KUPOLEN

Har sprungit runt på kupolen hela dagen känns det som.. Var där från ca tre till halv åtta. Drygt! Men hittade lite snygga grejer i alla fall. Tänkte visa bild på dom imorgon för jag orkar verkligen inte fixa med det nu. Hoppas ni överlever, haha!



fick ju bara lov att testa göra en "stjärn-bild" när det stog hur
man gjorde det på blogg.se's startsida! hehe










ÅH..!

DU ÄR SÅ SVÅR!


bild från i fredags. godnatt









THING's I WANT























THE STORY

Underbar låt från grey's anatomy säsong 3 fast klippen i videon tror jag är från säsong 4(haha jo jag är en riktigt nerd), INGEN SOM VET NÄR GREY'S BÖRJAR SÄNDAS IGEN?!?! Det är det absolut bästa programmet som finns. Och ni andra som inte tycker om grey's (hur man nu inte kan göra), blunda och lyssna bara på den hära sjukt fina låten av Brandi Carlile.


'










SKOLKORT IDAG

Äntligen hemma och med magen full av mellis ! Lååååång dag idag eftersom vi var tvungna att stanna kvar i skolan och ta kort. USH! Det vidrigaste var nog att vi hade anatomi&fysologi lektion före kortet och just den lektionen skulle vi disikera (stavning?!) en gris.. mmm yummie!!! Så halft äcklade från disikikeringen var det vidare för att ta kort haha! Nu ska jag äta igen mohahha sen ska jag och min älskade NO bok dra på träning och titta på dom andra när dom tränar. (ja jag är sjuk igen :-(





'









EN LEKTION

Skönt att man bara hade EN lektion idag. Slutade ca kvart i tio. Då drog jag Mattias (en klass kompis) till kupolen och fikade på Waynes. Gott vare!
Nu sitter jag bara hemma framför datorn och tar det lugnt och lyssnar på musik. Ska snart kolla efter en blixt till min kamera.



jag idag










TAYLOR MOMSEN

Förändring. Från att vara socker söt till att blir en riktig tuffing. Själv tycker jag att Taylor har en as cool stil nu och jag tycker det är väldigt bra att hon vågar vara sig själv! Keep going girl!



2008



2009



2010










RED AND BLACK

Idag hitta jag mina underbara handskar från åhlens ! Och deam va snygga dom är. Nu sticker jag och pappsen och kollar runt lite på mobiler. Min mobil har ju gett upp helt och hållet så ska få en ny nu i för tidig julklapp :-D







'











ORIENTERING?!

Är helt sjukt trött så detta får bli ett kort litet inlägg. Tänkte bara berätta att vi hade orienteringsdag idag och det gick väldigt bra till vi helt plötsligt var vilse! Mitt ute i ingen stan i närheten av plättbacken.
Först gick det hur bra som helst för oss, vi tog massor av stämplar som låg långt bort osv.. Sen så skulle vi ta den sista, och så helt plötsligt hade vi tappat bort oss helt. Som tur var hittade vi en stämpel på ett ställe så då fick vi i alla fall någon aning om vart vi var. Och vi var då verkligen inte där vi trodde att vi var! Haha. Sen gick vi vilse igen, men till slut hittade vi ut till sivilistationen igen. Och tur var det! Annars hade vi väll suttit där uppe i skogen nu och varit allmänt rädda! Haha..
Oj, blev ett ganska långt inlägg endå. Aja, godnatt!













FREDAGEN I BILDER

















'










SKÖN DAG

Askön dag idag verkligen! Slutade vid lunchtid så jag lina fanny och bamba hängde på carro när hon skulle ta hål i öronen ! Vi tittade dock inte men lika bra det för på fredag smäller det för mig också! Efter det fikade och kikade i affärer. Hittade en GRYM kavaj/tröja från myrorna som jag ska springa in och köpa imorn! Ska även försöka få tag på ett par skinnhandskar.. meeen de finns så många snygga och jag kan inte alls bestämma mig! Men börjar bli dags nu fryyser som en tok utan vantar på morgonen !! jaja nu ska jag sätta mig med dom dära jävla NO frågorna så jag slipper få ett ig på mitt första No prov haha hejdå!






mina favoriter är dom till höger, varför finns inte topshop i lilla borlänge?












HELGEN ÅH SÅ..

Oj så dålig uppdatering! Men har inte haft ork och lust att ens starta datorn. Haha. Kan i alla fall berätta lite om vad som har hänt under helgen åh så nu.

Fredagen började med att man hade bara EN lektion. Super skönt! Så då passade jag på att gå och fixa mina naglar nere i Kupolen. Gjorde maikyr och pedikyr. Det var verkligen jätte skönt! Fick sitta i massagestol åh så. Sen mötte jag upp Matilda på kupolen och vi gick runt där och kollade på lite kläder. Sen blev det att åka hem och fixa sig till kvällen. Sen blev det middag hemma hos Elin med Matilda och Maria. Trevligt trevligt. När vi hade ätit klart åh så tog vi tåget in till Rättvik och festade lite.

Lördagen blev mest en slapp dag. Låg mest och kollade på tv och bara myste. Mormor kom förbi en sväng också, hon delade en pizza med mig.

Söndagen blev också väldigt slapp. Har degat framför tv'n idag med. Åkte hem till pappa sen på kvällen, har även fixat lite på mitt rum. Men gud vilken tid det tar alltså.. Känns som jag aldrig kommer att blir klar..



super snygg bild på oss från i fredags. där har ni min nya klänning
också. skärpet har jag köpt förr.









HÄNDELSELÖS..

Händelselös dag, finns inte så mycket att berätta osv.. Nu blir det idol i alla fall!
Imorgon blir det röjjj med tjejerna!












FRIDAY COME TO ME

Ojoj imorn är det fredag, veckan har endå gått rätt snabbt! Imorn drar vi till rättvik och skakar lite haha och på lördag som sagt blir det bastuhäng! Nu ska jag gräva ner mig i engelska glosor och kika runt lite på internet efter nya jeans eftersom jag endast äger ett par (!) Helt sjukt men jag är inte alls någon jeansmänniska. Men jag har iallfall ett par som jag avgudar och älskar och som alltid sitter som dom ska. Ett par vanliga mörkblå och riktigt billiga från Gina. ETT KAP and i löööve them!  Funderar på några av levi's nya som tydligen ska sitta som gjutna. DET TESTAR JAG GÄRNA! HAha hejdå!

PS. lägg märke till att jag kramar min katt på bild två, ingen vanlig syn. Mina nära som känner mig ordentligt tror jag nog rammlar av stolen när dom ser dethär!







'











RENSNING

Nu ska jag rensa på mitt rum hemma hos mamma. Tråkigt, jag vet. Men det är sånt som måste göras ibland..  Men det blir lite roligare om man har bra musik på. Kommer i alla fall kännas bra när jag är klar!
Sen blir det såklart idol!













MUSIC

Måste bara säga att det här är en grymt bra låt.















INTRESSANT.SE

ush känns som jag inte alls har något intressant att tillägga i bloggen. Inga intressanta kläder heller för den delen. Kanske skulle ta några kort på grejer jag glömt visat osv?! Får fundera och samla ork till det haha för jag måste bli intressantare!

Idag har jag förövrigt gjort konditonstest som jag sög balle på och sen var skoldagen i princip slut förutom en snutt NO lektion. Vart med pappa på stan en sväng och tittat på ny innebandyklubba, skor osv också och köpt lite nytt smink. Nu sitter jag här och tar kort på mig själv med min supercam och försöker fördriva tiden så jag kan få sticka på träning. Lr oj de är typ nu.. hejrååå!







påsar?!?!
'











TIDIGT

Slutade för ett tag sedan, SKÖNT! Skulle igentligen sluta ett men det blev lektioner inställda så då får man sluta nu istället. Så jag ska bege mig hem till min syster Martina nu.











BUSFRÖ

Sitter hemma hos min syster Terese. Vi kollar på tv och tar det lugnt bara. Eller ja, Terese springer fram och till baka och hänger upp kläder på torkstället som Hampus drar ner. Haha!



söt hampus









SPACKLAT

Slutade tidigt idag för vi hade ingen no, skönt! Så jag satte mig på min cykel och åkte hem till pappa. Där har jag spacklat på mitt rum. Nu är det bara att slipa, rengöra och färga kvar! Ska försöka hinna med dom två första grejerna imorgon.
Snart ska jag iväg på yoga med mamma.












VALET osv..

Har svenska nu, vi ska igentligen jobba med en tidning.. men ingen kan göra det eftersom programmet vi ska jobba i inte funkar..

Var och hälsade på hos min syster Martina igår. Hon var på akuten från fredag kväll till lördag kväll, så jag och mamma åkte förbi där för att se hur hon mådde. Hon hade bara blivit jätte lite bättre.. Hoppas hon blir att må bra snart i alla fall!
Sen på kvällen satt jag och gjorde massa läxa.. Kollade även på valgrejset lite. Vilket inte gjorde något eftersom jag jobbade med politik i min läxa. Va tycker ni om årets val igentligen? Var det rätt parti som vann? Osv..

Förresten, glömde berätta att jag köpte klänningen i lördags. Ni kan få se bilder sen. Köpte även två nagellack och ett par örhängen.












URSÄKTAR MIG

Förlåt för jättedålig uppdatering från min sida! Cuppen gick väl sisådär men vi har haft grymt kul! Nu ska jag vila lite innan jag beger mig in mot falun ännu en gång. Fast inte av innebandyskäl nu! Ska nämligen fira min morbror som har fyllt år. Bra bra bra behövs lite tårta och gott för mig nu när jag ätit nyttigt under hela cuppen ! :-D






bild från augusti, det var sol och varmt. RIP SOMMAREN











BIO

Ska strax äta, sen blir det att dra till kupolen en snabbis och antagligen köpa klänningen. weeei. Efter det ska jag, min syster Cissi och hennes barn Ellen gå på bio, toy story 3.



tråkig cam bild, i know..









SKOR

Sitter hemma hos min syster Cissi. Vi har ätit hallonpaj och försökt spela super mario bros, men det ville inte funka.. :-(
Var en sväng på kupolen efter skolan, köpte ett par skor från din sko och testade en jätte snygg klänning på h&m, blev helt kär i den. Kanske ska dit imorgon och köpa den. Hihi.














TRÖTT KORT

Precis hunnit landa här hemma, nu blir det mat och sen drar jag till falun och lirara innebandy!






inga fler kort på morgonen, ser ut som en zombie.. fina påsar jo jag vet..













KVÄLLEN TYP..

Gör lite läxa nu, sen blir det idol.













DÅLIGT o BRA

Idag är mitt humör minst sagt blandat! Har sjukt mycket i skolan men å andra sidan har jag en innebandycup i helgen och ska umgås med Elin här någondag. Blir väl antagligen så att vi sover hos henne och sen åker till falun tillsammans eftersom vi båda ska spela cuppen! Just nu sitter jag och dunkar Miley Cyrus-When i look at you. Jättefin låt ju!

Fastnade inte alls på bild idag så här är några slarvigt tagna med mina superkamera på mobilen !!







'











VERO MODA

Har varit hemma i ca en timme nu. Slutade vid halv fyra, sen gick jag till kupolen och frågade efter apu plats. Fick ett ja på första stället jag frågade på, och det var vero moda. Så nu kommer jag jobba med min syster i tre veckor, hihi. Skönt att ha det där avklarat i alla fall.
När jag var klar där fortsatte jag att gå runt på kupolen och kolla i affärer. Såg massa snygga kläder som jag ville beslagta! Haha. Får väll ta mig en shoppingrunda någon dag här farmöver.













BLÄÄÄÄ

Har håltimme till kl två.. Klockan är nu 12, jippi.. (Y)












AGAIN

Jaha då tyckte Matilda helt plötsligt att vi skulle ta tag i bloggandet igen. Och hennes vilja är ju min lag... Haha nej då! Men jag tycker faktsikt också att det är kul att blogga.















HAR VI EN BLOGG !?

Haha jo jag erkänner jag suger på dethär med bloggen och hittar aldrig tid för det att göra snygga och låånga inlägg och inte bara en mening utan bilder. MEN jag ska försöka nu för de är ju grymt kul !!

Idag har jag iallfall varit ledig, eller jag har STUDIEDAG som jag fick veta härom dagen att det heter av mina smarta classmates. Så idag har jag STUDERAT såklart. Ah fast..nää. Jag tror jag gjorde 5 tal i matteboken för att sedan tröttna och dra mig till tvn istället. Bra Matilda bra.. Och nu hinner jag inte precis för nu är det snart träningsdags (ska dock bara kolla eftersom jag åkt på en grym förkylning ! ) Hoppas verkligen det blir bättre eftersom jag siktar på att spela Sportnik cup i helgen!





1 min fina kalender jag köpte häromdagen och pimpade. Den får mig alltid glad o på bra tankar
2 förkyld tjej med dagens outfit haha! och min lilla söta katt! Okej jag tycker ärligt talat inte den är så söt, vill hellre ha en hund











BRUNETT


färgade mitt hår i onsdags









DRÖMMAR..

Jag vill vara där, NU!



























NÖÖÖRD

Har suttit och nördat tvspel ett bra tag nu. Men klarade inte av att spela nå mer för jag blev så arg för att jag inte kom förbi ett grottroll..! (spelade sagan om de två tornen) Så det blev att jag satte mig här istället.

Igår var jag in till falun med pappa, petra och moa. Vi gick runt där och kollade i affärer osv.. Köpte en skjorta på JC och det där tvspelet som jag spelat idag.
Senare på kvällen blev det att åka in till falun igen, men den här gången var jag där med Matilda, plus att jag gick på festival istället för att shoppa.



























FALUN TOOONIGHT

Sitter hemma hos Matilda och väntar på att tiden ska gå så vi kan dra mot Falun och granny goes street.











LUGN FREDAG

Dagen började med en härlig sovmorgon. Började kvart i tio och slutade halv två. Så hade även en skön skoldag.
Efter skolan blev det en snabbig till Kupolen, fick lov att köpa en kalender nu när vi har så mycket att göra i skolan osv..
Resten av dagen och kvällen har tillbringats hemma. Med tacos och grejer, mums. Har även pysslat lite, gjorde ett kollage.











FÖRKLARINGAR

Oj så dålig uppdatering. Men jag har ju min skäl till varför..
I onsdags slutade vi tidigt så då träffade jag Matida på Kupolen ett tag. Kom hem vid ca fyra, då gick jag direkt till min säng, la mig ner och somnade. Sov till ca sju. Pappa försökte väcka mig flera gånger under den tiden, men det gick knappast. Tror jag var utmattad eller något liknande.
Och igår fick jag lov att plugga. Och senare på kvällen fick jag besök.



usch vad jag saknar kreta! men det blir nästa år igen.









RSS 2.0