HÅLLER MIG UPPDATE

herregu har ni märkt vad jag håller mig uppdate här nu? Har nog hittat den stora lyckan med att blogga eller nå, haha! Idag har varit som alla andra tråkiga dagar men en nyhet tänkte jag avslöja för er!! Det är absolut ingenting som är bestämt än men som jag ser det är det på god väg.  I augusti är det en viss Linnea som åker utomlands med sin mami och ja jag kanske hänger på!! HELT HIMLA UNDERBART. Känns bara som en dröm men har pratat med båda mina päron och blev verkligen positivt överraskad av pappa som började diskutera det med mig. Wow wowowoowowowowowowow så i augusti säger jag förhoppningsvis adios till sverige en gång till och besöker grekland :-D






nya posen h3h3














TATUERING

Ligger här i soffan och har 38 graders feber.. Usch och blä på det!
Har legat och tänk på hur nöjd jag är med min tatuering. Men det är väll tur det, haha. Nej men jag var verkligen jätte säker på vad jag skulle göra så det är inte så konstigt att jag är nöjd! Har även börjat funderat på några till som jag vill göra någon gång. Men det får vi se när det blir, men jag kommer garanterat göra fler tatueringar i alla fall! :-D Hihi.



ni kan få en bild på hur den ser ut nu om ett tag :-)
<3


JAG ÄR BÄST

Rubriken känns ganska mig just nu, för vem är de som till slut mot alla odds har tagit pennan och börjat skriva om globaliseringen? JAG och de blev helt ganska bra okej !! Jag känner mig stolt, som jag vunnit något som att alla ska stå och hurra för mig. Men nej ingen större skillnad än att mamma sa: Bra Matilda. Verkligeheten suger! Nu sitter jag här och kollar på min skjorta jag är rejält sugen att haffa för bara 99 spänn! (Transparent men de syns inte)

Skjortan+bh:n+mina snyggaste gladiatorsandaler jag någonsin ägt (ja, jag ska visa bild när jag orkar)

Sommar sommar sommar sommar sommar



hm
gina tricot













FÖRLÅT..

..för de halvt oseriösa inlägget SKOLAN. Skrivet av elin som kände för att vara lite rolig. Allt var i joförsig sant Klart jag pluggar med adam och klart jag vill att ni ska sköta om skolan ;-) haha










SJUK...

Blää, ligger här i soffan och är sjuk.. Inte kul alls. Kände mig lite hängig i söndags och så fick jag feber igår och har feber nu med.. Trök! Fast ska jag vara ärlig så är jag hellre sjuk nu än på lovet, hehe.

Hihi det är lite kul med den här låten nedan för den har blivit känd här i Sverige nu typ,
men när vi var i Turiket förra året spelade dom den där.


vilka minnen man får..


SKOLAN

Hallå bloggen!

Matilda här, nu sitter jag i skolan och pluggar med Adam. :-)
Idag efter skolan ska jag plugga! :-)
Det var allt från mig för idag, ta hand om er och sköt om skolan!

KVÄLL

Justja de var tusen grejer jag skulle ha gjort innan kvällen. Plugga, städa kanske.. råka glömma de. Ush nu är de sånahär dagar då man bara vill ligga i sängen hela tiden och skita i precis allt verkligen! Allt skolarbete blir en större och större hög och jag gör mindre och mindre. Okej imorgon SKÄRPNING. Imorn blir det att äntligen starta med innebandyn igen! Då startar jag med allt: läxor och städning. Haha min ända städning är att jag ska damsuga. DAMSUGA hur enkelt som helst och hur snabbt som helst men orkar jag? Nej. Här har ni iallfall lite roliga bilder från gårdagen. Två helt normala tjejer.. eller ja vi är dom ända som tycker de ;-)





´

'











TAKING THE STAGE

Seg dag idag som det brukar vara på söndagar. Har legat i soffan och kollat på mitt favorit program, "Taking the stage". Älskar det! Det är så äkta på något vis, alla kännslor alltså. Nej tummen upp för det säger jag bara!
Nu ska jag vandra hem till min pappa och vara där ett tag.

Imrogon ska vi kolla på resten av filmerna i skolan :-D


<3


FÖRÄNDRING

sjukt sugen på att ändra allt här i rummet till vitt vitt vitt, mjuka material och luftigt! Problemet är fondväggen, kan man ha vit inredning  till en fondvägg? hmm en riktig funderare.. Haha börjar likna en pensionär mer och mer. Vem bryr sig som sin inredning anyway.. Men lite viktigt äre ju ! ;-)




'













SPRING SPRING

Nyss kommit in från en joggingtur. Var nog evigheters evighet sen jag var ut och sprang senast! Men riktigt skönt var det nu i alla fall. :-) Ska försöka börja springa minst en gång i veckan framöver.
Nu ska jag äta mat, sen hoppa in i duschen. Ikväll hoppas jag & Matilda på utgång!!!!!










HIHI

Nyss ätit chokladmoussé med hallon och grädde, MUMS! Nu sitter jag och väntar på att Matilda ska komma hit, men hon är ju lika seg som vanligt.. ;-) Fast fick ett sms nu att hon är här om en minut, haha!

Bilder på mina nya kläder och från idag i skolan:
Jeans leggings från Vero Moda 299 :-
Tröja från H&M 149 :-
















DE JAG ORKADE

knäppte kort på de jag orkade knäppa kort på dvs. de som låg framme haha! Jaja här är smågrejerna jag knäppte kort på, kläderna och skorna får vi se om jag orkar ta på, blir alltid så fula kort när jag ska ta på sånt. Jaja vi får se! :-)



korset ska jag sätta på en längre kedja eftersom alla halsband i puerto rico var markerade
STRYPVARNING för att dom var så korta !













FILMPREMIÄR

Nyss druckit en härlig kopp med kaffe, innan det hade vi filmpremiär. Tyvärr så hann vi inte se allas filmer men våran hann vi se. Tror jag hörde många skratt i alla fall! Haha. ;-)
Nu ska jag ha svenska.. Hoj











SNABBIS

Har nyss ätit, nu ska jag gå upp och fixa mig lite sen måste jag springa till bussen. Ska till kupolen och shoppa lite, ni får se vad sen! ;-)




SPAIN

random bilder från puerto rico, blir bara några nu. inte så sugen på att ladda upp tusen bilder här, men dom får komma då och då haha ;-)









.












TRÄFFADE MATILDA!

Kom hem från Matilda för ett tag sedan. HON ÄR JU FÖR FAN HEMMA NU!!!! Är överlycklig! Hihi.
Tidigare idag var jag i skolan. Vi slutade vid tolv idag för vi var på en föreläsning med författaren Jonas Hassen Khemir som bla har skrivit "Ett öga rött". Föreläsningen var faktiskt jätte bra och rolig. Han pratade mycket om rasism och sånt, sa väldigt interessanta saker om de.
Efter det drog jag, Jennifer & Mattias till kupolen och gick runt där i några timmar. Men köpte inget för det ska jag göra imorgon istället för då är det 20% rabatt på Vero Moda mellan 18-20. Kupolen har även öppet extra länge imorgon, till 22. ;-)
Efter kupolen åkte jag till Matilda och träffade henne som sagt, var hur kul som hellst att träffa henne igen och brun har hon blivit också! :-) Fick ett jätte fint armband av henne som hon hade köpt där på Gran Canaria. TACK! <3

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag öva på min nya gitarrläxa! Hoj














DONKEN <3

JAG ÄR HEMMA !!!! och de första som stog på listan va att träffa lw och käka älskade donken! väntar tyvärr fortfarande (håller på att dö) ÄLSKADE LILLA MENYN VART ÄR DU?!?!?!??!?!!?!? Jaja de kommer väl snart eller något, har massa bilder att visa sen. Dom kommer väl upp lite senare när jag eh.. har packat upp min resväska.. mh.. kul.. Men nu kom maten så bye losers!!















IGÅR

Oj här har man varit dålig på att uppdatera! Men jag var nästan inte hemma någon ting alls igår.. Var hos Mattias till fyra med Oscar & Jennifer och fixade med filmen. Nu är den i princip klar, och fy sjutton va jag garva! Haha. Efter det gick jag hem och åt sen bar det iväg på gitarrkurs, det gick bra. Sen åkte jag hem ett tag men sen kom Patrik och hämtade mig och vi åkte till någon Sebbe och var där och tog det lugnt bara.

Usch va trött jag är idag.. -.-










FILM

Nu är vi klar med all filminspelning på våran film i skolan, skönt! Den blir helt galen måste jag säga, haha. Ska bli riktigt kul att se resultatet sen när den är färdig klippt och redigerad, blir nog mycket skratt i alla fall.
Nu ska jag gå upp och plinkiplonka på min gitarr. Sen vet jag inte vad jag ska göra mer ikväll? Jo just ja, det är ju mitt älskade tv-programm! Hollywood fruar <3 Haha!



var hur skönt som hellst ute idag




inte konstigt att våran film blir galen när denna man är med i den! haha





FROM CANARIA

greeting from Cran canaria bicthes!! Jo jag har blivit en tomat i ansiktet och skrikit tills jag grat for en kackerlacka, kvallarna har ar galna, ALLA PARTAJAR, de har jag siktet pa imorn kvall. Pa torsdag ar de hejda gran canaria, fucking synd !! KOMMER SAKNA MIN 33+ grader :( vet att ni ar avundsjuka, SYNS I SVERIGE!!


matilda

MORA PARTY

Oj oj OJ, va kul det var igår alltså! Tack Tobias för att vi fick komma, as snällt. Måste blir fler gånger!
Det började med att jag och Elin åkte tåg till Mora i alla fall. Där mötte Tobias upp oss och så åkte vi hem till hans pappa och var där ett tag. Sedan fixade vi oss och åkte iväg på förfest. Där träffade man jätte många trevliga människor, helt underbart! Efter att ha varit där i någon timme drog vi till Folkets Hus i Mora till någon lokalfest, där var det fullproppat med folk som man inte kände, men kul var det ändå! Sen efter att ha varit där ett tag åkte jag, Elin, Tobias och Kristoffer hem till Kristoffer och sov där. Men innan vi sov badade vi bubbel-pool och grejer, as mysigt!
Tack för en super lyckad kväll! <3


:-D

ATT GÖRA INNAN TÅGET GÅR:

1. Välja kläder till ikväll

2. Duscha

3. Fixa naglarna

4. Packa

5. Fixa sig

6. Spela lite gitarr (om jag hinner)

7. Dricka kaffe











KUPOLEN

Nyss varit på Kupolen med Elin och kollat runt lite. Köpte en ny väska och en mascara. En ny väska var verkligen behövligt! Mascara med för den delen.. :-p

Nu ska jag springa iväg till Ica innan dom stänger, ska köpa nötter.



från H&M 175 :-
har prövat dom andra så fick lov att pröva den här också



från Lindex 249 :-




KLÄDER <3

Åh va jag är sugen på att åka och shoppa på monki och bikbok, affärerna jag saknar mest i Borlänge! :-( Men bikbok finns i alla fall i Valbo och det är inte så jätte långt dit, men ändå, jag vill ha det här i Borlänge! Om dom kan fixa ett IKEA här ska dom väll kunna få hit två till klädaffärer.. Jaja, jag får försöka överleva..



lite snygga kläder från monki och bikbok




DAGEN

Jaha nu sitter man här igen. Har nyss skrivit klart min novell och ska snart äta men tänkte skriva ett litet inlägg först.
Har varit i skolan som vanligt idag, försov mig dock till idrotten som kanske inte var så väldans bra.. men men.. Sen kom jag hem och då skrev jag som sagt klart min novell. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske sitta och sörja för att jag inte kan prata med Matilda något ting? :-( Hmm, nej det lät inte så kul.. På tal om kul så ska jag och Elin åka till Mora på lördag och festa! För min tremänning Tobias har fyllt 18 år. Kommer bli skit kul! :-D

GLÖM INTE ATT THE JACKSON FIVE PROGRAMMET HAR FLYTTAT TILL KL 22:40 PÅ KANAL FYRA IKVÄLL!






GITARR

Jahapp nu har Matilda lämnat Sverige då.. Saknar henne redan ju! :-( Vi träffades i alla fall igår, jag, hon och Elin, och pratade om allt möjligt och hade det trevligt.

Igår var jag även på gitarrkursen i Falun och det gick väll helt ok. Vi kunde inte göra så mycket så vi gick mest igenom lite grejer och så fick jag läxa. Den har jag just suttit och övat på och det gick riktigt bra. Skoj skoj.
Nu sitter jag här i soffan och bara tar det lugnt med en kopp kaffe. Har städat en massa idag så det förtjänar jag, hihi.

HA DET SÅ JÄKLA BRA NU MATILDA, jag är inte ett dugg avundsjuk!  ;-)











HEJDÅ !

väskan är packad.. ja snart iallafall! Ska bli riktigt skönt att dra iväg en vecka och bara tjilla järnet. Oj haha vi ska åka om några minuter .. nu blir mamma glad. VI SES :-)!


'












FRILUFSDAG

Sitter här och kollar på Hollywood fruar och målar naglarna som är jätte korta nu efter som jag ska på min först gitarr lektion imorgon. PIRRIG! Men r.i.p mina naglnar.. </3

Hade jätte skön dag i skolan, eller skolan vet jag inte om man kan säga. Började kvart över åtta och då gick vi runt sportfältet, sen kl 10 var vi på friskis och svettis och gympade till 11 sen slutade vi. Då gick jag på kupolen ett tag och kollade lite, sen träffade jag Patrik ett tag. Var skoj! :-)

Imorgon ska jag som sagt på min först gitarr lektion sen efter det ska jag träffa Elin och Matilda, vi ska ut och äta efter som Matilda åker på onsdag. Kommer sakna henne jätte mycket men hon kommer nog få det jätte bra där borta!











W A N T

dehär står på min inhandlingslista när jag kommer hem, klänningen är sjukt snygg och ringen får de att dreggla i min mun.. lr ja typ..



ringbilden är lånad från http://semradedic.blogg.se/












SNART

på onsdag är de dax alltså GRAN CANARIA :-D. Lite nervig är jag eftersom jag hatar att flyga, får inte ni också ont i öronen eller är de bara jag? Haha . Nej nu ska jag dra upp reseväskan och ropa på min bror som ska packa åt mig ! ASBRA TIPS : Betala din bror en tjuga eller något och han packar din väska LÄTT! mohahahah va elak jag är men de är jäkligt dryg att packa faktiskt! Haha idag körde jag a la natural och mina älskade mjukisar yeah ! Orkar bara helt enkelt inte klä på mig dessa dagar!






zero smink och redigera orkar man inte och jag vet att mittersa bilden är söt ja..eh


INNEBANDY

Blev en kväll i maserhallen. Först kollade jag på när min tremänning Tobias spelade innebandy sen kollade jag när Matilda spelade. Var riktigt kul faktiskt, har aldrig sett Matilda spela förr, hon är grym ju! Och det var jätte kul att träffa Tobias igen.
Nu ska jag sova, är as trött efter inatt! Haha. Plus att vi har frilufsdag imorgon...








PÅ BESÖK I VILDMARKEN

Tjaaaaaaaaaaaaa, vi har nyss kommit hem faktiskt. Har varit i Putte's stuga över natten. Tanken var faktiskt att vi skulle sova hemma men vi kom aldrig hem för vi var verkligen mitt ute i ingenstans, så ingen kunde hämta oss! Lilla gulliga Matilda höll oss vaken med sina jäkla skratt-attacker...!
Nu ska vi lägga oss i sängen med film, godis och chips! MUMS









UTGÅNG?

Jadu, igår blev det att man var uppe ett dygn. Var med Matilda och kollade på massa filmer hos SimonJ. Somnade vid sex tiden i morse.. Haha
Snart så kommer Matilda hit igen och då ska vi väll fixa oss lite och sånt. Blir det utgång sen eller? Hoppas man hittar något.. Brukar ju inte vara så lätt i den här staden................................




dagens låt




OHJA

åhåå jay-z kommer till Peaceandlove (lite efter jag vet). Hoppas han inte ska bo i Borlänge på något sunkigt hotell och att han pendlar fram och tillbaka från sthlm ! Så sjukt pinsamt om han skulle behöva bo i Borlänge, jag menar hur många bra hotell ha borlänge? Precis - zero, noll, none !! Fast han förstår nog såfort han kommer till borlänge att de är en riktig håla utan att behöva besöka hotellen!!! jaaajaaa..

Och nu är de äntligen sol varje dag. Så undertbart, nu känns de verkligen som sommaren är på väg eller hur?!
Om en vecka landar jag på Gran canaria, UNDERBART !! Dehär skulle jag vilja ha med mig.. kul att jag har sådär mycket med pengar nu också..



´










JACKSON FIVE

Kollar på programmet om Jackson five, intressant som sjutton! Kommer kolla på varenda avsnitt.



 






LYCKLIG vs MINDRE LYCKLIG

Idag var jag lycklig! Solen sken, snön smälte, träffade Matilda, hittade en snygg vårjacka och en par as coola hjärtformade solglajjor.

Nu är jag mindre lycklig för jag måste göra läxa..
Jackan och brillorna får ni se bild på någon annan dag, hihi.



:-D

En lektion kvar, sen fika med Matilda. LÄNGTAR!




SNYGGT, FRÄSCHT & ENKELT

SÅ LYCKAS DU MED EN FRANSK MANIKYR:


DETTA BEHÖVS
1. Nagelfil
2. Ljusrosa bas nagellack
3. Vitt nagellack
4. Nageldiamanter (om man vill)
5. Top coat nagellack



Börja med att fila naglarna i den form du själv vill ha dom. Jag brukar
själv fila dom "fyrkantigt" för det tycker jag blir snyggast.



Ha sedan på det rosa bas nagellacket för en fin och jämn yta.



Sedan har man på det vita nagellacket längst ut på naglarna. Det kan
vara lite svårt om man är ovan, men det finns "klisterlappar" att köpa
till som man klistrar på naglarna så det blir en rak linje.



Nästa steg är inget måste för en fransk manikyr, men jag tycker det
blir fint med lite bling. ;-) Dom jag använde nu är det redan klister på
så då behöver man inte ha på något själv. Det finns både och att köpa!



Sist har man på top coatet som ett skydd och lite extra glans.



RUBRIK TYP




Lilla flicka, Lilla flicka
Livet kan vara underbart
Du tror kärlek är äkta och vänskap består
Lilla flicka, Lilla flicka
Det du inte vet är att kärleken kan brista
Och vänskapen kan du mista
Ty kärlek kan kännas svart
Ty vänskap kan vara viskande lögner
Lilla flicka, Lilla flicka
Det du inte vet kan inte smärta











HELGEN

Hade fullt upp i söndags då jag var i falun och spelade innebandy och VANN ! så får berätta om helgen nu! Love Tindra och elin natta hos mig och på kvällen drog vi till helena i gylle, riktigt kul !! Tack för kvällen brudar bilderna kan ni se på min facebook :-)




tindra love alicia













HEMMA

Sitter själv hemma hos mamma nu för hon är i Mora tills imorgon. Har nyss ätit en räksallad så nu är jag proppmätt!
Ska snart hoppa i säng med massa läxor.. bläääää! Får väll se hur länge jag måste vara vaken för att blir klar.. :-o
Aja här får ni en video och en bild från Kläppen.




moa, matilda & jag


hehe


SNÖLAVIN

Oj här var man duktigt på att uppdatera.. Tur att Matilda sköter sig i alla fall! :-D Tänkte bara skriva ett kort inlägg så ni inte tror jag har dött i någon snölavin eller något sådant! Har det bra här i alla fall och idag åkte jag och pappa slalom, det var jätte kul och gick as bra. Nu ska jag sova, lägger in massor med bilder och videor imorgon eller någon annan dag!

with peace, linnea*


BALKLÄNNING

Idag bar de av till falun för att hämta balklänningen som äntligen är helt klar! Underbart fin och i sommar kommer ni få se hundratalsbilder, här är ett litet smakprov utan färg och bara en del av klänningen.. ni kan inte annat än att gissa hur den ser ut egentligen och vilken färg den har ! MOHAHAHA ;-)


;-)












GODNATTPUSS

Idag har jag och elin varit och besökt falustad, lugnet. Kikat innebandy och suttit mitt i den värsta hejjarklacken nånsin och haft sveriges drygaste ungar bakom oss, med huvudvärk tog vi bussen hem och landade här víd datorn i min säng, YEAH ! Förövrigt måste jag upplysa att de verkligen inte är dags för trenchcoaten än så släng in den i garderoben några veckor till !!  Elin har åkt hem nu och vi taggar imorn- love och tindra och elin kommer sova här och något lär vi väl hitta på. Nu ska jag lägga mig med min älskade franskabok i famnen. Godnattpuss !


 













ÄNTLIGEN TRENCH

Äntligen fått tag i en trench och underbart fina nagellack, har bestämt mig för att börja sköta om mina naglar nu! Får se hur de går haha.. Jaja två stycken i två olika blå nyanser iallafall (-: 



trenchen gör sig mycket snyggare IRL!













NINE

Slötittar på oprah winfrey show(stavning?). Hon har bjudit in alla skådespelare från filmen nine som är en musikal. Någon som vet när den kommer ut på bio eller film i sverige?
Den verkar sjukt bra iallfall ! :-D



'












SPOONMAN


haha så jäkla sjuk film!


with peace, linnea*


KLÄPPEN

Ja nu sitter jag här i Kläppen och har det skönt. Vi har varit här i några timmar och det är helt underbart väder! Skönt att slippa Borlänge..







with peace, linnea*


SÄNGEN

Nej nu ska jag och min snygging här nedan gå och lägga oss, så man orkar upp till ******* imorgon. Ni får alltså inte veta idag vart jag ska så ni får kolla in här imorgon för att få veta. Hehe! 8-D



grrr, ja vi är lyckliga tillsammans!

with peace, linnea*


PACKAT TILL *******

Har nyss packat till imrogon för jag ska åka iväg. Men vart ska jag igentligen åka? ;-o Håll er uppdaterade så får ni veta imorgon eller kanske i kväll till och med. Hihi!

Igår kväll var jätte mysig hemma hos Elin med Matilda. Måste göras om! <3



hmm, vart ska jag igentiligen..?

with peace, linnea*


ELIN HAR ORDET!

hallå där bloggen
Elin här.

ja jag vet inte riktigt vad man ska skriva för jag är väl ingen bloggare.. på tal om bloggare så såg jag både DOLLYBLOND och DESSIE idag på stan när jag var i stockholm med mor min ;)
nu är alla kosingar slut men jag har aldrig varit nöjdare. hihi.

Nu ska vi äta upp chipsen å dippen och kolla på film:D Linnea har sex st filmer med sig så det blir väl att vara vaken hela natten. SKÖNT!

nu måste jag lägga in en bild på mig(order från "the others")


hejdå.

(bilden är gammal som gatan men nu kmr jag bli känd för matildalinneaa har så många läsare!)




with peace, elin*


PÅVÄG TILL ELIN

Äntligen har elin kommit hem från stocholm och vi kan börja bege oss dit.
Tidigare har vi suttit och spelat THE SIMS haha de är så sjukt jävla underhållande !
Vi gjorde oss och elin, ELIN VART PERFECT!! Lovar vi kan printa fina bilder sen ;-)
Jaja nu ska linnea packa sina grejer sen går vi. Kanske blir nattinlägg @ elins place sen!


OBS 3 ÅR GAMMAL BILDER







KVÄLLSPLANER

ikväll tar jag mitt pick och pack hem till elin där jag och linnea ska sova, härligt tjejsnack, film och massa gott.
Nu måste jag klä på mig så jag inte missar bussen vilket jag har gjort det x antal gånger den här veckan
(och de är bara tisdag)
Nu: hem till linnea och tjillar där tills elin anländer till lilla goa borlänge(grov ironi) från estocholmo.
Blir säkert massa oseriösa kvällsinlägg senare mohahaha





 gammal bild











PASS

Seg dag idag med, men idag var det mest för att jag var jätte trött. Blev väckt av min syster Terese vid tio tiden tror jag, för hon ville att jag skulle med henne på Kupolen och lite grejer. Jag vet, tio är inte så tidigt men när man går och lägger sig försent så är det de!
Ja det blev i alla fall att jag gick där med henne och barnen ett tag, sen kom pappa förbi och hämtade mig och vi åkte till stan och fixade ett nytt pass till mig. Jag blev faktsikt nöjd med kortet! Ni får säkert se det senare när jag får det.
Sedan har jag bara varit hemma och typ halv sovit hela dagen.. Finns ju inte så mycket roligare åh göra i den här staden.. Blää





jag idag









IBF BORLÄNGE

Igår firade vi en välförtjänt seger med pizza på valentino.
Hade sjukt kul pch vi satt där till stägnings dags!
Tack för en sjukt trevlig kväll tjejer, nu taggar vi ÖREBRO!




ena halvan av laget haha!
(bilden lånad från elin)











RSS 2.0