DAGEN+GÅRDAGEN

Feeeeaaaen va nice de va igår assso omg tiiep bäwst :****!!! MEN JAG SKÄMTA

Nej men igår var seriöst askul tills nån vid två-slaget bestämde sig för att kasta in pepparsprej i huset!! YEYYY fan va kul alltså. Idioter.. Ja justja.. jag var i ornäs på ferka om ni undra va jag pratar om liksom (antagligen inte)

Idag mådde jag förvånsvärt asbra så tog mig en sväng på kupolen med en jävla massa kompisar (orkar inte skriva upp dom, men jaa ni vet vilka ni är och så. LOOOVE YOU BFF'SS.. fast.. ne) . Hitta massa snyggt så nu är jag redo för kryssning på torsdag! Kommer bli GREAT!

Godnatt !!







-nej matilda de är inte sexigt nånstans att le så ditt hela jävla tandkött syns.. idiot mig själv..













SÅHÄR GÖR DU EN GOD SMÖRGÅS


-tre ingredienser för den godaste smörgåsen nånsin. DÖÖÖÖÖÖR gött














NÅGON MED HJÄRNCELLER SKREV DETTA

Look at you. You're young. And you're scared. Why are you so scared?
Stop being paralyzed. Stop swallowing your words. Stop caring what other people think.
Wear what you want. Say what you want.
Listen to the music you want to listen to. Play it loud as fuck and dance to it.
Go out for a drive at midnight and forget that you have school the next day.
Stop waiting for friday. Live now. Do it now. Take risks. Tell secrets.
This life is yours. When are you going to realize you can do the fuck you want?

-kathrinegulla.blogg.no














SITTER VÄLL OCH BLIR FET

sitter med en elin brevid mig och matar henne med chipZZZZ . Älskar att se henne äta dom !!!!!!!!!!!!!!!!

 Nja.. nej vi sitter här brevid varandra och tjockar oss med "chirre och dirre" och ska snart¨slå på en film. Fin lördag (om inte annat en jävla fet lördag) hahahahahaha dehär va ovärt inlägg tjuezzz adios au revoir


nej förresten vi ska inte titta film nu.. elin ville hellre städa mitt rum.. sjuka jävel.. fan är de för fel på mina kompisar..














HUNDVAKT

Sitter hemma hos Tim för tillfället. Vi ska vara hundvakt ikväll åt hans hund Viggo. Blir myyys!










KLANTARSLE

Jag är så jävla dum i huvuder seriöst. Mamma varför fick jag inte en större hjärna??? Igår glömde jag sjävklart min mobil hos en kille vi var hos!!! brabra.. Inte alls lite pinsamt att möta upp en kille och få tillbaka den på stan dagen efter. Fräsch-utvilad och snygg .. fast... ne... Jaja bebisen har kommit hem nu så jag kan andas ut! Nu ska jag slänga mig i duschen och ladda om för en till kul kväll förhoppningsvis. Adios sombreros







haha strike a pose bitches, töntZZzzz














OSÄKERT MEN BRA

Inväntar Jossan och hennes sega falubuss. Senare drar vi oss ut på osäkert äventyr. Blir bra bra bra!






min cooola vän <3<3<3<3<3<3.. fast...ne














SOMEBODY'S ME

I min ensamhet idag satt jag och slötittade på mtv och så bara börja denhära låten rulla. min favoritlåt förr!! så himla fin (eller okej jättesmörig låt, whateveer), och enrique är snyggsnyggsnygg, avis på tjejen i videon? JAAAAAAAAAAAAA !



För er som bryr er har jag börja blogga mycket nu ju!! ASUME, de är askul faktiskt,
alla mina vänner som inte har blogg, skaffa förfan! Vill läsa om era liv också (i brist på ett eget)




-













SENA SOMMARKVÄLLAR OCH BARA BEN




- www.weheartit.com













A MESSAGE


and I'm not gonna take it back
and I'm not gonna say, "I don't mean that"
you're the target that I'm aiming at.













UPP NEXT:

Måla naglar+grym läsning ur ego women. Livet är gött. BTW klara mitt no-prov. Ni säger K och jag är överlyckligast ! Hihi Godnatt
















UP AND DOWN

Vanlig skoldag idag, förutom att vi fick sluta mycket tidigare än vad vi brukar, sen blev det hem att duscha och resten av kvällen har gått åt till att plugga och fixat med lite andra grejer. Ska strax gå och lägga mig, känner mig helt slut, vilket jag har gjort några kvällar i rad nu.. Ingen aning om varför..?














VÄRLDENS FUCKING COOLASTE BRUD

Idag kom lilla söta pappa hem med Carolina Gynnings bok ego women, redan läste ego girl och hoppas den här är lika grym !! Älskar Carolina Gynning, hon är så .. så.. BALL typ. Hon Skiter i allt och alla och är fan världens nu snyggaste levande kvinna förfan. Satan va cool hon är .. Min idol typ.. JA ni fatttar nog hur cool jag tycker hon är nu .









'nej jag orkar inte vända bilderna












Älskar att vakna upp brevid dig.










GLAD VS SADFACE

Haha tänkte lägga upp en bild först med tummen ner för att jag måste plugga ikväll. MEN fick nyss reda på att Jossan ska med på kryssningen nu så då fick jag ta en till med tumme upp !!! IHHH är så glad, dehär kommer bli great. Samtidigt suger de att jag har prov imorn.. BLÖÖH







haha trötta jävel












SHOPPING

Var med Matilda på kupolen ett tag efter skolan idag. Shoppade lite på H&M efter som jag hade massa kupong grejer där. Alla saker jag köpte blev sammanlagt 17 kr. Gilla! Haha.
Sedan åkte vi hem till mig och bara tog det lugnt. Nu har hon åkt hem eftersom hennes familj skulle käka pizza..... -.- Typiskt Matilda! Haha, fast hon sa någon ting om att hon skulle plugga också.. Det ska i alla fall jag göra nu, sen efter maten ska jag åka iväg igen och fixa med grej. Hoj


















JÄVLA SCHOOL

Alltså kan skolan bara döda sig själv eller? Typ spränga sig? Fan va jag bara skriver om hur mycket jag hatar skolan.. men gör verkligen de!! Idag fick jag reda på att jag inte kan ha dom inviduella valen som jag vill ha i 2an sen. FAN!!!!
Önska livet kunde gå ännu snabbare. Särskilt denhär veckan för i helgen ska jag jossan och elin ut på härj och om allt går vägen så följer JOSSAN och hennes mamma också med till åland på sportis med mig och elin. LYCKA YEEEEEEESSSS fan va bra dehär kan bli. Tagga tagga!!!

Up next: träning (döda mig, orkar inte)






.












VI HJÄLPER VARANDRA ATT LEVA



-haha kolla ögat på första! scary lLolL












TRÖTT PÅ ISTIDEN

Brukar ni också när de är sol ute, blunda och låtsas att de är sommar? Inte? Hepp brukar jag iallfall! Och idag fick jag sån stark känsla att de va sommar att jag nästan börja böla när jag öpnna min ögon igen.
FAN KOM IGEN NU SOMMAREN JALLA JALLA !






-












SOONER OR LATER

Köpte min första tung-piercing i torsdags trots att jag inte har någon piercing i tungan än..! Fick bara lov att köpa den för jag tycker den är så grymt snygg!


här har ni skönheten!









UP NEXT..

..tv-spel! höhö












STÄDNING..

Skönt att man nyss blev klar med städningen! Städade mitt rum, vardagsrummet nere och lilla toan nere. Nu blir det att ta en lång och skön dusch! Hoj










LIPSTICK JUNGLE

Omg lip stick jungle har börja gått på tv3 igen!!! Älskade de programmet förr.. tyvärr sett alla avsnitt. Fan sluta dom göra den serien för? *cuttar mig* jajaja nu ska jag se på underbara repriser !!!





.













BIO

Nu blir det att åka in till stan med Tim och sedan gå på bio. Vi ska se "true grit". Myyys













I HENNES SMÅ SKOR

Shuezzz alla bloggläsare.. Nej okej stort LOL på den hälsningsfrasen. Om ni vill veta har jag varit i skolan idag. Och vi har repa på en egen låt på musiken som fakiskt blev grymt bra. Jag amanda och jossan tänkte väl att vi skulle spela in en demo och skicka in till nån feeet musikproducent. HAHAHA . Nej men ärligt, den här låten kommer bli grymt fin!
Förövrigt tjillar jag ikväll då borlänge bestämde sig för att gå och dö. Förhoppningsvis drar jag och jossan ut på härj imorn och på söndag ska jag spela match. <- MIN HELG (om nån bryr sig)


Förresten måste jag tipsa om sån jävla underbar musik för era öron. Armand Mirpours låtar är så grymt fina. Inte för att han gjort många.. Men särskilt Im a vulcano och i hennes små skor måste ni lyssna in er på. BRA

adios





'











HEJ FULA KATT





haha igår tog jag lite kärleksfulla bilder med min kära katt, tänkte att de va dags att visa den kärlek nu när den inte har så många år kvar. OBS DE VA ETT SKÄMT ! Älskar min katt, så jävla söt och grå liksom. Tror jag ska printa ut bilderna och sätta upp på väggen. Förgylla ögonblicket när han satt i mitt knä av fri vilja!
HUGE LIKSOM

hahah hejdå nu ska jag träna












GLUTEUS M NÅNTING

Vill bara informera om att jag gör väärldens tråkigast grej. Sitter i helvetet (skolan) och skriver om muskler och blablabla.. Vem vill veta något om dom liksom? Känner att de är väl huvudsaken man har dom?  heheheheh

De här var ett tråkigt inlägg och ingen kommer läsa de men tänkte vafan ibland måste man få klaga lite.. Gör jag de rakt ut här hugger väl min lärare av mig huvudet.. Inte så sugen på att få de avhugget så... HEJJJDÅÅ
















PÅ ALLA HJÄRTANS DAG

Jag var som sagt med Tim då. Vi var hemma hos han och han bjöd mig på en jätte god middag och efterrätt till det, mums! Och så hade vi det bara allmänt mysigt (så som vi brukar ha det) och kollade på film. Tack för en underbar kväll älskling! ♥












fick det här fina av älsklingen ♥









LIVE LAUGH LOVE

Idag har varit en bra dag, jag mår så bra ! Ville mest bara säga. Nu ska jag mysa ner mig under täcker och måla mina naglar i nån fin färg. see you amigos !

justja sen vill jag påminna de andra LoL barnet som delar denhär bloggen med mig.
Lägg upp bilderna från när jag och jossan var hemma hos dig Linnea wermström!!!!!
Helst i år också, tack på förhand störda kompis :-)



Tumblr_lgix766izc1qfiohqo1_500_large
'













BRA MORGON

Sitter i skolan för tillfället. Skönt att man hade sovmorgon imorse och sedan hade ekonomi prov som man fick G på fast man inte hade pluggat någon ting nästan..! Gillar när dagar börjar bra.
Kommer spendera dagen med Tim eftersom det är alla hjärtans dag idag! Hihi. Blir mysigt, som vanligt! ♥










PARTAJJJ



gammal bild..







SWAY AWAY

Blev alldelens nyss klar med en svenska uppgift. Skönt! Nu sitter jag bara och lyssnar på musik som vanligt, fast väntar även på att Matilda och Josefine ska komma hit så jag får lite sällskap. Är ju ensam hemma tills på söndag.. (Y)








uräskta men vad är det för jävla väder ute igentligen!?
själv hade jag hoppats på att det skulle bli vår inom kort,
men icke sa nicke och lät det börja kräk-snöa!!! USCH.
därför bjuder jag på lite blandade sommarbilder för att börja längta ännu mer.










SJUKLING

Blir tyvärr inge middag hos Elin, stackarn har blivit sjuk.. :( Men Matilda och Josefine kommer hem till mig ett tag innan dom drar iväg på hagafest, blir skoj det med!
Nu ska jag åka och sola, vilket känns väldigt behövligt eftersom jag ej har solat någon ting alls denna vinter..










SKOLAN OCH SENARE

Sitter i skolan och har hål timme.. Segt! Fast vi börjar om ca en halv timme så..
Efter skolan hade jag tänkt att jag först skulle gå en sväng på kupolen och fixa lite grejer, sen blir det nog en snabbis på stan och kolla upp en grej. Sen ikväll blir det att äta middag hemma hos Elin med hon, Matilda & Josefine före dom ska på hagafesten. Ska bli mysigt och trevligt! later


sitter som sagt i skolan så har inga rogligare bilder osv..









LÄXA & PIERCING

Sitter här och lyssnar på musik som vanligt. Blev nyss klar med svenska läxan, tog en Michael Jackson låt istället för en från The Kooks. Nu ska jag plocka ihop lite på mitt rum och sen ska jag väl göra lite mer läxa, kul..!
Var med en kompis från klassen idag när hon piercade sig i läppen. Det var coolt att se det irl, har aldrig gjort det förr! Hehe. Fast blev bara ännu mer sugen på att pierca tungan ju..


michael









BARA FÖR ATT DEN ÄR BRA













UP NEXT

Jag och mamma beger oss till Willys för att köpa mat och godsaker till helgen. Hoj










VAD GÖR DU JUST NU?

Sitter här och försöker hitta en bra låt till min svenska uppgift, men det går väl sådär.. Blir antagligen att jag tar någon the kooks låt! Hihi ♥
Ska iväg och träffa Matilda om ca en timme, ska bli skoj! Länge sen vi sågs faktiskt.. :o













OMTUMMLAD

Nu så.. Äntligen känt att jag landat lite sen helgen i Norrköping. Som tog en väldig galen vändning. Men shit happends tyvärr. För övrigt var Norrköping ASBRA. Förutom att mina och marias förutsättningar att få sätta oss på tåget inte var bra då de hände en olycka rakt framför vår spårvagn så sjävklart missa vi de ! HAHHAH grymt ja.. I veckan vankas roligheter , CANT WAIT

BTW gjort en egen matilda spotifylista som är så mycket mig de bara kan bli. Så om nån alltid undrat va jag lyssnar på (antagligen ingen) så kan ni kika här -> matilda





'













FIKA

Åker hem till farmor och farfar nu med mamma för att fika lite. Ska bli mys. Hoj











SAKERNA



trosor från vero moda, 3-pack.
(dom är jätte sköna!!)



väska från H&M



nagellack från vero moda









KUPOLEN..

Kom hem från kupolen för ett litet tag sedan. Var där med Cissi och Ellen, sen med mamma ett tag. Köpte en ny väska faktiskt, och trosor och ett nagellack (förvånade..?). Plus att mamma hade fixat ett nytt mobilt bredband till oss helt plötsligt, haha. Inte för att det gör något för det funkar mycket bättre än det vi hade innan. (y)

Nu ska jag åka hem till Tim, så ni får bild på grejerna jag köpte senare!










16:42

Tar mitt pick&pack och beger mig hem till Cissi nu. Hörs antagligen imorgon!












I VÄNTAN PÅ..

..att min hårinpackning ska bli klar så tog jag kort på mina nya kläder som jag köpte igår.


over size t-shirt & kjol från H&M



hoodtröja från BIKBOK



fick även en bild på mig (ja det är färg i inpackningen)









LAGA MAT ÅH SÅ..

Blir att ta en lååååång dusch nu, känns behövligt! Sen blir det nog att städa ihop lite här hemma osv.. Ni vet ju inte hur det blir att se ut efter att jag lagat mat..! Haha. Lyckades faktikst att få ihop en riktigt god flygande Jakob igår. STOLT! :D
Blir en lugn kväll hemma hos min syster Cissi idag, ska va barnvakt åt Ellen.

later


älskar den här bilden, så söt! haha. (från google)









NEXT UP: NORRKÖPING

Nu snart om en timmnus bär det av till Norrköping med min lilla vän Maria "SParris" Eriksen. Ascoool bruud. fast nää men hon duger faktiskt helt okej! Vi ska leva studentliv över helgen och förhoppningsvis få med oss något fint hem. Kläder=LYCKA FÖR FAN!
Och + att jag aldrig varit i norrköping, rätt coolt. Va tvungen att googla en bild på hur de såg ut..
dehär är enligt google Norrköping dådå. Men de är ju fint att det finns vatten och så. Lite mysigt sådär. FAst ja de är ju is på vattnet nu.. Men då kan man åka skridskor nånstans iallfall!

MUSIC KEEPS ME ALIVE.












THAT's WHAT YOU GET

Varit hemma idag. Vaknade och hade sjukt ont i magen, ingen aning om varför..? Men men, det är bättre nu i alla fall!
Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och kollar runt på olika sidor efter kläder. Är jätte sugen på att köpa nya kläder och framförallt nya smycken! Kanske blir en runda på kupolen imorgon..?












IGÅR KVÄLL

Blev en kväll med Tim igår. Och eftersom vi firar 3 månader tillsammans så gick vi först ut och fikade på Almas, sen tänkte vi att vi skulle gå på bio men det fanns dock ingen film som lockade oss så mycket, så det blev hyrfilm istället! Mys, vi kollade på "i rymden finns inga kännslor".




<3









HEJ SKOLAN

shuezzz sitter här och steker i skolan och bara CHIIIIIIILLAR järnet bree. Nej okej de gör jag inte.. Väntar på att världshistoriens tråkigaste lektion ska börja (kost&hälsa) ska börja.

Vet ni va min elaka NO-lärare sa idag eller? Vi prata om något prov och jag hade fått IG på- VET NI VA HON SÄGER "Du måste höja ribban. Jag ser att du tycker skolan är skitråkig. Ska du fortsätta så? HAr du hitta något jobb så du kanske kan sluta skolan, verkar inte av rätt ställer för dig" MEN URSÄKA LILLA NO LÄRARE. bara för att no är de tråkigaste ämnet som finns så behöver de inte betyda att jag måste förflytta mig till IV. Lagom ägd vart hon när jag berätta mina betyg i dom andra ämnen. UNDERSKATTA MIG ALDRIG, FAN!


PEACE BROO'S













RSS 2.0