över.. herregu' hur mycket smink använde jag??













BLA BLA..

Förlåt för dålig uppdatering. Men gårdagen var helt upp och ner för mig, inget jag tänker gå in på. Privat så att säga. Men det löste sig till slut i alla fall.

Idag har jag kollat på "det regnar köttbullar" och målat på mitt rum. Har fått blåsor i händerna av det.. Aj!
Imorgon är det min första dag som praktikant på vero moda, ska bli riktigt kul!















DUSHEN NÄSTA?!


mmm såhär härligt ser mitt hår ut, tusen kilo hårspray från i torsdags, dags att dusha kanske?!












TÄNK OM MAN VAR..

..så här brun igen! :-(


efter turkiet veckorna



efter kreta veckan



och nu, blekfis och allmänt störd (fast allmänt störd är jag på alla bilderna)










IDOL FAVORITER

Har nyss kollat på idol. Shit va många bra det är med i år! Kommer ju bli as svårt att röst farm EN vinnare bara! :-o Haha, men mina favoriter är nog i alla fall Jay, Linnea och Olle. Tycker dom är grymma! Fast finns ju jätte många fler också. Haha jadu, hur ska det här gå tro!?














GÅRKVÄLLEN/KVÄLLEN

Igår var riktigt riktigt kul men nog var jag trött imorse när jag skulle upp till skolan! Kände mig riktigt sur och vresig och nere av lite olika anledningar och tänkte att de skulle bli en riktig surdag för mig i skolan, men de går fan inte alltså. Haha min klass är grymt skön och får mig att skratta så jag blir röd som en tomat.. Haha ni är så jävla sköna och underbara PUSSS! Lite hyllning sådär till min klass . JO jag kan vara kärleksfull! Nu tänkte jag mysa ner mig i soffan med glass och kolla klart idol. Imorn har jag seriepremiär ! :-D


svettiga partybrudar från igår











IGÅR KVÄLL

Gårkvällen var riktigt rolig, men dom spelade mycket gammal musik vilket var ett stort minus! Fast dom hade ju några bra nya låtar också.





detta hade jag på mig, tänke lite safari över det hela eftersom det
var djungel tema. tog dock av mig västen när vi gick in.
























TJARRÅÅÅ

Nu drar vi mot bussen som går mot stan. Sen blire partie partie!





NÅN SOM HAR..

..en safari hatt att låna ut till ikväll? haha!












TRÅKIGT INLÄGG, BARA SÅ NI VET

Sitter i skolan och har mode design nu. Vi håller på åh skriva om olika textilmaterial osv..
Jag mår faktikst bra idag, behövde nog dom där timmarnas sömn igår. Bra att vara pigg till ikväll också! Hagafest. Men har ingen aning om vad jag ska ha på mig, det är djungeltema.. Aja vi får väll se vad jag hittar på! Usch vilket tråkigt inlägg det blev.. Haha jaja!


how cute








INSPERATION












SÄNG & SOVA

Ligger i Matilda's säng just nu (lilla matilda). Vi typ flummar med lite random spel på datorn. Höhö.
Det blev så att jag gick hem från skolan idag. Mådde inte så bra åh så.. Sen när jag kom hem gick jag och la mig och sov, jag sov från ca 13.oo till ca 18.oo, så ja, jag var ganska trött! Hoppas bara jag kommer kunna somna sen när jag ska sova för natten, men det ska jag nog klara av.
Imorgon blir det hagafest med Matilda och förhoppningsvis Elin också!












RANDOM

Sitter och har multimedia i skolan. Fattar inte så mycket, håller på med ett svårt program.. Funderar på om jag ska gå hem, mår inte så sepciellt bra. Men vi får se hur det blir. Skriver senare!



bra låt!










SEGT

Usch vaknade med huvudvärk (som jag haft enda sen i söndags) och halsont. Inte alls kul ju! Hoppas i alla fall det blir bättre tills på torsdag då jag ska på hagafesten..
Jaja, dagen har varit ganska seg. Försov mig till första lektionen. Sen när skolan var slut mötte jag upp Matilda på kupolen och vi gick runt där och kollade efter en vinterjacka till mig. Hittade en snygg på carlings som jag hoppas ska bli min!
När vi gick runt där på kupolen var det mesta vi pratade om KRETA! Haha, förvånade?! Men jag och Matilda längtar som bara tusan ju!! Kom även på att jag ville ha ett par nya jeans shorts, men kanske inte är rätt årstid att hitta ett par såna nu..

Nej nu ska jag sova så jag blir friiiisk! Godnatt.



bjuder på en bild på mina snyggingar!









HELT RANDOM

Egentligen världens mest random inlägg jag ska göra nu faktiskt! Tänkte bara berätta vilket SKÖNT OCH OTROLIGT AVSLAPPNANDE BAD jag legat i alltså, tända ljus och Grey's anatomy-musik på högsta volym, de är lycka i livet det. Funderade ärligt talat på att ligga kvar i badkaret och sova.. tydligen kunde man absolut inte göra det sa mamma så hade inget val än att hoppa upp ur det och lika bra var de för nu måste jag locka hela håret så de blir lite lockigt tills imorn. GAH jag är in lööööööv i lockigt alltså !
 
Haha godnatt med er !













MUMS

mmm glass!!!! älskar glass, gooaste som finns. Kan ju behövas nu också när jag fått en liiiten fläskläpp haha ! Imorse kom det nämligen en rispåse (ni vet sånna man har på idrotten) flygandes mot mig! Haha oj va arg jag blev, förlåt lina men de gjorde grymt ont !!! ;-) Nu ska jag käka upp glassen sen bär de av mot kupolen med Linnea.. USH va tråkigt de är för mig som är pank.. men jaja man ställer väl upp som sällskap iallfall ! hejdå!




gah jag vill ha sånthär hår jämt och ständigt !!










MYSKVÄLL

Sitter hemma hos min syster Terese. Blir en slapp kväll här med lite godis och tv tittande.











CURLY HAIR

I brist på annat och eftersom jag är grymt sugen på att göra en lock permanent hos frisören som håller ett tag så stog jag och vågade igenom hela håret. Tog sisådär bara en timme.. ALDRIG MER säger jag bara, Har kramp i händerna. Nu ska mamma färga mina ögonbryn (ber lite smått till gud att det blir bra) och sen ska jag entra sängen. Godnatt !





aldirg seriös nejje











MIN FANTASTISKA DAG

Fast nä.. Haha har haft en riktigt riktigt dryg dag idag. Började så fint med att jag försov mig, eller egentligen var de min klocka som aldrig ringde! Så lagom stressad och irriterad ser jag att nästa buss gåååår väääldigt snart och springer upp och hinner knappt klä på mig innan jag måste springa till bussen. Sen när jag kommer till skolan
så har jag fetaste stora Noprovet.. gick som de gick.. Men ikväll blir nog mycket bättre iallfall. Kommer tillbringa kvällen med trevligt sällskap och filmmys !





'










KORT

Lite bilder från i fredags när jag var ut på gården med kameran lite.
























WHEN IM FEELING DOWN

Haha mina msn rebusar om vad vi ska göra på kreta verkar inte alls vara uppskattade av Linnea :-( Men I guess vi har en sak gemensam och de är att vi längtar arslet av oss till augusti då vi sitter på planet påväg till paradiset. När jag känner mig nere så tänker jag alltid på Kreta hur kul det var och hur KUL de kommer bli när vi drar oss dit igen. Och med dunkandes kretamusik i lurarna!! Känner för övrigt att det är helt fel läge attt drömma sig bort. Har ett no prov imorn och har inte alls pluggat. Bra gjort av mig själv känner jag.


KRETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA












MEMORIES & GTA

Sitter och skrattar åt Matilda just nu. Hon sitter vid msn och skriver om massa grejer vi ska göra på Kreta nästa år. Åh va jag längtar!!!!

Har varit en seg dag idag, har suttit vid datan och spelat GTA hela dagen! Haha, GTA i mitt (L). Men ska faktiskt måla mitt tak på rummet senare och göra läxa så då kan det ju vara bra att vara "utvilad", haha..

















älskade kreta









SHOPPINGEN

från i torsdags


t-shirt från gina tricot 99 :-



halsband från bikbok 79 :-
örhängen från bikbok 79 :-





blus/skjorta från bikbok 299 :-



strumpor från bikbok 39 :-










KALAS

Dålig uppdatering av mig idag. Men har varit på kalas idag och efter det följde jag med min syster Cissi hem till henne och hjälpte henne att bleka håret.
Kanske ska berätta vilka kalaset var för! Haha. Det var för min syster Terese's barn Alma och Hampus. Dom är inte tvillingar men dom fyller år med en dags mellanrum så dom hade kalas idag för båda två. Alma fyllde 3 i torsdag och Hampus fyller 1 idag (lördag). Grattis sötungar!













PENGAR TACK

Känner att jag vill ha nya koftor att krypa ner i nu när de börjar bli höst och snart vinter på riktigt.. Men barnbidraget gick åt ganska snabbt så jag får väl drömma vidare sålänge !





älskar H&M:s koftor !











LÖRDAGSPLANERNA

Inge roliga kvällsplaner idag inte, Ska bara vila äta godis och PLUGGA.. Jo som ni hör en riktigt trååkig lördag. Men eftersom min hals nästan bokstavligt dödar mig och läxor/prov ligger på en hög på skrivbordet så får det helt enkelt bli så! Spelade även match idag, som jag känner nu att jag aldrig skulle gjort ! NU ska jag bara vila i en vecka framåt, men det är ju så svårt att låta bli att träna !!

Förresten ni får ha en rolig lördag, gissar att den blir grymt mycket roligare än min?


'haha söööt bild från igår











VIDEO ÅH SÅ..




jag & matilda var in på peace and love cafe och
fikade efter hon hade tagit hål i öronen









BRUNO MARS <3



When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause you're amazing
Just the way you are

BRUNO MARS-  BLI MIN MAN !

'










FREDAGSMYS

Nu ska vi krypa ner i soffan och kolla på idol. Har tänt ljus åh så, mysigt! Chips har vi också.
Förresten, matilda överlevde! Haha..










BRÅTTOM

Får blir ett kort inlägg. Ska snart springa iväg till bussen! Ska möta Matilda på stan sen ska vi gå och ta hål i öronen på henne! Hihi. Tror hon är ganska nervös för tillfället. Hon är en sån fegis!












SJUKT NERVÖS

GAAAAAAAAH snart har jag hål i öronen. Ska möta upp Lw på stan och kl 17.00 så smäller de! Jättenervös att det ska göra ont osv. men endå glad för nu kan jag köpa alla fina örhängen jag tittat på ! IHHH :-D




'












RSS 2.0