BLA BLA..

Dålig uppdatering. Men har bara varit i skolan åh så dom senaste dagarna.. Eller ja, idag var jag en sväng på vero moda och jobbade efter skolan, sen gick jag runt en stund på kupolen och kollade efter lite kläder. Hittade ett par tights, en tröja & ett nagellack. Kan visa bild imorgon, för nu ska jag sova.



bild från i lördags









BREAKAWAY..

Älskar Alice's version av den här låten! Finns även på spoify..














JULMARKNAD

Jaha, då var det äntligen första advent. Men nu blir man ju nästan att längta ännu mera till själva julafton åh så! Haha. Har i alla fall varit på julmarknad på stan idag. Riktigt mysigt och kallt! Tog med min kamera och fotade lite för en gångs skull, har ju varit lite dåligt med sånt på senaste tiden. Men det är för att min kamera har varit på lagning i nån vecka, men nu är den äntligen lagad!























"MODELLER"

Kom nästan nyss hem, har varit och blivit fotograferad och stylad med två av mina systrar och min mamma. Var verkligen jätte kul! Skulle lätt kunna tänka mig att gör om det, flera gånger dessutom! Haha. Det blev jätte många och fina kort på oss, kan visa senare när jag har lagt in dom på datorn åh så.. Fast har dock bara bilderna på mig..

Det gick förresten jätte bra att vara barnvakt igår! Sov hemma hos Cissi sen.
Ska strax åka hem till farmor och farfar och äta julmiddag med en dela av släkten, ska bli riktigt mysigt!
































DAGEN osv..

Harry Potter filmen var jätte bra igår! Dock fattades det ganska mycket viktigt information som man fått reda på som läsare.. Men men, det ska ju alltid vara nått som fattas. Höhö..
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Åkte sedan hem till min syster Terese som hjälpte mig att färga mina ögonbrynd och plocka dom. Sen har jag bara varit hemma här och degat..

Imorgon ska jag vara barnvakt åt Ellen, min syster Cissi's äldsta barn. Ska faktiskt bli kul, eller rättare sagt mysigt!


elvira till vänster och ellen till höger (jag som tagit kortet)









SÖMN ÅH SÅNT..

Ska snart gå hem till mamma för att sedan åka iväg på bio. Iiih, jag har längtat hela dagen! Haha. Som ni läste igår så skrev jag att jag troligtvis skulle vara uppe länge och läsa, och det kan jag säga att jag var! Haha, fick drygt 3,5 timmars sömn eftersom jag skulle upp väldigt tidigt också.. Men sov efter jag kom hem från skolan, vilket jag nästan alltid gör nu för tiden..
Jaja nu måste jag kila!












IMORGON!!!

Åh, jag ska se Harry Potter och dödsrelikerna imorgon kväll! Längtar som bara den ju! Haha. Har läst alla böcker och sett alla filmer. Har till och med börjat läsa den senaste boken igen bara för att fräscha upp minnet lite, blir väll att jag ligger uppe inatt och läser som bara den! Haha..

















LEDIG DAG

Ska att man var ledig idag. Fick många timmars sömn, men vaknade dock inte utvilad.. Hade en jätte jobbigt dröm där jag hade glömt att packa ner massa grejer till en resa, och vi hade kommit halvvägs innan jag kom på det.. Så vi fick lov att vända tillbaka och allt var jätte stressigt! Usch. Men låg i sängen och slappade med en bra bok och glass i några timmar sen, tills Matilda ringde och tvingade mig att möta upp henne på Kupolen.. Jaja, men det var trevligt att träffa henne i alla fall.
Kunde tyvärr inte köpa någon ting annat än ett fint nagellack, har inga pengar.. Men ett fint nagellack sitter ju aldrig fel! Hihi.



bjussar på en små gammal bild









FRUARNA!

Nej nu blir det att krypa ner i soffan och kolla på min älskade hollywood fruar! Haha. Skönt att man är ledig imorgon också.













(y)











ANGÅENDE IGÅR..

Jag säger bara så här om gårkvällen i Falun, "det var kul så länge det varade". Haha! Tolka det hur ni vill..


















PARTIIE

Partiiie ikväll med Matilda & Elin i Falun. Kommer bli grymt!
Skriver imorgon :-*


gammal bild på oss tre









TV-KÄNDIS...

Jaha då var man visst tv-kändis.. Haha nej då, sitter bara och ser allmänt tråkig ut.. 01:12 är vi med på klippet!

Från igår:

JUL LÄNGTAN

Åh, är det bara jag som längtar till julen? Då man får börja pynta och slå in julklappar osv.. Jag har längtat väldigt länge till det nu! Men snart så är den ju här, helt plötsligt dessutom! Hihi. Såg igår att dom hade satt upp julbelysning på stan, jätte fint. Åh, julen är så mysig!
















OOOHPS..

Oj nu har även jag blivit dålig på att uppdatera! Inte bra, inte bra.. Ska försöka bättra mig. Men har haft ganska mycket åh göra denna vecka, har inte varit hemma så mycket åh så..

Blondinbella var på våran skola igår och hade föresläsning, den var faktiskt riktigt bra! Så nu vet jag hur jag ska göra våran blogg känd! Höhö....











MEN HEJ !!

Ja längesen var de allt, endå är de jag som triggar igång lilla lw att vi ska börja blogga ordentligt. Och vem är det som lägger av efter några inlägg?? Oupsie.. Men min inspiration har varit nere på noll. Mycket som händer nu och jag har väl inte mått sådär toppen bra. Men bara och ta en tugga av de sura äpplet och bita ihop. Allt är inte kul i livet. Tex. snön, vintern. HATAR det verkligen bokstavligen haha.. Men iallfall jag ska börja blogga
ORDENTLIGT IGEN.

Förresten ni som inte har, borde verkligen lyssna igenom
Daniel Adams-Rays nya album: Svart, vitt och allt däremellan. Och speciellt spåren Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt och gryningspyromanen, GRYMMA  !



-












KÖPA SKIVOR..?

Sitter och lyssnar igenom kings of leon's nyaste skiva come around sundownspotify. Helt sjukt grym! Funderar på att köpa den skivan. Är det bara jag som fortfarande köper skivor? Haha. Jag tycker det är lite charmigt att ha skivor från de band man tycker om osv.. Känns mer äkta än att bara ladda ner! Håller ni inte med..?













DET KLIAR I FINGRARNA...














IGÅR & IKVÄLL

Blev en kväll med Matilda & Elin igår. Vi drog hem till Jim och var där ett tag och bara satt och snackade och tog det lungt med några vänner. Skoj var det!
Ikväll blir jag hemma själv för mamma ska ut med några kompisar osv.. Men får antagligen trevligt sällskap jag med. Hihi.














HAPPY

Sitter i skolan. Kollade nyss in på the kooks hemsida och satt och kollade på massa musikvideor, och då såg jag att dom hade gjort en musikvideo till min favorit låt. HAPPY FACE! Haha.

http://www.youtube.com/watch?v=2uy0-6HYMhk  tyvärr gick det inte att "bädda in", så ni får nöja er med länk.



sångaren i the kooks









HÅRET


före



efter













MYSKVÄLL OCH DAMP-DATORER..

Tyvärr så kan jag inte ladda upp nån bild på min nya hårfärg.. För datorn dampar osv.. Men ska göra det imorgon i skolan så fort jag kommer till en dator.
Blev en myskväll här hemma med mamma & Matilda. Vi kollade på en jätte bra film och åt dipp och grönsaker, mums. Filmen vi kollade på heter Julie & Julia. Tummen upp för den!










YEAH..

Skön skoldag idag. Började 08.45 och slutade 11.25. Gör det varannan onsdag. SKÖNT!
Så nu ska man väll ta sig tid att plugga lite innan Matilda kommer hit och töntar sig. Höhö..

Håret blev väldigt bra förresten, ni får antagligen se bild senare idag.









SNÖÖÖÖÖ & HÅRFÄRG

Kom nyss hem, har varit och tränat på friskis. Har ni sett snön ute eller!?!?!?!?! :-D Sjukt najs ju! Hoppas det ligger kvar bara. Det tycker dock inte mina katter, dom jamar och håller på för fullt här.. Dom ogillar snö kan man säga..
Nu sitter jag och fixar naglarna och väntar på mat, sen ska jag färga håret. Vilken färg det blir får ni se senare ikväll eller imorgon. Hihi.



små gammal bild, men jag bjussar på den..









GE MIG EN "RITBRÄDA"!!!

Har hållt på åh rita med den där "brädan" ett tag nu. Jag och en till i min klass har setat kvar här värsta länge och hållt på med den. Haha, men det är skit kul! Fast det var svårt i början, men man blir ju bättre och bättre hela tiden. Nån som har lust att ge mig en sån? (a)



haha, det här var den första teckningen jag gjorde. den gjorde jag
i paint (ganska oseriöst ja).


sen färglade jag en enhörning, satt alltså och ritade som med en penna.


och sist målade jag av ett ansikte, kanske inte blev världens vackraste men
det är som sagt första gånger jag prövar det här.









wacom intuos4

Nu ska jag pröva en såndära ritbräda till datorn, eller va man nu ska kalla det! Haha. Exciting.. Höhö!













ÖVERLEVDE

Överlevde faktiskt skolan idag, fast höll på att somna på nån föreläsning vi var på.. Haha! Den var alltså inte speciellt interessant tyckte jag.
Nu sitter jag här framför datorn, lyssnar på musik och väntar tills klockan slår 21.oo, för då börjar ju hollywood fruar! Haha, lööööv it!












SKOLA..........

Kul med skola imorgon.. Helst när man inte varit där på fyra veckor.. Blää, vill inte alls dit ju!
Jaja, EMA var riktigt bra ikväll. Såg ni på det?


kings of leon hade bästa uppträdandet enligt mig









BRA LÅT












BILDER FRÅN IGÅR & IDAG

STOCKHOLM




















VÄSTERÅS


























VÄSTERÅS

Hemma & pank efter en heldag i Västerås med mamma & Matilda. Bilder kommer strax!










STOCKHOLM IDAG, VÄSTERÅS IMON

Har varit i Stockholm hela dagen med pappa, Petra, Moa & Matilda B. Var där och shoppade osv.. Kul var det, men nu är jag trött som bara den. Imorgon blir det Västerås med Matilda L & Gutte (mamma), ännu mera shopping vill säga.
Bilder kommer sen!










YOGA & FIKA

Ska snart iväg till stan och träffa Matilda, ovanligt va? Haha, men vi ska i alla fall träffas och ta en fika och bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Behövligt!
Gick upp tidigt idag, var iväg på yoga på friskis och svettis kl 10.oo (inte det jag och mamma brukar vara på). Det var kul att pröva på lite "annan" yoga eller vad man ska säga.. Men jag tycker i alla fall att det jag och mamma går på är roligare än det jag var på idag.













HIHI :-*

Oj, dålig uppdatering här.. Men det är faktiskt så att både jag och Matilda är lite upptagna med annat just nu! Hihi. Lite personliga grejer så att säga (A).



gammal bild på mig i turkiet









IGÅR IDAG

Nu sitter jag här typ levande död och tittar på töntiga linnea wermström när hon provar kläder nu mitt i natten. Jo men de brukar vi ju alla göra.. ändå skrattar jag och tycker hon är rolig?!?! Herregud de blir ju bara värre när man uppmuntrar henne..

Igår var föresten superbra! Träffade lite folk och tjillade! Idag är man ju en aning tröttare så de fick bli den efterlängtade "mysbyxor"-dagen som elin kallar det haha ;-) Så jag elin och linnea har tjillerillat idag och nu är det bara jag kvar här hemma hos Linnea.. Nu hoppas jag snart att vi ska gå och lägga oss.. Jag älskar att somna tidigt men linnea somnar hellre imorgon nångång och vaknar på eftermiddagen.. Förstår inte hur vi kan vara kompisar när vi är så totalt olika.. Men ja hon duger som vän såå jag är nöjd.

Godnatt !













RSS 2.0